Sari la conținut

dadesign

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

dadesign's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Merci pt poze. Vad ca arata bine. Sunt curios si cum se comporta. Le-ati luat pt ploaie sau mai evadati uneori pe cate o poteca? Astept impresii. Am o intrebare: care este grosimea crampoanelor... intelegeti... 5 - 6 mm? Cred ca sunt multi doritori de o evadare off-road cu o moto de strada. Poate reusiti sa faceti si o poza de ansamblu, din profil. O seara buna.
  2. Da am ales YBR-ul! XT-ul era prea de ciutanei, nu cred ca mi se potrivea chiar daca era off-road. La greutate mea (93) kg sigur isi dadea duhul . Sunt tare curios cum arata si cum merge cu gumele comandate de tine, eu as fi vrut ceva mai cramponat, dar cauciucurile alea sunt singurele care au dimensiunea corecta pt. jantele de la ybr. Si nu cred ca este o problema daca merg cu ele si pe drum de tara, poteci de munte, etc. Astept cu nerabdare impresiile si pozele tale. Te salut!
  3. Te rog cand montezi cauciucurile spune-mi si mie cum se comporta, am renuntat la ideea de xt, vreau sa cumpar tot un ybr. Daca poti pune si cateva poze. Te salut!
  4. Ti-au venit cumva cauciucurile comandate? Inca ma gandesc sa-mi iau tot un ybr si sunt curios cum sunt.
  5. merci pt informatie, cred ca ai dreptate, ybr-ul este o moto super, am mers cu ea si m-a cucerit din prima dar pt. cerintele mele nu prea merge. Multumesc pt ajutor. Sa ai drumuri bune si uscate! Te salut!
  6. Cuciucurile acelea par a fi cam de ploaie, eu ma gandeam la ceva mai on-off. Intrebarea mea este daca motocicleta asta face fata pe tern accidentat gen drum de tara, poteci, drum forestier, plaja etc. Un enduro mai moale si fara figuri. Oare tin amortizoarele, rulmentii, jantele care nu sunt cu spite, motorul are cuplu suficient, pozitia pe sa e e cat de cat corecta pt coclauri? Deci intrebarea mea este urmatoarea: intre ybr 250 (cu gume schimbate) si xt125r voi ce ati alege, tinand cont de cerintele mele?
  7. Salut, pate fi o problema daca echipez motocicleta cu o pereche de gume tip enturo on-off? Face fata pe coclauri, drumuri forestiere etc? Astept opinia voastra! Merci
  8. Multumesc pentru informatii. Inteleg ca este destul de rigida, poate cu mine (95 kg) devine putin mai elastica , nu as vrea sa fie pe post de trambulina! Despre frane ce sa spun... am mult prea putina experienta ca sa-mi dau seama, probabil ca ma voi obisnuii cu ele... sau nu! Vad totusi din descrierea ta ca are si parti bune. Cu puterea cum sta? Are cat de cat forta incat sa nu-si dea naduful cu mine in panta?
  9. Salut, doresc sa aflu parerea voastra in legatura cu aceasta motocicleta. Necesitatile mele ar fi urmatoarele: sa fie relativ usoara, sa o pot folosi pe sosea dar si pe drumuri forestiere, sa aiba o sa generoasa, comoda si foarte important sa o pot baga in garajul unui camper. Nu ma interesaza viteza pe sosea sau sa ma dau in gat cu ea pe coclauri, o voi folosii doar pt plimbari recreative, piata, descoperiri de locuri noi. Strainii ce detin un camper folosesc de obicei scootere mici datorita greutatii reduse, eu insa doresc o motocicleta simpla, ergonomica, relativ clasica cu care sa-mi fac treaba. Astept opiniile dumneavoastra, iar daca cineva detine o astfel de moto poate imi da mai multe imformatii. Va multumesc si va salut.
  10. De ce sa fiu sigur te intreb? La modelul scarabeo ma refeream. Si incerc sa port un dialog fara aroganta! Oricum eu voi trage o concluzie din opiniile voastre pt. ca poate sunteti cei mai avizati! Un scooter inca nu am avut, motiv pt care v-am cerut parerea. Am ales scarabeo 2t cu carburator, tinand seama de contextul in care il folosesc. M-am dus si sa-l cumpar dar nevinovatii de la United Motors m-au dus cu vorba! Am un camper si trebuie sa intre in garajul acestuia! Altfel imi cumparam o motocicleta mai mare fara sa mai cer opinii! Apropo "cunoscatorule": ce varsta ai?
  11. Asa de bune au fost ca nici nu se mai fac! Aprinia nu mai are in ofreta 2t cu injectie!
  12. de Scarabeo 50 2T cu injectie ce parere aveti? http://www.speed-sports.com/motorscooters/...scarabeo50.html
  13. Salut, si eu ma gandesc sa-mi iau una. Ai delimitat-o? Cum merge si cu cat? Salut, si eu ma gandesc sa-mi iau una. Ai delimitat-o? Cum merge si cu cat? Salut, si eu ma gandesc sa-mi iau una. Ai delimitat-o? Cum merge si cu cat? Salut, si eu ma gandesc sa-mi iau una. Ai delimitat-o? Cum merge si cu cat?
  14. Salut, si eu ma gandesc sa-mi iau una. Ai delimitat-o? Cum merge si cu cat?
  15. Salut, si eu ma gandesc sa-mi iau una. Ai delimitat-o? Cum merge si cu cat?
×
×
  • Creează nouă...