Sari la conținut

CatalinRUSE

Membru
  • Număr conținut

    262
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CatalinRUSE

  1. Toate noi, vopsite'

    Ai uitat sa treci anul fabricatiei si nr. Km.

    Sau sunt si astea tot la cerere, in functie de cum prefera clientul

    Eu as vrea sa fie cu -2000 Km. si fabricatie 2012, la pretul asta

    Ma intreb cat o costa una noua

  2. Salutare!

     

    CBRica al meu a luat-o razna :laugh:

    Recent i-am facut carburatia;

    Inainte de asta functiona impecabil, acul statea ceas la 1400 de ture in relanti, si in rest no problem. Acum daca nu o tin turata (macar in 2000) la semafor, scade turatia si se opreste motorul, si trebuie pornit iar si tinut macar in 2000 de ture.

    Cand invart maneta sa accelerez, initial baraie putin ca si cum nu ar trage benzina. In mers se comporta in continuare ok.

    Am incercat sa ii cresc turatia din surub, dar tot la fel, nu tine relantiul.

     

    De la ce sa fie oare? (mai ales ca nu a mai facut figuri de genul asta inainte de sincronizare). Bujiile sunt schmbate recent, bobinele la fel. Am inteles ca si carburatoarele sunt in stare ok. Atunci ce naiba are si cum se explica faptul ca inainte de curatat si sincr. carb. , mergea bine? :wacko:

    Mareste ralantiul la 4 - 5000 de rotatii si nu va mai muri motorul la semafor

  3. Acum ipotetic vorbind,lasand la o parte toate incercarile de a explica tehnic diferentele dintre uleiurile auto si cele moto.

     

    Deci:

     

    Stangi o viata bani, sa-ti vezi visul cu ochi,lasi la o parte alte prioritati,si vine timpul sa se inplineasca O MOTOCICLETA NOUA! sa zicem hayabusa,sau r1 sau gsxr 1000 sau etc.

    Bun,acum vreau sa-l vad pe acel care lasa totul balta, si vrea sa demonstreze pe motorul lui ca uleiul de moto nu este nimic altceva decat ulei de auto, cu un pret mai mare si un bidon cu o etiketa mai frumoasa!

    Cei care comenteaza pe ddomeniul asta sunt de 3 categorii:

    1.Cei care putin le pasa de 13000 E poate sunt bani de buzunar...

    2.Cei care pretul total al motocicletei lor nu face nici cat pretul unui vibroken de hayabusa sa zicem..

    3.Cei care au vazut un motor doar la o cautare pe google

     

    Asa ca mai lasati garda jos, cei care o tineti mortis cu kestia asta, ca pana la urma fiecare pune ce ulei crede de cuvinta ca este mai bun pentru ce are el. :P

     

    Este usor sa comentezi cand motorul care il ai il gasesti la SH cu 200 E, poate ai si kef de experimente. :P

     

    :D

  4. inainte sa cumperi piesele mai bine te duci la un mecanic sa verifice. Simptomele care spui tu e posibil sa fie si de la membranele vaccumetrice sa fie ciupita una dintre ele sau poate bujiile . Nu sunt mecanic nu ma pricep doar imi dau cu parerea dar decat sa cumperi piesele aiurea mai bine consulti un mecanic. Multa lume , foarte multa lume mi-a spus de un mecanic de la gradina zoologica , un baiat george. Daca ai rezolvat problema sa ne spui si noua de la ce a fost. Am si eu rf si in caz ca ma intalnesc si eu cu problema asta sa stiu ce fac.

    MEMBRANELE, NU SUNT VACUUMETRICE :drink:

    SUNT VACUUMATICE, SI NU AU ABSOLUT NICI O LEGATURA CU SIMPTOMELE DE MAI SUS

    NICI EU NU SUNT MECANIC, DAR ARE LEGATURA CU PINIOANELE DIN CUTIE

    :moto: :lol:

  5. Exista o solutie de lipit metale, Epoxi Metal, de la Bizon, se gaseste prin destule magazine gen BIG, rezista la temperaturi ridicate, se lasa 24 ore sa se usuce, eu am folosit-o la lipirea unei fisuri la blocul motor al motocicletei, tine si in ziua de azi, poate fi o solutie temporara pana iti poti achizitiona un alt radiator.Tu alegi.

    Doar ti-am dat o ideie, nu ai nimic de pierdut daca nu incerci, un pret era acum doi ani in jur de 12 RON.

