Sari la conținut

XXL

Membru
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de XXL

  1. Perfect,asa da "excursie"!!!va urez multa bafta si asfalt cât mai uscat (septembrie perioada ploilor)sper să ne întâlnim pe drum,eu voi pleca pe 3 august din Italia si mă întorc când o vrea dumnezeu prin partea baltică, Ro,IT.
  2. Buna,mari cunostinte nu am,uite aici sa-ti faci o idee www.moto.it

  3. ... vezi ca se dicuta ceva si aici: /index.php?showtopic=449874
  4. ...ar putea fi o noua concurenta impotriva Bmw Gs 1200 ??? Mesaj completat Mai multe detalii pe www.motorbox.com
  5. http://www.subito.it/aprilia-caponord-1000...rno-8532002.htm ....interesant pt.Cosminst2008
  6. ...daca as fi avut domiciliul si in Romania,numai suparam pe nimeni P.S.nici o problema,as fi putut economisi ceva bani
  7. ...aceeasi problema,am un motor inmatriculat in Italia pe numele meu(am rezidenta aici)si as vrea sa-l inmatriculez in Ro.imi trebuie actul de radiere pt.export???;vreau sa ajung pe doua roti sa-l inmatriculez si sa ma intorc inapoi.Mersi anticipat.
  8. ...Daniel din Botosani,Aprilia Caponord ABS(2007)cu 14000km facuti pana acum din aprilie,printre care si Turul Romaniei 2007; sunt foarte multumit de "Bestie"
  9. http://www.v-strommers.it/forum/index.php?topic=15089.0 ...fara comentarii... P.S. Superba tara avem...la pag.9 si 10 sunt ceva link-uri cu fotografii
  10. ...cu o juma'de litru de motorina ai rezolvat problema
  11. Salutare la toata lumea Daniel din Botosani(momentan in Italia,de 13ani din pacate)pe motocicleta de vreo 5 ani,am luat "boala"asta de la "batranul"meu care a avut la viata lui nu mai putin de 18 "motoare",Mobra,Hoinar,CZ,IJ,MZ;astea erau pe vremea "raposatului",si astept cu nerabdare concediul in august;anul asta e al 3-lea an consecutiv care imi fac vacanta in moto in Ro.si sper sa am ocazia sa va cunosc .Asfalt uscat:ok:
  12. ...daca o gasesti la un pret bun,sa stii ca merita banii(cel putin "motor"are)e adevarat ,e un pic cam grea si nu e asa fiabila prin curbe stranse,sub 3000de rpm are un "gol de putere",dar se poate rezolva schimband pinionul(cu unul de 16),si mai tine cont ca un KTM,sau GS(bmw) la 8000-9000euro,nou ,nu o sa-l gasesti niciodata,si mie imi place GS-ul dar 13500euro nu sunt putini;cu piesele de schimb e o problema si aici, timpuri lungi la livrare(prost organizati Aprilia),dar acum am inteles ca sau mai reglementat treburile,se pare ca iau luat grupul Piaggio
  13. ...eu de la RSV...,am doar motorul(Aprilia caponord),bine depotenziat(100cp),pot sa-ti spun ca e o bomba, singura problema,lipsa de cuplu,sub 3000rpm
  14. ...probabil inca nu sa intors din Romania
  15. ...prea multa teorie aici, ...cumpara ceea ce-ti decide inima fa vreo 10.000 km,si o sa vezi dupa aia daca ai facut bine sau nu;prima chestie tre sa te simti tu bine cu motorul cand iesi la drum,nu amicii;la fel cu femeia,ori o iubesti ori daca nu, DIVORT.
  16. Ciao"Seby mf" ..,da si tu ceva detalii(locuri de cazare,restaurante,locuri de vizitat,trasee moto)de prin Delta,pe la vara(august) vreau sa fac Turul Romaniei(inclus Delta Dunarii) suntem 5,6 motociclisti. P.S...vazand ca esti din Tulcea,de aia mi-am permis sa-ti cer ceva informatii.Mersi.
  17. Buna fratilor,banuiesc ca ceva "motoristi" suntem si prin afara,cel putin eu cunosc 2-3 pe aici pe langa mine(Bologna-Italia),nu e rea ideea....
  18. Pt. drumurile din Romania e mai bun 650-ul,pt. autostrada,drumuri lungi cu pasager si ceva bagaje 1000. P.S.Am facut 32.000Km cu 650-ul intr-un an,printre care si Turul Romaniei fara nici o problema,dar eram singur(fara pasager).
  19. ...multa bafta,dar daca vrei sa faci bani in Italia pt.Turul lumii,mai ai de asteptat vreo10 ani din pacate!!!!!!!!!!
  20. ...il folosesc doar la drum lung,de ex. cand vin in Ro.
  21. ...e pt. blocat acceleratzia,e foarte utila la drum lung; o spun din propria experientza
×
×
  • Creează nouă...