Sari la conținut

mein_84

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008

mein_84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Incepand din 2008 importatorul Moto Guzzi in Romania este Motoplus Paneuro. Pentru orice fel de informatii nu ezitati sa ne contactati: 0265 218 291 sau office@paneuro.ro. Referitor la suportul tehnic o buna parte din deficiente au fost remediate.
  2. Locul de intalnire/plecare este Pensiunea Vera si Livia, Valenii de Munte, Str. Barbu Delavrancea nr. 7 Jud. Prahova. Cat despre traseu: Ziua I: ~80 km catre Cheia, rute pentru nivel mediu si hobby - punctele de reper au fost date de Petru. Cine vrea hard va gasi portiuni care sa-l satisfaca. (se urca pana la ~ 1500 m) Ziua II: trassee mai tehnice prin padurile din jurul Valenilor si pe un traseu de trial amenajat intr-o cariera.
  3. Salut, dupa cum spunea si Petru mai sus pentru weekend se anunta frig si cer innorat dar fara precipitatii. Florian este hotarat sa mearga pe traseu indiferent de vreme . Cat despre imagini de la eveniment: nu va fi o persoana dedicata acestei indeletniciri, fiecare va fi cu aparatul din dotare, la sfarsit in schimb se vor grupa pozele de la participanti pe un dvd incat toata lumea sa le aiba.
  4. dap, numai doua roti. De obicei sunt portiuni in trasee unde doar cu moto poti trece.
  5. Merci de completari Petru. Sugestia noastra pentru cazare este http://www.pensiuneavl.ro/site/cazare.php
  6. In cursul zilei de maine va furniza Stefan (unul dintre prietenii nostri din Valenii) mai multe detalii despre traseu si cazare.
  7. In 17-18 octombrie, Motoplus Paneuro organizeaza a saptea drumetie enduro sub egida Husqvarna din acest an. Drumetia se va desfasura in zona Valenii de Munte pe trasee de nivel mediu si hobby fiind coordonata de Florian Pop. Drumetii husky vor putea alege intre doua trasee, unul light pentru cei mai putin experimentati si unul mediu pentru cei care vor mai multa adrenalina si au ceva experienta pentru a-i face fata. Ambele tipuri de traseu vor fi marcate pe GPS si vor avea puncte comune. Traseul din prima zi este de aprox. 80 de Km spre Cheia (Tabla Butii) iar cel din a doua zi de aproximativ 40 Km. Dupa prima zi a drumetiei participantii se vor relaxa la un pahar de vorba cu multa distractie. A doua zi aventura continua pe frumoasele plaiuri ale Valeniilor. Acesta va fi ultima drumetie Husqvarna din 2009, o ultima sansa pentru cei care nu au participat pâna acum la drumetiile Husqvarna si o noua oportunitate pentru a vizita locuri spectaculoase din România si a sarbatorii spiritul endurist. Nu exista taxa de participare, drumetii isi vor suporta doar costurile proprii (cazare, masa, combustibil). Pentru detalii suplimentare va sta la dispozitie Florian 0743.188.149 sau la e-mail fpop@paneuro.ro. Formularele de participare completate pot fi trmise pe e-mail office@paneuro.ro sau la fax nr 0265 218 291. Daca te simti pregatit pentru un traseu incitant care cu siguranta te va umple de adrenalina vino sa descoperi frumusetile României alaturi de Husqvarna! formular_de_inscriere_drumetie_enduro_Husqvarna.doc
  8. „Where Eagles Fly” este un eveniment dedicat fanilor Guzzi si motocicletelor lor in care pe primul loc este calatoria, nu destinatia. Europa va fi strabatuta de sase caravane: Madrid-Milano, Londra-Milano, Amsterdam-Milano, Copenhaga-Milano, Viena-Milano si Napoli-Milano cu multe etape intermediare pentru a da posibilitate si altor motociclisti iubitori ai brandului vulturului sa ia parte la acest eveniment impresionant. Va fi o experienta unica in stilul Moto Guzzi pe itinerare fantastice care vor uimi si vor da viata placerii calatoriei pe doua roti, fara a neglija confortul. Inregistrare la acest eveniment iti confera asistenta tehnica pentru intreaga ruta, masini si motociclete de escorta pentru caravane, rezervari la hoteluri si o selectie de restaurante rezervate pentru aceasta ocazie. Toti cei care se inregistreaza vor primi un kit personalizat care include o harta rutiera, patch, sticker si o agenda de calatorie. Mi de kilometri pe drumuri uimitoare intr-o calatorie care incepe sâmbata 7 Noiembrie (in functie de orasul de plecare) si atinge apogeul in 10 noiembrie la a 67-a editie a EICMA, Salonul Expozitional International de Biciclete si Motociclete care se va desfasura in centrul expozitional din Milano. Pentru fanii Guzzi care participa la evenimentul „Where Eagles Fly” este rezervata intrarea in prima zi a târgului, zi dedicata in mod normal industriei de profil, distribuitorilor si presei. La EICMA va fi amenajata o zona speciala unde se va realiza primul „Mozaic Moto Guzzi” din istorie, care va fi consemnat in Guinness World Records. Fiecare motocicleta va fi aranjata astfel incât sa contribuie la realizarea logo-ului Moto Guzzi. Seara se va incheia cu o petrecere pentru toti „vulturii” din Europa intr-o locatie rezervata. Pentru cei care doresc, organizatorii acestui eveniment pot realiza rezervari pentru hotel si restaurant si pentru calatoria de intoarcere in orasul de origine. Porniti motoarele si alaturati-va „Where Eagles Fly”! Pentru detalii suplimentare si inregistrare la acest eveniment vizitati site-ul http://www.whereaglesfly.com. Mesaj completat Evenimentul a fost anulat de catre organizatori! Ne cerem scuze pentru eventualele incoveniente create.
