Sari la conținut

fox4you90

EX+
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andrey_20052002

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    iasi
  • Motocicleta
    yamaha Cr50z
  • Numar Moto
    IS-136

fox4you90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. fox4you90

    Off-topic

    dupa al 5-lea pahar patesti ca mine si nu mai tii minte nimic
  2. fox4you90

    Off-topic

    nu e de ras , sa stii ca e nasol sa te trezesti si sa nu stii ce ai facut
  3. fox4you90

    Off-topic

    Eu zic sa va mutati la tara ca e mai fain , eu acuma am terminat clasa 11 la economic 1 da nu vreau sa ma fac contabil , vreau sa ma duc la facultate la suceava si sa devin inginer silvicultor(Padurar) sa traiesc si eu in liniste . Acuma revin si eu cu o intrebare pentru acele persone mai experimentate , eu de felu meu nu beau mult maxim 2-3 sticle de bere dar sambata am fost la un majorat la un coleg la tara , am plecat cu trenu ,am baut cam 0.5l de vin pe tren si eram cam ametit ,am ajuns la el acasa am mai luat 50ml de Perfec si 1-2 energizante , sampanie, alexandrion, etc . problema este ca eu nu tin minte ce am facut in seara aia ,am ajuns pe la 19.00 si tin minte cam ce sa intamplat pana la ora 22-23 dupa aia ce sa intamplat pana la ora 4-5 dimineata nu mai tin minte nimic , vro 2 colegi mai carcotasi zic ca am facut fel si fel de prostii pe acolo da mie nu prea imi vine a crede ca eu is mai linistit de felu meu . Voua vi s-a intamplat vreo data asa sa beti si sa nu mai tineti minte nimic ce ati facut ? Eu de acuma oricum vreo 2 luni nu mai beau alcool deloc si dupa aia maxim 2-3 pahare ca e cam nasol asa sa uiti si sa nu stii ce ai facut .
  4. fox4you90

    BURSA LOCALA

    o viziera pt aia rosie unde gasesc ? daca nu o cumpara el sa o tii pana duminica ca o cumpar eu ca azi plec la tara si sambata seara vin in Iasi
  5. fox4you90

    BURSA LOCALA

    o sa iau eu o casca cred ca aia albastra , o sa te sun maine sa vorbim
  6. fox4you90

    Off-topic

    cum se porneste un cross , unde are socu ? m-am dus azi sa cumpar un cros si proprietarul era plecat in italia si era un cumnat si nu am reusit sa pornesc motocicleta (Gilera R1 125 cc), el a uitat sa inchida robinetul de benzina si cred ca sa inecat motorul , am incercat sa o pornesc impinsa in viteza 1 dar cand eliberam ambreajul falfaia putin si daca nu o mai impingeam se oprea.
  7. fox4you90

    Off-topic

    este cineva pe aici care cunoste cat de cat la motoare si doreste sa ma ajute si pe mine sa achizitionez motocicleta asta contracost bineinteles ,am vb cu omul la telefon si a zis ca maine diseara pleca in italia si asa ca pe maine dupa amiaza e valabila propunerea.
  8. fox4you90

    Off-topic

    am gasit azi in ziar un Gilera R1 de 125 cere un pret destul de bun ,in anunt scrie ca pleaca din tara ,am incercat sa il sun pe om dar nu raspunde , cam ce ar trebui sa varific la o astfel de motocicleta ? Eu am avut numai scutere nu ma prea pricep la motociclete.
  9. fox4you90

    Off-topic

    ai sa o gasesti pe la un taximetrist
  10. fox4you90

    BURSA LOCALA

    Nu are nimeni un o casca mai low cost de vanzare ?
  11. fox4you90

    Off-topic

    http://radiozu.ro/farsa-harley-parkinson.html dati PLAY farsa asta e criminala LE mai grav este faptul ca are oleaca di accent moldovenesc si ne face pe noi,moldovenii de ras
  12. fox4you90

    BURSA LOCALA

    marimea cam 56 sau XS, S, M , eu am avut o casca din bazar care am dat-o cand am vandut scuterul si spre surprinderea mea am vorbit cu cel care a cumparat scuterul de la mine si a zis ca a dat cu capul de pamant si nu s-a spart.
  13. fox4you90

    BURSA LOCALA

    Cumpar casca Sh , la un pret cat mai mic , poate sa fie si cu zgarieturi ,numai sa nu fie chinezeasca
  14. fox4you90

    BURSA LOCALA

    Astazi am vandut scuterul ,deci cumpar Scuter cu motor Minarelli orizontal racit pe apa si frana pe disc spate (SR50,Aerox,Nitro,F12, etc)
  15. fox4you90

    BURSA LOCALA

    Donez buson rezervor auto contact: andrey_20052002@yahoo.com sau PM aici pe site
×
×
  • Creează nouă...