Sari la conținut

alx_95

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alx_95

  1. Salut, pana la urma am luat un RN22 din 2009, Germania, 30600km. Motorul e stock. Am comandat tobe Leo Vince, monopost si parbriz. In compratie cu RN12, pozitia e mult mai buna, trage mult mai bine. Parerea asta doar dupa cativa km..ploua deocamdata si nu am apucat s-o testez cum trebuie. Ce nu imi place e ca se aude cam tare oala de ambreiaj (cred). Daca tin ambreiajul nu se mai aude. Ceva de genul:

    . Mai are un prieten si se aude cam la fel. E normal? Ce ar trebui sa verific/schimb?

    post-43032-0-10038100-1532067611_thumb.jpg

  2. Alx_95, in talon scrie 190/50 si asa aveam pana acum, dar este foarte greu s-o inclini pe viraje (aproape imposibil sa-i dai capat, si chiar daca o faci , o faci pe riscul tau). Am condus alte motociclete cu 190/55 si parca se inclinau mai bine. Ma bate gandul sa-mi iau 190/55 pana la urma, chiar daca nu este trecut in talon. 190/50 este mai bun la drumuri lungi, parca este si mai patratos. Nu le-am studiat ochiometric, dar cel putin asa am simtit cand le-am "calarit".

    Eu am avut si pe 50 si pe 55. Cu 55 se inclina mult mai usor. La ambele dimensiuni le dau capat. :)

    Momentan am iar 50 pt a nu avea probleme la ITP sau in cazul in care te oprește un agent si verifica.

    Ce am observat e ca difera profilul in functie de producator, chiar daca e aceasi dimensiune. Pana acum cu Power RS m`am inteles cel mai bine. Motocicleta e mult mai manevrabila si mai stabila pe curbe, intrii cu incredere in viraje.

  3. Te inteleg perfect. Cine nu si-ar dori o astfel de motocicleta? :) Pana atunci ne descurcam cu ce putem. Preturile sunt destul de mari pt unii dintre noi.

    M-am urcat pe 2015, nu m`am dat. Pozitia mi-a placut foarte mult, chiar daca sunt inalt. Scaritele sunt ceva mai sus, piciorul se aseaza f bine pe langa rezervor, ai pct de sprijin f bun. Nu mai vb de cum arata si cum se aude ...

    Pana atunci ceva despre 2009+? :D

  4. Ceva recomandari de un service prin Cluj care serviseaza furci, amortizor spate (chiar si incarcare cu gaz) + setari suspensii ( nu dora preload cat si rebound-ul + compresia)?

    Parca suspensiile fata nu mai lucreaza egal, iar spatele e soft si revine greu. Am incercat sa le ajustez dar nu sunt multumit. In plus in spate se mi se aude un pic de sss cand comprim. In plus e si un mic joc la rulmentii/bucsele care tin amortizorul.

  5. Ms de info.

    Momentam pe strada folosesc 190/55...si ii dau pana in capat :)

     

    Vreau sa incepc cu Euro-Ring sau Tg. Sacuiesc. Pe strada e f periculos. Drumuri vai mama lor, soferi f "priceputi"...

    Dupa niste evenimente a unor prieteni am inceput sa ma gandesc mai serios la pericolele care ma pandesc.

    In plus pe circuit e mult mai distractiv si inveti foarte multe.

×
×
  • Creează nouă...