Sari la conținut

zore_1984

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de zore_1984

  1. e fiabila si atat. tragi azi de acceleratie si pleaca maine. adica e un gunoi...

     

     

    pai poate ca pentru unii asta e pe primul loc, dupa aia restul. Asa a si fost construita, cu mai putini cai, avand in vedere legislatia. Si totusi dupa 25 ani vechime si multi km ajunge destul de repede la 200 km/h. Ai avut una? Eu merg cu ea de 8 sezoane si e ok.

  2. e un gunoi fara cai si cuplu...

    de ce spui asta? a fost construita cu mai putin cai si cilindree mai mica pentru Austria si Canada sau Australia parca din cauza legislatiei. Eu detin una de 8 sezoane si nu am avut nici cea mai mica problema cu ea. Parerea mea e ca este o motocicleta fiabila.

  3. salut

    materiale din piele, musama poti gasi la un depozit in Timisoara care se numeste Textile si se afla chiar vis-a-vis de biserica Mehala. mai exact, mergi pe gh lazar, treci de cetatii si mergi inainte, iar cand ajungi in dreptul bisericii, in stanga ta vei vedea o cladire cu un etaj si pe un bener scris: textile!

    multumesc

    din cate am inteles acolo au doar piele artificiala, stii sigur si de piele naturala?

  4. Vand trei baterii moto, marca Victor , nou-noute in ambalaj sigilat. Le-am capatat si eu si nu mi se potriveste niciuna pe mobra.

    Asadar, cate ceva despre fiecare :

     

     

    1. Acumulator moto VICTOR YTX7L-BS

    -12V-6Ah

    -dimensiuni : 11,5 cm X 7 cm X 13 cm

    -pret : 110 RON

    -detalii baterie AICI

     

     

     

    2. Acumulator moto VICTOR YTX12-BS

    - 12V-10 Ah

    -dimensiuni : 15cm X 8.7 cm X 13 cm

     

     

    -pret : 180 RON

    -detalii baterie AICI

     

     

     

    3. Acumulator moto VICTOR YTX14-BS

    -12V-12Ah

    -dimensiuni : 15 cm X 8.7 cm X 14,5 cm

    -pret : 190 RON

    -detalii baterie AICI

     

     

    Pentru cine este interesat,preturile sunt negociabile !

     

    Pe ambalajul fiecareia este o lista cu toate motocicletele compatibile cu bateria respectiva, asa ca nu ezitati sa intrebati daca nu va stiti codul potrivit.

     

     

    salutare

    pt cbr 500 f din 89 se potriveste careva?

  5. bine oameni puteti sa imi dati 2 informatii pana miine daca va rog caci pornesc in concediu si am sa fac popas la voi binenteles , am auzit doar de intrunirea voastra sa imi fie rusine ca nu am fost pana acuma .... este ceva lac acolo unde se tine intrunirea? si doi ... se poate merge de joi in caz ca stiu si eu bla bla bla

     

     

    salut

     

    este o balta mare acolo in caz ca vrei sa inoti sau sa pescuiesti iar cortul poti sa-l pui linistit de joi.

     

    te asteptam

  6. multumesc pentru link. sunt similare celor din catalogul louis si sunt mult prea mici. eu am nevoie sa car laptop , haine , cort , sac de dormit , cizme moto etc.

    nu-mi iau tankbag ca e ingrozitoare pozitia asa ca am nevoie sa le pun pe toate pe spate.cele cu volum mai mare ating toba. am testat un sistem din asta si se misca in toate directiile. am nevoie de ceva care sa le stabilizeze sa nu-mi fie teama sa ma las pe o curba.chiar si doua bare mici din aluminiu m-ar linisti. si asa ceva vad ca nu exista. in esenta eu nu am nevoie de "suport pentru coburi" per se , cat de o asigurare ca nu-mi cad in strada si asigurarea aia sa fie si un soi de departator ca sa pot pune saddlebags cu volum mai mare. in bagajele astea pe care le ofera oamenii pentru sportive nu-mi intra nici aparatul foto.

     

     

    chivu. da. de ceva cum ai aratat tu am nevoie. ca sa pot lega bagajele cumva.

     

    salut

    si eu am avut aceiasi problema, am luat setul de bagaje de la Louis, "moto detail" si am constatat ca cele laterale nu prea vor sa stea din cauza lipsei suportilor laterali dar am rezolvato pe loc cu doua chingi elastice trase dintr-o parte in alta in jurul lor. Bagajul din spate tot cu chingi elastice unde bag si cortul printre chingi. Daca ai chingi elastice bune, nu ma refer la cele de prin Metro, pecouri etc., ai rezolvat problema bagajelor.

