Sari la conținut

csiszer

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    domokos2002@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    deva
  • Motocicleta
    bmw f 650 gs

csiszer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. scuze oameni buni dar nu ma pot abtine sa nu va scriu ! a iesit soarele , sa mai incalzit pe afara si am zis sa vizitez zona voastra unde inca nu am fost ! am pornit cu masina de data asta ( 3 persoane ) , am luat directia oradea dar cum am intrat in judetul bihor surpriza , ultimele 90 km pana in oradea soseaua , astfaltul in stare deplorabila , crunta .......gropi santuri, noroi, pamant, auuuuuuuuuu , 90 km totali , denivelari etc etc , in oradea am prins soseaua de centura , vre-o 4 km cred asfalt bun , am zis ca intru un pic in ungaria , am luat directia vama bors , am trecut iar sub un pod la iesirea din oradea , am zis ca au avut loc bombardamente acolo ,,, noroc ca pana la vama drum bun si dupa granita asfalt ca in palma pana in debrecen si inapoi , am revenit in oradea din pacate si in oras , pe langa faptul ca orasul mi sa parut foarte curat si aranjat ,oras frumos si simpatic , soferi calmi , nu prea am auzit claxonari disperate , oameni calmi dar girofare si sirene din 10 in 10 minute , asta nu am inteles ???? jandarmi, ambulanta, politie etc etc sirena sirena sirena ( obositor) si acolo gropi , santuri, capace de canalizare sub nivelul astfaltului offfff . am mers la felix , la fel groapa dupa groapa , control al politiei , apoi am zis ca ma duc la satu mare sa vad ,sa cunosc si acolo dar dupa ce am iesit din oradea spre directia satu mare , pe" drumul european " iara gropi , denivelari , astfalt prost , sosea ingusta , sosea de beton ca pe vremuri , dupa vre-o 50 de km nu nu nu nu nu am mai rezistat si ne-am intors ........ noroc ca am luat directia cluj napoca si dupa vre-o 10 km ce am iesit din oradea am dat de " bine " ce a durat inca 5 zile de umblat prin tara (cluj-targu mures-sovata-sighisoara-brasov-fagaras-sibiu-deva) fara sa mai dau de drumuri asa de proaste . nu stiu cum rezistati psihic si cum rezista masinile ! acum inteleg de ce sunt atat de multi motociclisti , vizavi de alte judete din tara ! sa stiti ca va trage in urma tare mult calitatea drumurilor , si ce sa mai zic de maramures, satu mare , o infrastructura rutiera proasta trage mult in jos zona respectiva . sper ca nu v-am plictisit sau suparat cu ce impresii mi-am facut si am simtit nevoia sa va o transmit si voua ! numa bine !
  2. dap, parca mai este un Ghost Rider in hunedoara .................. e acum sunt doi , sa vedem care face cinste mai mult numelui !! bine ai venit ,drumuri bune , grija mare , nu-i de joaca pe soselele mai ales pe soselele din romania !!!
  3. multumesc ptr raspunsuri ! da intradevar am gresit crunt !!!! tot ce am completat a fost in plus , diferenta intre motorul cald si rece( uleiul cald si rece) ma facut sa umblu cu motorul vre-o 2000 de km cu peste jumatate de litru, de ulei peste nivelul maxim ! bun nu este o filosofie mare cu vazutul nivelului de ulei dar ................neglijenta din partea mea . multumesc inca o data ptr raspunsuri si sfaturi , mi-au prins bine !!!
  4. intai si intai sper ca nu am gresit deschizand un nou topic ... am nevoie mare de un sfat sau parere ! am cumparat in vara asta un bmw f 650 gs din 2005 cu 11000 km , dupa transport in romania am vazut ca este uleiul la minim si ( greseala) am completat (putin ) cu ulei sintetic 10w40 castrol si la urmatoarele verificari am vazut uleiul f f spumos si un pic peste limita maxima ,,,,,,,,,iar aztazi cu motorul pornit am desfacut busonul si a dat uleiul pe afara ca un vin spumant si nivelul f f f mult crescut la ulei ,si pare subtiat uleiul..........apa nu a scazut si uleiul nu miroase a benzina ????? nu inteleg nimic ????? va rog cine a patit ceva la fel sau are cunostinte de mecanica sa ma ajute cu un sfat sau parere sa stiu de unde sa pornesc !
×
×
  • Creează nouă...