Sari la conținut

nox1300

INACTIV
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de nox1300

  1. Noxule, felicitari !!! Chiar ma gandeam daca apari si tu, ca auzisem un zvon ca ti-ai luat mobra noua. Lasa ca de data asta mergem doar pe asfalt. Acuma, daca o sa fie asfalt prost, n-avem ce sa facem, ca suntem in Romania. :friends:

     

    multam pentru intelegere!hai ca ma descurc io!

    pe mine o sa ma culegeti de la benzinarie de la otopeni ca mai usor o iau pe centura decat sa intru in oras, k?

  2. da.... si pilotu ala mergea numa cu 3 la ora.... nu? hai ca pe toti astia mici ne frige sa merem cu o leaca de viteza, in fiecare zace 1 gram de viteza!

    cat priveste mersu cu moto pe prafu asta inclin sa dau dreptate alora mai mari chiar daca am comis-o sambata in incercarea de a ajuta pe cineva. conserva ramane de baza pe vremea asta si ramane doar sa ne uitam la emisiuni cu moto sorbind din vinuletul fiert in camera de pe valea prahovei dupa o zi de dat cu celofanul pe partie...

  3. Exact acelasi sunet il am si eu.Un fel de balanganeala ciudata care apare imediat dupa pornire(la mine de obicei la cald).Nu este din motor ci din cutia de viteze( oare asta schimba cu ceva datele problemei? :rock: ).Mai multe nu stiu.Poate daca am timp iarna asta dau jos cutia si vad ce se intampla.A mea tocmai face 10.000 km. Zgomotul persista fara sa ia amploare de la 5000 km.

    Bafta!

     

    cand te apuci de treaba asta sa-mi spui si mie sa vin sa vad si eu, te rog!

  4. Mah, Valcea e cam departe. Dar se pare ca va trebui sa trag o fuga pana in Pitesti pe la 5 juma, sa ajut un prieten. Te tenteaza ? :rock:

     

     

     

    nu cred ca scap de la job atunci... dar nu ar strica un drum pana acolo. ... sa mai stau de vorba cu Bart , dak il cunosti!

×
×
  • Creează nouă...