Sari la conținut

nox1300

INACTIV
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nox1300

  1. tzuik fiarta cu lamaie si coceni la protzap! i'm in!
  2. ma bag si io, mai ales ca am fost si e chiar misto drumu prin albanasi
  3. marfa peisaju, mai putin vagaunile din asfalt
  4. frumos, dak stiam nu mai plecam la valcea si venem cu voi.... mai am si acu ceva leva de cheltuit de data terecuta...
  5. multam pentru intelegere!hai ca ma descurc io! pe mine o sa ma culegeti de la benzinarie de la otopeni ca mai usor o iau pe centura decat sa intru in oras, k?
  6. oameni buni, i'm back mi-am luat jucarie mare si e cam greu la inceput, asa ca cum simt 1 gram de off road fac cale intoarsa.... de venit la arc tot vin! hai sa auzim de bine!
  7. ce draq au facut astia in vama oameni buni??? nu sunt sanatosi??? o sa merg de 1 mai dar nush dak o sa stau pe langa bordurile alea kkmash in el de primar manelist!
  8. Sigur ca da... si cu capra cine se duce? Ca madam o sa fie turista prin alte tari!
  9. Deci am deja o kilotona de draci! Ma roade pisma la extrem ca nu am avut cu ce RCA-ul ma-sii sa merg cu voi! Asteapta-te mister MHN sa fii sinucis la Apasu daca mai indraznesti sa calci pe acolo!!! Godesa stie de ce!
  10. da.... si pilotu ala mergea numa cu 3 la ora.... nu? hai ca pe toti astia mici ne frige sa merem cu o leaca de viteza, in fiecare zace 1 gram de viteza! cat priveste mersu cu moto pe prafu asta inclin sa dau dreptate alora mai mari chiar daca am comis-o sambata in incercarea de a ajuta pe cineva. conserva ramane de baza pe vremea asta si ramane doar sa ne uitam la emisiuni cu moto sorbind din vinuletul fiert in camera de pe valea prahovei dupa o zi de dat cu celofanul pe partie...
  11. multumesc pentru urarea de craciun! "pasionatii "p...." mele! sa-ti dea dumnezeu sanatate si cat mai multe urari de genu asta! Era suficient sa dai doar exemplele alea, nu?
  12. doamne, ce vremeeeee. am fost cu KTA ca si-a luat un gs500 din valcea. l-am adus pana in pitesti si eram cel putin beton si ud fleasca.... bine ca nu m-am bagat cu motoru pe prahovei ca ma scoteati cu ranga dupa mobra!
  13. halfgodess pliz, nu incerca prostii pe vremea asta chiar dak te cred ce simti! nu stiu dak o sa-i placa la vira ta sa cada intr-o veselie pe zapada...
  14. frumos, mi-a placut tot ce am vazut in topicul asta. pacat ca politica te face sa-ti culegi nerviii de pe jos la granite.....
  15. cand te apuci de treaba asta sa-mi spui si mie sa vin sa vad si eu, te rog!
  16. foarte multumesc si pentru pozele de la tine! Vanjule, tu nimic?
  17. chill out my lady, i will not dare to do such thing!
  18. nu cred ca scap de la job atunci... dar nu ar strica un drum pana acolo. ... sa mai stau de vorba cu Bart , dak il cunosti!
  19. Deja imi geme hardu de atata Veliko. Gata, bagam o Valcea next time?
  20. DE CE NU! dar sa schimb niste leve ramase...
  21. a inceput sa iasa soarele, un Valcea ceva?
  22. exact unde e punctul de centru e restaurantul ala http://wikimapia.org/#lat=43.0818226&l...;search=krinika
  23. cred ca este vorba de Bugs Bunny...
×
×
  • Creează nouă...