Sari la conținut

zore_1984

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zore_1984

  1. din pacate maine nu, sper data viitoare. vreme buna sa aveti
  2. presupun ca asta http://olx.ro/oferta/honda-cbr-500-f-ID2eejt.html#f93d82ed1d
  3. e fiabila si atat. tragi azi de acceleratie si pleaca maine. adica e un gunoi... pai poate ca pentru unii asta e pe primul loc, dupa aia restul. Asa a si fost construita, cu mai putini cai, avand in vedere legislatia. Si totusi dupa 25 ani vechime si multi km ajunge destul de repede la 200 km/h. Ai avut una? Eu merg cu ea de 8 sezoane si e ok.
  4. de ce spui asta? a fost construita cu mai putin cai si cilindree mai mica pentru Austria si Canada sau Australia parca din cauza legislatiei. Eu detin una de 8 sezoane si nu am avut nici cea mai mica problema cu ea. Parerea mea e ca este o motocicleta fiabila.
  5. detin o honda cbr 500 F adusa din Austria in 2007, pana acum nu am avut nici o problema.
  6. zore_1984

    Facerea de bine...

    multumesc din cate am inteles acolo au doar piele artificiala, stii sigur si de piele naturala?
  7. zore_1984

    Facerea de bine...

    salutare unde pot gasi in Timisoara piele la mp?
  8. ce inseamna negociabil?

  9. ce pret are honda?

  10. Ce P....a Lui HECKY ? conteaza ce limba vorbesc de vreme ce te distrezi ! Vrei sa mergi ..... mergi , daca nu vrei sa mergi .... stai acasa nu ma pot abtine,conteaza,e vorba de respect.
  11. salut cumpar motor de gsx r 750 anii 93-95 0726729799 adi
  12. salutare pt cbr 500 f din 89 se potriveste careva?
  13. Honda CBR 500 F an 1989 stare buna de functionare tel. 0723570198 700 euro
  14. zore_1984

    Facerea de bine...

    salutare stie cineva unde se pot multiplica chei moto si cam care ar fi pretul? bobi
  15. pentru spalat vor fi dusuri asa ca stai linistit.
  16. salut este o balta mare acolo in caz ca vrei sa inoti sau sa pescuiesti iar cortul poti sa-l pui linistit de joi. te asteptam
  17. salut si eu am avut aceiasi problema, am luat setul de bagaje de la Louis, "moto detail" si am constatat ca cele laterale nu prea vor sa stea din cauza lipsei suportilor laterali dar am rezolvato pe loc cu doua chingi elastice trase dintr-o parte in alta in jurul lor. Bagajul din spate tot cu chingi elastice unde bag si cortul printre chingi. Daca ai chingi elastice bune, nu ma refer la cele de prin Metro, pecouri etc., ai rezolvat problema bagajelor. asfalt uscat
  18. eu am vazut-o cu ochii mei la IJ-uri si nu odata. pur si simplu bagi in viteza si cand incepi sa da drumul la ambreaj constati ca motocicleta o ia inapoi.
  19. stie cineva cand e prima intrunire moto? ce comic esti. a fost deja, ai pierdut startul.
  20. stai linistit si eu am patit la fel de mai multe ori, a ramas doar plutitorul blocat si nu mai inchide, tot ce trebuie sa faci e sa mai desfaci odata si sa-l deblochezi. Ca sa fi mai sigur cand pui paharul la loc tinu plutitorul in pozitia inchis si pune ceva benzina in pahar, sa nu ramana iarasi blocat.
  21. salut, incearca in Denta la fostul atelier mecanic, acum se fac scari, carucioare si toate cele de aluminiu. Sunt o gramada de sudori si scule de sudat in aluminiu pe acolo.
  22. salut Am o Honda CBR 500 F si am aceleasi probleme. Daca cer ceva pt ea sunt intrebat daca nu e cumva CB 500 pt ca CBR 500 nu exista. Modelul a fost produs doar pt Austria si Canada cred. In Louis s-au uitat ciudat in talon pt ca nu auzisera de modelul respectiv si nici in catalog nici in programul electronic nu exista, asa ca am cautat placutele de frana intr-o cutie adusa de cineva de acolo, noroc ca le aveam pe cele vechi la mine, filtrul de ulei la fel, in schimb cu semeringurile de la telescoape nu am reusit sa le gasesc, nu le-am avut pe cele vechi la mine. la fel am patit si in romania. Deci piese exista dar se identifica dupa piesa veche nu dupa catalog.
×
×
  • Creează nouă...