Sari la conținut

toby

INACTIV
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Black Horse Power

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    20008
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit gsf 656
  • Numar Moto
    B-87-...

toby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dada nu e rau nici in vama...vad cum e atmosfera la fest si cine stie poate nici vama nu se exclude...daca ne vedem ce ne facem?
  2. ...pai ne ciocnim cu siguranta la Seawolves(halbele),vineri seara pun banditul pe A1,pun pasagera pe sa si home la Mangalia...era misto daca aveam ceva cazare in zona gandita din timp..pt cort e frig la 5grade imi divorteaza nevasta chiar daca eu sunt alimentat la o tuica veritabila( o sa fie la trusa de prim ajutor)...si nu mai vreau din nou fata>nunta>casa>caine....Prin urmare sambata pe la 10 din port pleaca banditii catre Seawolves.Cine are apucaturi identice sa semnalizeze... Imi car si cortul in caz ca vine incalzirea globala. Numai bine.
  3. mai devreme vorbeati de club=discoteca sau de un club care sa reprezinte zona de sud ...in rest ceva nou prin mangalia?
  4. hai ca vin cu foto cat de curand...oricum nu este un capat de tara doar ca asa e omul vrea certitudini... o alta chestie: cand am desfacut mufa nu prea era ulei pe interiorul mufei.Ma gandesc ca discul respectiv trebuie sa fie lubrifiat destul de bine Mesaj completat ma enervez acum cand imi aduc aminte ca daca mai aveam garantia ma duceam la service...cum vi se pare sa-ti pierzi garantia la motor pentru ca ti-ai schimbat filtrul ca omul care iese din iarna, cu unul champion in loc de suzuki care oricum e facut in china
  5. ... lampa indicatoare pentru pozitia neutra... ...cu motorul/an2007 am 14.000km..schimbul de ulei(motul710015w40) l-am facut la timp,ambreajul merge ok intra in viteze ok parca un pic fortat treapta 0>1 dar cred ca e ok...ma rog am sa urmaresc firul bord-motor sa curat ce pot demonta... multumesc pentru sfaturi...va anunt ce iese Mesaj completat intuitiv cred ca am gasit ce cautam...mufa are un disc cu un piciorus ...si ce daca! era imaculata in interior ce sa curat.Dupa ce am montat-o la loc a mers ok...doar cativa km, dupa care a inceput sa faca la fel...pozitia neutra se aprinde cand vrea ia uneori deloc. am mai incercat odata si degeaba... in cele din urma am mufat-o la loc si m-am carat in casa. se poate sa fie un dinte de la un pinion bulit?...ma gandesc...cine stie care este legatura intre cutia de viteze si aceasta mufa?
  6. salut, cine ma ajuta...Banditul meu are urmatoarea problema : uneori nu se aprinde becul martor cand motorul este scos din viteza...trebuie sa mai gadil schimbatorul pana sa-si revina...dar nu face tot timpul ... isi mai revine... are probleme cutia de viteze?
  7. salutare Callatis!.... vine cineva la fest Breaza2009?...pava jadeu faraon jericho..... Propun sa plecam vineri seara,in jur de ora 19 (pate reusesc sa scap de la munca mai devreme)... daca veniti semnalizati!
  8. pava... bravo pentru choper...nu aveam cum sa te recunosc ...oricum eram contrariat pt ca ma uitam la nr.de inmatriculare si nu intelegeam.Ma tot intrebam daca e cineva dintre prietenii din bucuresti ...sa-ti traiasca!...hai sa ne auzim uscati! ma... la Predeal nu vine nimeni?...eu sunt pe linia de start...vineri seara plecare din bucuresti cred ca nu mai este cazul de prezentare...http://www.eastbike.ro/
  9. ...pai sa intervin eu din bucuresti! ...poate weekendul asta?..poate mergem pana la bulgari poate sambata bem" briza " la capul kaliakra?...si halim o scoica...ce ziceti?
  10. pai bine jery tu ramai pe plaja...dar toata mangalia ce face? poate si pe plaja ne organizam...sau nu
  11. baieti care-i planul...va cazati in mamaia sau va intoarceti in mangalia cand s-au consumat bateriile...poate traseul mangalia-mamaia-mangalia il parcurgem in gasca...ce ziceti? este o idee ok cu cazarea la cort....sa speram ca vremea tine cu noi...il iau cu mine!
  12. haide ma exista un lider prin mangalia... ne organizam si noi...sau poate v ati organizat...ne lipim de cineva sau beau beri cu nevasta si ascultam metal,ne imbatam ne giugiulim si ne culcam ...
  13. ....care este programul motociclistilor din mangalia?...scuze daca ma bag in seama...ar fi tare daca la intoarcere ,probabil sambata noaptea,am parcurge ruta mamaia- mangalia impreuna...sau bem si ne facem zdrente si ne cazam la cort? ....parca eu as bea o bere noua si as dormi in cort,desi plec din bucuresti si cortul este o povara mai direct : va cazati in mamaia?
  14. salut, pe29 dupa cum stiti constanta este in flacari....baietii de la seawolves se organizeaza...mangalia este prezenta?
  15. Salut !...ma inca hiberneaza banditul meu si dupa prognoza meteo ma tem ca mai sta inchisa pana pe 20 feb...oricum dupa 20 orice ar fi :I go wild...nu mai rezist!
×
×
  • Creează nouă...