  9. Cred ca Ionut73 a cam raspuns la intrebarile tale, dand si cateva explicatii. In decursul acestui an Motoplus Paneuro, importatorul Husqvarna, a organizat mai multe drumetii enduro, imaginile prezente pe acest thread sunt de la "facerea traseului". La toate drumetiile noastre nu au fost restrictii de participare din cauza brandului motocicletei si mai mult nu a existat taxa de participare. Pentru a te convinge si a ne cunoaste, te invitam in 12-13 septembrie la Valenii de Munte la urmatoarea noastra drumetie.
  10. 6 temerari au luat parte la aceasta drumetie/expeditie Husqvarna + un camion de asistenta. Plecarea a fost in data de 8 august din Tirgu-Mures si s-a mers in proportie de peste 90 % off-road. In prima zi s-a mers pana in Sibiu (Sadu) pe ruta Tg.Mures- Medias- Agnita-Sibiu, a doua zi s-a trecut muntele catre Petrosani, unde s-a si innoptat, iar a treia zi a fost atinsa destinatia - Baile Herculane (Petrosani-Baia de Arama-Orsova-Baile Herculane). Dupa o noapte petrecuta pe malul Dunarii traseul a fost reluat cu oprire in Petrosani si avand ca punct final Sibiul. In continuare cateva imagini de la aceasta drumetie: si din seria unde-s multi puterea creste "restaurantul" de la lumina reflectorului - si evident cea mai delicioasa mancare cu putinta receptia "hotelului" si inviorarea de dimineata urmata de impachetarea "hotelului" Mesaj completat un perete tare ca piatra si fan in pom - cateva din curiozitatiile intalnite pe drum din nou restaurantul in aer liber dusul aka balaceala tentativa de ascunsea parerea catelului la cules de ciuperci prin padure, ca niste scufite rosii (ce-i drept cu casca in loc de scufita) A fost o aventura care a adus participantii mai aproape de natura, testandu-le la maxim rezistenta (etapa de 200 Km intr-o zi) si inchegand o adevarata echipa. Daca ti-a placut ce ai vazut .... pregateste-te in 2010 evenimentul se va repeta si poti participa si tu ....
  11. Dupa o vara plina de drumetii enduro, Husqvarna, prin importatorul Motoplus Paneuro, continua în forta implicarea sa în dezvoltarea sportului moto off-road din România, organizând în perioada 22 – 27 august 2009 o noua editie a Scolii de Pilotaj Husqvarna Enduro si Motocross. Aceasta se va desfasura în zona Zarnesti (Brasov) având trasee de dificultate medie si hard. Primele patru zile sunt dedicate enduroului în timp ce în ultimele doua (26 si 27) atentia se va îndrepta catre tehnicile de pilotaj în motocross. Se poate participa si in anumite zile ale evenimentului. A doua editie a Scolii de Pilotaj Motocross Husqvarna se adreseaza deopotriva concurentilor din competitiile moto off-road nationale si pasionatilor moto care doresc sa-si dezvolte abilitatile si tehnicile de pilotaj. Antrenamentele vor fi coordonate de multiplul campion national Florian Pop, Racing Team Manager Husqvarna în România. In zona exista multiple posi9bilitati de petrecere a timpului liber si pentru "insotitori/are" (rafting, drumetii, etc.). Taxa de participare la Scoala de Pilotaj este de 10 EUR/zi, iar posesorii de motociclete Husqvarna sunt scutiti de la plata acesteia. Pentru detalii si înscrieri va sta la dispozitie Florian Pop: e-mail fpop@paneuro.ro sau la tel. 0743.188.149. Alege sa te antrenezi cu cei mai buni!
  12. Traseul a fost: Paraul Rece - Diham - Mtii Baiului - Sinaia -Padina si retur
  13. Drumetia s-a desfasurat cu succes in pofida conditilor atmosferice nu foarte propice si fara vre-un "incident". A fost mai mult decat o "plimbarica", pozele va vor convinge. Mai multe poze de la drumetie gasiti aici
  14. DRUMETII HUSQVARNA AU FOST LA „ÎNĂLTIME” În 11 si 12 iulie în zona Predeal a avut loc o nouă drumetie enduro sub egida Husqvarna, organizată de Motoplus Paneuro. Drumetii din acest week-end nu s-au lăsat descurajati de vremea nefavorabilă si au fost la „înăltime” descoperind încă o parte din frumusetile României. Ploaia din prima zi a transformat traseul din mediu în unul de-a dreptul hard, din cei peste 16 participanti care au pornit în drumetie mai mult de jumătate dintre acestia au renuntat, doar 7 reusind să parcurgă întregul traseu. În pofida dificultătilor întâmpinate pe traseu, peisajele superbe si atmosfera i-au recompensat pe cei mai îndrăzneti dintre participanti. Precipitatiile care au căzut neîncetat de sâmbătă seara până duminică au determinat anularea celei de-a doua zi a evenimentului. Rămâne o drumetie de o zi, plină de aventură în cadre naturale extraordinare, care cu sigurantă se va repeta si în 2010. Următoarea drumetie Husqvarna se va desfăsura în 25-26 iulie în zona Caransebes. Iata cateva poze din prima zi, se poate observa cum pe masura ce se schimba coditiile atmosferice se imputineaza drumetii putina odihna nu strica niciodata indiferent de "pat" si un filmulet "alunecos"
×
×
  • Creează nouă...