Sari la conținut

www.patrickmoto.ro

INACTIV
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    GAS GAS
  • Club
    Smart Brasov

www.patrickmoto.ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Luna Decembrie e luna preturilor incredibile la www.patrickmoto.ro Cizme Sidi Charger, doar 226 de euro ] fata de 283 de euro, pretul normal. Cizme Sidi Saber, doar 194 de euro, fata de 243 de euro, pret obisnuit. Casti TORX, marca frantuzeasca de calitate, la preturi super accesibile Torx Joel la doar 38 euro în loc de 46.20 euro. Torx Peter Hades disponibil la doar 59 de euro în loc de 76.65 euro. Torx Sean costa acum doar 70 euro in loc de 99 euro. PLUS: SIDI Adventure la 320 de euro, pret final.
  2. Patrick Moto iti ofera acum urmatoarea promotie de sfarsit de sezon: la cumpararea unui mousse Michelin in valoare de 120 de euro primesti cadou un gel lubrifiant Michelin, in valoare de 10 euro. Comanda acum un mousse, il montezi mai usor si economisesti si 10 euro!
  3. Benoit Fortunato se întoarce în România, pentru un nou curs de enduro, la Buzău După succesul cursului de enduro organizat de Patrick Moto împreună cu Benoit Fortunato, vice-campion mondial de juniori, importatorul motocicletelor Gas Gas în România este gata să organizeze un al doilea stagiu de pregătire, de această dată la Sărata Monteoru, în județul Buzău, alături de Teodorescu Daniel. Stagiul va fi organizat pe două sesiuni a câte două zile, pe 19 Âşi 20 noiembrie, respectiv 21 Âşi 22 noiembrie. Anul acesta, Sărata Monteoru a fost gazda etapei finale a Campionatului Național de Enduro Âşi este o zonă potrivită atât pentru soft, dar Âşi pentru hard enduro. Cazarea cursanților se va face la Hotel Restaurant Păducel, unitate turistică dotată cu douăsprezece camere duble, disponibile la prețul de 120 RON pe noapte. Pentru cursanți, la acest tarif se aplică o reducere de 20%, hotelul având ca anexă Âşi un mini-service, la care se pot efectua lucrări de întreținere la motociclete, pe durata celor patru zile. Pentru cei care doresc să se concentreze doar pe pilotaj, organizatorii vor avea alături Âşi un mecanic pe durata cursului, în persoana experimentatului DragoÂş Cizmariu. Pentru probleme legate de cazare, vă rugăm să apelați numărul: 0767-597-495 begin_of_the_skype_highlighting              0767-597-495      end_of_the_skype_highlighting (Teodorescu Daniel). Înscrierile se fac prin completarea formularului pe care il puteti solicita de la adresa pr(at)atrickmoto(dot)ro. Pentru mai multe detalii Âşi informații despre curs: 0731 01 86 80, Patrick Boissy. Mesaj completat Benoit Fortunato vine mai devreme cu o săptămână în România Vice-campionul mondial la enduro juniori, Benoit Fortunato a semnat un contract de pilot cu Beta, producătorul italian de motociclete. Pilotul francez care s-a aflat de poponeataând în România, la invitația Patrick Moto, pentru un curs de enduro desfăÂşurat la Gheorgheni, va alerga în Campionatul Mondial de Enduro Indoor, prima etapă a acestuia urmând a se desăÂşura pe 27 noiembrie în Italia. Din această cauză, Benoit Fortunato va veni în România între 12 Âşi 15 noiembrie, la Sărata Monteoru, lângă Buzău, pentru un nou curs de enduro, organizat împreună cu Patrick Moto Âşi Teofănescu Daniel. Benoit Fortunato va veni de această dată în România cu o motocicletă Beta, ceea ce înseamnă că va putea fi filmat Âşi fotografiat în timp ce-Âşi demonstrează măiestria enduristică. Deja la curs s-au înscris mai mulți piloți de enduro, doar cinci locuri mai fiind disponibile in acest moment. Pentru aceasta vă rugăm să-l contactați pe Teodorescu Daniel (0767-597-495, Hotel Restaurant Păducel, unitate turistică dotată cu douăsprezece camere duble. Pentru cei interesați, Benoit Fortunato este disponibil Âşi pentru cursuri lângă BucureÂşti, cel mai posibil la circuitul de motocros de la Ciolpani. Pentru mai multe detalii Âşi informații despre curs: 0731 01 86 80, Patrick Boissy.
