Sari la conținut

dreamcool26

EX+
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.spiderbikers.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BAIA MARE
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    kawasaki zx6r
  • Numar Moto
    mm 69 rak
  • Club
    SpiderBikers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha fzr kawasaki ninja zx6r

dreamcool26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sarbatori Fericite !!!! HO HO HO !!!! MARRY X-MASSS !!!!
  2. apoi mai tatae,io sincer nu am cohones suficient de mari ca sa fak asha ceva,prima oara ca e super nasol ca e asfaltul rece si apoi ca tzin la oole mele sa nu inghetze.asha ca bafta la motorit ,dar mai bine rabda conshtiincios pana la primavara.asfalt uscat!!!
  3. serusz blondi.hai sa ma bag si io cu o sugestie. am auzit ca vrei sa iei motor.ce ar fi sa incerci ceva adevarat?s-ar putea sa am ceva pt tine.ce zici de un KAWASAKI????
  4. incearca la centralu sau la feromet,ca si io am gasit multe chestii interesante pe la ei
  5. no mei,io ma urc amu in motor si ma duk la o tavaleala la cavic. pentru doritori,va ashtept akolo!!!!
  6. la ora asta - 10 dimi - e lumea deja aproape pe partie. asa ca nu mai lenevitzi ca altii prin pat (vezi cazul de fatza) si fuga la partie. paaaaaaaaaaaaaaaaa
  7. si daca se poate fara maimute....cine poate.nu de alta,dar ii mai ieftin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. salut mah.suna-ma daka vrei sa vii cu noi,sa ne organizam.se pleaca sambata pe la 11 si stam pana duminica seara. alte intrebari le rezolv telefonic.
  9. hopa repede si tu mai blondule.iara te simti in minoritate.lasa ca mai vb cand vad ca iesi cu steroizii la plimbare... pana atunci,uita-te pe net si vezi unde ajungi daka tot tragi la sala si bagi proteine in tine....ajungi pana la genunchi cu.......OUALE!!!!!! )
  10. apoi vad ca nu se poate spune nimik fara sa fii interpretat.parca asha cum zic unii,ar trebuii sa fim uniti oricum,indiferent de culoare,sex ,rasa si orientare politica(sau sexuala)si evident culoarea clubului din care apartinem. dar oricum,legat de iesirea programata , nu e musai sa vina nimeni week-endul urmator,este doar o oinvitatie si o dovada ca toti sunt liberi sa participe cu noi la activitatile pe care le facem(evident mai sunt 2-3 pe care nu cred ca o sa ii primim,dar asta PRIETENII SHTIU DE CE). in rest,toate bune si frumoase.mai astepatm sa vina si altii,ca oricum plecam sambata.si garantat o sa iasa bestial. va pup pe totzi pe bot (bine,nu chiar pe totzi).
  11. lasa mai BOBO , nu-i baga in seama pe totzi invidioshii . io zik ca o sa ne distram la maxxx.asha ca ,aia care nu vor sa fie looseri pana la capat,bagatzi pe fok si hai la ungaria cu voi(adika cu NOI) bafta.
  12. merci tu,eshti o bombonika. am iesit azi si pot spune ca e suuuuuupppppppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alo....alo....alo.... ashtept provincia si poate altzi foshti motorishti......pushka sui cureaua lata....ce motorist eram odata....
  13. salut.am uitat sa iti iau ieri numarul de tel.asa ca daca iesim pe undeva o sa te anunt pe mess.dar dupa cum arata vremea,nu cred ca azi o sa fie ceva miscare.oricum,io merg sa imi fac pana.see u
  14. deci am vorbit cu Dorian si am aflat varianta reala.e vorba de 2 tigani pe un scooter care o lovit un autobuz.cica momentan sufla amindoi si nu e stres.cam ata momentan.promit sa revin cu detalii picante
×
×
  • Creează nouă...