     

    asfalt uscat

  7. :drink: Asta nu am auzito pana acum!!!nu cred ca ar fi pornit motorul invers :wink: cel mai probabil ai vreun pinion pus invers la grup in carcasa acolo la roata spate!dai capacul de la pedala jos si invarte usor la electromotor sau porneste-l si vezi sensul de rotatie al motorului.trebuie sa fie in sensul acelor de ceasornic!Sanse foarte slabe sa porneasca invers..asta am patit doar la un ARO(pornind tras) cand in loc de viteza 4 am dat mansalier=)) a pornit dar scotea fumul pe admisie=)) :D Chear si avansul sa fie decalat nu pornea dar nu sa porneasca invers.Ca sa porneasca invers ar trebui invartit invers pe cand electromotorul invarte corect doar daca a umblat cineva si la electromotor si a inversat polaritatea!

    Deci in concluzie nu a pornit invers!e de la grup acolo la roata 99,9%

     

    eu am vazut-o cu ochii mei la IJ-uri si nu odata. pur si simplu bagi in viteza si cand incepi sa da drumul la ambreaj constati ca motocicleta o ia inapoi.

  8. Da carburatorul lam demontat si lam asamblat la loc , la plutitori nu i-am dat jos nu am tras de iei decat am desfacut capacu am dat cu sprey si lam pus la loc, am incercat astazi sa bat usor cu coada de la surubelnita in carburator dar fara nici un rezultat, tot da benzina pe acolo.

    Mesaj completat

    Da carburatorul lam demontat si lam asamblat la loc , la plutitori nu i-am dat jos nu am tras de iei decat am desfacut capacu am dat cu sprey si lam pus la loc, am incercat astazi sa bat usor cu coada de la surubelnita in carburator dar fara nici un rezultat, tot da benzina pe acolo.

     

     

    stai linistit si eu am patit la fel de mai multe ori, a ramas doar plutitorul blocat si nu mai inchide, tot ce trebuie sa faci e sa mai desfaci odata si sa-l deblochezi. Ca sa fi mai sigur cand pui paharul la loc tinu plutitorul in pozitia inchis si pune ceva benzina in pahar, sa nu ramana iarasi blocat.

  9. Nu dar poate vin eu la tine. Da-mi un numar de telefon aici sau PM cum vrei si te sun daca vin si daca ai timp. :o

    Daca nu rezolv nimic aici vin la tine! Numa sa ai timp.

     

     

    salut,

     

    incearca in Denta la fostul atelier mecanic, acum se fac scari, carucioare si toate cele de aluminiu. Sunt o gramada de sudori si scule de sudat in aluminiu pe acolo.

  10. salut

     

    Am o Honda CBR 500 F si am aceleasi probleme. Daca cer ceva pt ea sunt intrebat daca nu e cumva CB 500 pt ca CBR 500 nu exista. Modelul a fost produs doar pt Austria si Canada cred. In Louis s-au uitat ciudat in talon pt ca nu auzisera de modelul respectiv si nici in catalog nici in programul electronic nu exista, asa ca am cautat placutele de frana intr-o cutie adusa de cineva de acolo, noroc ca le aveam pe cele vechi la mine, filtrul de ulei la fel, in schimb cu semeringurile de la telescoape nu am reusit sa le gasesc, nu le-am avut pe cele vechi la mine. la fel am patit si in romania.

     

    Deci piese exista dar se identifica dupa piesa veche nu dupa catalog.

  11. salutare

     

    mai am ceva cauciucuri, le donez ca nu mai am ce face cu ele.

     

     

    120/90/17

    120/70/17

    150/70/17

    160/80/16

    160/70/16

     

    0723570198

     

    Boby

  12. multumesc tuturor pt raspunsuri,in final treaba sta cam asa:

     

    o sa scot tot uleiul din motor ,o sa-l las sa se scurga timp de 24h intr-un vas transparent,iar apoi il voi mai lasa alte 24h in vas,pt a vedea daca exista lichid strain in ulei (apa,antigel,benzina),care daca exista ar trebui sa ramana la fund iar uleiul iese la suprafata....

     

    eu tind sa cred ca uleiul e ok,facand o spuma incolora,sau de aceeasi culoare cu uleiul si nicidecum o spuma alba-crem persistenta,fapt care ar indica prezenta unor substamte straine in ulei;dar ca sa fiu 100% sigur ca totul e ok o sa fac operatia de mai sus.

     

     

    eu zic sa treci pe honda si nu mai e nevoie de toate problemele astea.

×
×
  • Creează nouă...