    Salutari

    Asta este cea mai buna solutie, cunosc pe cineva care a reparat cu asa ceva si nu a avut probleme, curata bine locul si apoi aplica solutia

    Succes!

  6. Un scuter de 80-90 kg este mult mai usor de manevrat(slalom) decat o motocicleta de 200 kg !Mai si zici ca ai mers cu scuter si nu stii lucrul asta elementar!

    Postul tau este un flame iar expresia bulangiu ti-a venit ,baniesc, cand te uitai in oglinda!Sau poate crezi ca pe aici sunt numai copii de 16 ani pe care-i impresionezi cu 900-1000 cmc!

    Mai bine recunoaste ca ---->era-i <----cu gagica si te ---->credea-i <----regele strazii cand hop un scuterist ti-a luat fata facand slalom printre masini!Complexatule!

    Cat de analfabeti par unii dar chiar sunt :laugh:

  7. Eu am vazut si masini noi (productie 2008) noi-noute, la care ralantiul nu sta teapan (variatii de 100 de ture, sa zicem).

    Si eu ma ingrijoram ca fraierul ca ralantiul nu sta teapan la Banditul meu, pina am aflat ca la absolut toate e asa. Mi se pare si firesc, relantiul e gindit ca o turatie la care motorul sa mearga cit sa nu se opreasca, e destul de logic ca din cele ~1000 de explozii dintr-o -----> CE ? <------ nu toate sa fie complete si fix in parametri (cel putin la un motor pe carburatie care nu are nici un fel de mijloc de autoreglare).

    Citeste cu atentie topicul mai din urma si nu te mai supara !

  8. Stai man, faza cu exploziile pe secunda a fost semi-typo, oricit de bou as fi, rpm inseamna rotations per minute, apai ce motor e ala sa explodeze amestecul de 1400000 de mii de ori pe secunda :huh: Cit despre 500/1000, e bine din cind in cind sa-ti amintesti de clasa a 6-a, detenta, admisie, evacuare, alea-alea. [autocritica]Shame on me, I suck :rolleyes:[/autocritica]

    Nimeni nu le stie pe toate, macar stai in banca ta ca te dai de gol

    Hai, Asfalt uscat !!

  9. Touche, 500 :huh: Adevarul e c-a trebuit sa ma gindesc o tira sa-mi dau seama ce timpenie am zis :rolleyes:

    Haideti sa o lamurim, 1.000 de rotatii/minut la un motor in 4 timpi nu inseamna 1.000 de explozii/minut, la

    un motor in 2 timpi, da

    iar acum in legatura cu calculele voastre, impartiti 1.000 la 60 ca sa vedeti cate rotatii/secunda aveti si apoi

    impartiti la 2 si aflati si cate explozii/secunda aveti, sper ca am facut putina lumina

    Bafta !

  10. Banditul e renumit prin amortizoare moi (si arcuri slabe, si amortizare varza). Se poate face o smecherie, si anume adaugat niste bucse de 10-15 mm sub cele stock din furca, ca sa comprime arcurile mai tare. Si schimbatul uleiului ajuta cumva, cu toate ca nu mult. Ce mai poti sa faci e sa pui nuste arcuri progresive aftermarket (cca. 100 euro cele mai ieftine).

     

     

    Da, foarte bun sfatul. Cu ocazia asta schimba si segmentii, bielele, vilbrochenul, chiulasa, blocul motor, citeva pinioane in cutia de viteze, cadrul, rezervorul, jantele si cablul de ambreiaj. Pentru ce pana mea sa schimbe simeringurile? Sint cumva simeringurile un fel de Viagra a amortizoarelor, le intaresc?

    :D Ai pus punctul pe i''

    Multi tampiti se arata anul asta, sa vedem la anu'

    Bafta ! :angryfire:

  11. Frate dar de ce esti asa de prost dispus ???

    Te`am deranjat cu ceva ???

    Eu doar am postat aici crezand ca o sa va bucurati si voi pe langa mine ...dar se pare ca voua va arde numai de kterink si altele....

    Scuze, nu m-am putut abtine

    Imi pare rau ca am fost rautacios!

    :lol:

  12. K am inteles...probabil nu se spune asa , din cate am inteles power comander, sau ceva de genul , acum nush ....... va las pe voi sa imi spuneti cum se numeste chestia aceea pe care eu am numit`o " pauar valva "

     

     

     

    MSI SI ASFALT USCAT ALL

    se cheama CLAXON !

×
×
  • Creează nouă...