Sari la conținut

Moldoveanu'

Membru
  • Număr conținut

    162
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.seawolves.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Club
    Seawolves MC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Intruder

Moldoveanu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Coordonatele exacte ale locatiei: 45.231545, 28.309826 https://goo.gl/maps/QvhC7ptLxLm
  2. M.C. Seawolves Tulcea are placerea de a va invita si in acest an la Moto Petrecerea Deltei, unde dupa cum v-am obisnuit de la editiile anterioare incercam sa imbinam in inima naturii distractia in stil moto si spiritul de haiducie . Astfel, in weekendul 18-20 august va asteptam in aceeasi locatie ca si anii trecuti, si anume intre localitatile Luncavita si Nifon intr-un loc numit si stiut ca "Valea Fagilor". Locatia se afla intr-o padure cu poienita pe malul unui lac, deci avem si umbra si soare dupa preferinte. Cazare doar la cort. Ca de obicei intrarea este libera pentru motociclisti asa ca sa va ajunga pentru mai multe beri dupa ciorba de peste cu mujdei oferita din partea casei. In rest mancarea si bautura se gasesc in mai multe sortimente si la preturi decente . Bineinteles ca nu vor lipsi concursurile specifice cu premii consistente si nici formatiile ce vor incinge atmosfera in serile de vineri: OVER, LUPUL CEL RAU SI BRONX iar sambata : COSTI SANDU & TRUPA TRIBUTE, STONELIGHT si RECIPE FOR HATE plus cantari folk la foc de tabara cu aceeasi gasca NUMAI PE ROSU . Asa ca va asteptam pe toti in inima naturii.
  3. Formuleaza cererea concret... s'ar putea sa trebuiasca sa tai bilete ))))
  4. Vii de la cateva sute de kilometri calare pe motor, prin soare, ploaie, vant si esti ingrozita de 20-30 de metri de mers prin soare cu niste bagaje in mana? Nice Toretic da... motoarele sunt parcate separat de corturi din motive care iti vor fi cat se poate de evidente si pertinente cand vei ajunge in camping. Practic, nu am refuzat pe nimenidaca ne'a rugat sa il lasam cu motorul pana la locul de campare cat sa debaraseze. Dar repet... cand vei fi la fata locului s'ar putea sa tie se para si tie putin lame sa te plangi de distanta parcursa de la motor la zona de campare... pe o alee umbrita dealtfel. » Post actualizat in 07 Jun 2017 17:07 Si pt ca mai aveai o nelamurire, sper sa gasesti raspunsul in poza de mai jos. Asfalt uscat si drum bun lipsit de incidente... te asteptam cu placere.
  5. Marea Neagra este un hotel mic cu doar 24 de camere. Avantajul pentru bikeri este ca vor profita de o camera la hotel in Mamaia cu 130 de lei pe noapte... nu alti turisti care nu au treaba cu festivalul. Avantajul pentru organizatori este ca nu mai trebuie sa raspunda la 200 de mesaje care solicita sugestii de cazare ieftina in zona. In rest... liber la carcoteala. Am auzit atatea in anii astia incat am devenit imuni.
  6. Avem o noua oferta speciala de cazare pentru participantii la Seawolves Bike Fest 9, pentru perioada 10-12 Iunie 2016: Hotel Marea Neagra ***, situat la cca 2 km de locatie, in statiunea Mamaia: 130 lei / noapte / camera dubla, mic dejun inclus (bufet suedez) Rezervari la 0724184188, 0241831292 sau pe email la rest_marea_neagra@yahoo.com Localizare: https://goo.gl/maps/vxcnEsHUjSS2
  7. Circulati cu grija pe portiunea dintre iesirea din statiunea Mamaia si Camping S... este proaspat asfaltat dar sunt denivelari si sensuri giratorii provizorii semnalizate foarte prost sau deloc! La fel si dinspre Navodari spre camping - de preferat sa ocoliti traseul asta pentru ca inca se lucreaza si sunt portiuni neasfaltate.
  8. Gasim... si chiar daca nu mai sunt locuri... improvizam si tot se rezolva, Exista spatiu destul. » Post actualizat in 09 Jun 2015 17:50
×
×
  • Creează nouă...