Sari la conținut

CatalinRUSE

Membru
  • Număr conținut

    262
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Club
    TEXAS din regie

CatalinRUSE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Toate noi, vopsite' Ai uitat sa treci anul fabricatiei si nr. Km. Sau sunt si astea tot la cerere, in functie de cum prefera clientul Eu as vrea sa fie cu -2000 Km. si fabricatie 2012, la pretul asta Ma intreb cat o costa una noua
  2. Mareste ralantiul la 4 - 5000 de rotatii si nu va mai muri motorul la semafor
  3. Pinionul de atac !!!! CE este un PINION DE ATAC ? Il regasim la o motocicleta cu transmisie pe lant ? Iata de la ce a pornit dilema /index.php?...p;#entry2815505 Am rugamintea, doar cunoscatorii sa posteze, cei care nu au cunostinte minime sa se abtina, prin abstinenta !! START !
  4. Oprise omu sa-si ia tigari ma Am vazut si eu azi una'' in intersectie la crangasi + 1 post !
  5. Dupa ce le zici cu 10 posturi in urma, ei tot aberau in continuare Eu in locul tau nu imi mai bateam capu
  6. Domnilor! Uleiul auto pentru 4 timpi unge doar motorul, la moto unge motor+cutie spre exemplu de ce la auto punem alt tip de ulei in cutie si de ce nu am pune tot de motor de asta trebe pus ulei moto, la motociclete! Bafta la distrus motoare!
  7. MEMBRANELE, NU SUNT VACUUMETRICE SUNT VACUUMATICE, SI NU AU ABSOLUT NICI O LEGATURA CU SIMPTOMELE DE MAI SUS NICI EU NU SUNT MECANIC, DAR ARE LEGATURA CU PINIOANELE DIN CUTIE
  8. Nu, e valabil doar pentru motocicletele cu carter vopsit, pe exterior Si pentru cele cu carter incins de soare!
  9. Asta este cea mai buna solutie, cunosc pe cineva care a reparat cu asa ceva si nu a avut probleme, curata bine locul si apoi aplica solutia Succes!
  10. Buna ziua la toata lumea ! Am si eu o problema cu motocicleta, as vrea sa demontez roata spate ca sa inlocuiesc anvelopa si nu vrea sa iasa, cam ce metoda trebuie sa aplic ? Multumesc !
  11. Maine dimineata la ora 9:00 ne adunam la arc pentru plecarea spre Breaza La 9:30 se pleaca, cine se incadreaza la ora asta e poftit sa se alature! Bafta !
×
×
  • Creează nouă...