  4. Ii urez noroc vad ca nu are cizme,am o pereche de sidi marimea 31 la 250 lei daca le vrea i le putem da.
  5. da, mai multa lume! doar o foarte mica parte din ce ati ratat!
  6. Ti am trimis formularul de inscriere pe mail. Mesaj completat Atentie, mai sunt doar 2 locuri disponibile pentru incepatori!
  7. De această dată Patrick Moto, importatorul motocicletelor Gas Gas în România nu îl va aduce în România pe simpaticul Greg Eyries, ci chiar pe sportivul de la care campionul francez de trial a învățat meserie: Benoit Fortunato, pilot oficial Husaberg Factory Team, campion al Franței la enduro Âşi vice-campion mondial la enduro juniori. Amatorii de enduro din România sunt aÂşteptați la un stagiu de pregătire alături de Benoit, la Ciumani Âşi Lăzarea (județul Harghita), între 11-15 octombrie. Zilele de 11, 12 Âşi 13 octombrie sunt dedicate începătorilor, urmând ca din 13 octombrie, Benoit Fortunato să treacă la predarea de tehnici dedicate avansaților. Taxa de participare la cursul de enduro este de 50 de euro pe zi. Cazarea Âşi masa nu sunt incluse în preț, dar în comunele Lăzarea Âşi Ciumani există mai multe pensiuni atractive. De exemplu, cabana Marci, situată la baza pârtiei de ski din Ciumani, pe care am folosit-o cu succes la International Enduro Festival Transilvania percepe un tarif de 15 euro pe noapte per cameră, cu mic dejun inclus. Cursul se va desfăÂşura într-un teren bine cunoscut amatorilor de enduro: Extrem Test Âşi Enduro Test trasate la Ciumani Âşi folosite în august la International Enduro Festival Transylvania, inclusiv anumite porțiuni din traseul IEFT, dar Âşi traseul de Enduro Test utilizat anul trecut în etapa de Campionat Național de Enduro de la Lăzarea. În plus, cursanții au ocazia să aprofundeze obstacolele din Extrem Test-ul care a “triat” riderii în etapa de Campionat Național de la Lăzarea din acest an. Nu a fost uitat nici “Zidul Morții” de la Lăzarea Âşi nici zonele bine cunoscute de enduriÂştii care au mai participat la cursurile organizate de Patrick Moto. La doar 22 de ani, Benoit Fortunato este campion al Franței la Enduro Juniori în 2007, vice-campion mondial la International Six Days Enduro Grecia, împreună cu echipa Franței în 2008, campion de enduro al Franței în 2009, vice-campion mondial la Enduro Juniori Âşi vice campion mondial la International Six Days Enduro Portugalia, în 2009. Vă puteți înscrie la acest curs de enduro solicitand un formular de înscriere la adresa pr(at)patrickmoto(dot)ro. Pentru mai multe informații, Patrick Boissy, organizatorul International Enduro Festival Transilvania, vă stă la dispoziție la telefonul 0731.01.86.80
  8. Patrick Moto caută noi dealeri Gas Gas Importatorul oficial în Romania al mărcii Gas Gas, caută noi parteneri în vederea extinderii rețelei de dealeri. În prezent, aceasta este compusă din patru magazine: Patrick Moto Gheorgheni, Enduro Store BucureÂşti, All Moto Wear Arad Âşi Kedy Moto Brasov. Dacă ai un magazin moto Âşi vrei să intri în familia Gas Gas, o familie de oameni pasionați de enduro – mărturie stau cei trei piloți pe care îi susținem în campionatele de enduro ale României, Europei de Est Âşi României, Ervin Kovacs, Tudorel Cristea Âşi Sorina Sandu, acum este momentul să ni te alături! Oferim cele mai avantajoase condiții, plus accesul la o bogată experiență în tehnici de pilotaj Âşi de intretinere a motocicletelor de enduro. Pentru detalii apelați: 0731 01 86 80
  9. aleea lui ketchup exista si va reprezenta unul din punctele de maxim angajament ale Festivalului. Mesaj completat posterul e gata!
×
×
  • Creează nouă...