Sari la conținut

Freespirit

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Honda Shadow

Freespirit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bine ca m-am gandit sa dau un search cu Speed Triple ca sa nu mai deschid aiurea un topic care exista deja. Pana la urma v-ati luat vreunul dintre voi mobra asta sau nu? Mie unul imi place mult, dar sunt asa de rare pe la noi incat e greu de vazut vreunul, daramite de probat. Foyosu' spunea ca pozitia e destul de agresiva. Eu sunt mare (si pe inaltime si pe latime) - oare as sta ok pe ea? Desi e scurta, mi se parea mai mare decat majoritatea japonezelor (vorbesc tot de naked-uri). Ii rog pe cei care au probat modele de 2007-8 sa isi mai dea cu parerea.
  2. Cred ca sunt totusi pe topic daca cer un sfat posesorilor de xjr 1300. Eu am 1.95 m si 120 kg si caut un naked pe masura dimensiunilor mele (vezi postul "Un naked maaaare" din 4 octombrie). Am fost placut surprins de faptul ca toti cei care au raspuns au facut-o serios, fara ironie, desi nu toti au inteles exact ce am intrebat. Intr-un final si dupa mai multe cercetari pe net am ramas la 3 variante, iar xjr 1300 este una dintre ele. As vrea sa va intreb daca e vreunul dintre voi daca are dimensiuni apropiate de ale mele si daca se simte comfortabil dupa cateva ore de pilotat? Am citit pe un alt forum ca acest model este foarte usor manevrabil in ciuda marimii. Intr-un final va trebui sa o probez eu insumi, dar vedeti si voi ca nu sunt chiar asa de usor de gasit pe la noi.
  3. Sal, Nu sunt incepator dar nici foarte experimentat. Am ajuns in stadiul in care macar stiu ce imi doresc si anume un naked pe masura dimensiunilor mele. Am 1.95 m si 120 kg... si as propune acest topic pentru ca stiu sigur ca nu sunt singurul la aceste "dimensiuni" care isi cauta un motor pe masura. Pana acum am gasit choppere si enduro pe care sa pot merge multi km fara mari probleme legate de pozitie. Probabil si multe touring s-ar potrivi, dar din anumite motive cred ca aceste categorii nu ma satisfac pe deplin. Cred ca cel mai potrivit pentru nevoile mele ar fi un naked. Sa va spun cate ceva despre motoarele pe care le-am mai incercat: - vitezistele nu sunt pentru mine. Nu vreau sa ofensez pe nimeni, sunt motoare superbe - am mers ceva pe un Yamaha R6, dar pozitia si manevrabilitatea redusa in conditiile traficului urban le indeparteaza de ceea ce caut eu. Cu siguranta sunt f bune pentru cineva care isi gaseste placerea in viteza, asa ca ii rog pe pasionatii acestei categorii sa nu se simta ofensati. - naked: ceea ce am incercat pur si simplu sunt prea mici pentru mine (nu ma refer la motorizare, ci mai ales la dimensiuni). Cel mai mult am mers (cativa km) pe un Yamaha Fazer (600) si realmente simteam nevoia de mai mult spatiu. Mi se pare ca Honda Hornet sau Suzuki Bandit sunt apropiate ca dimensiuni. Am incercat si noul Suzuki B-King am fost realmente incantat de ceea ce poate acest motor, dar pozitia este incomoda. Poate parea ciudat, avand in vedere ca este totusi mare, dar genunchii nu incap in spatiul de pe laturile rezervorului. Daca as avea pana la 1.80 - 1.85 probabil ca acesta ar fi motorul pe care l-as alege. Avand in vedere ca e totusi greu sa faci "drive (ride?) test" cu un motor, as vrea sa ii intreb pe cei cu mai multa experienta decat mine si de dimensiuni asemanatoare ce motor au simtit ca li se potriveste? Ma gandesc la motoare de genul Yamaha V-Max, MT-01 sau la BMW K 1200 R care par a fi potrivite dar pe care nu am avut ocazia sa le testez. Din pacate V-Max de pe piata sunt f vechi, MT-01 are review-uri f slabe, iar K 1200 R are un pret cam prohibitiv (si nici celelalte nu sunt tocmai ieftine). Imi dau seama ca alegerile mele sunt destul de limitate, asa ca orice sfat este binevenit. Multumesc,
×
×
  • Creează nouă...