Sari la conținut

digeisepe

INACTIV
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de digeisepe

  1. Salut http://www.check24.de/versicherungen/kfz-versicherung/kfz-versicherung-vergleichen/3/?wpset=google_new&gclid=COyV9q-c5q0CFZIifAod6RU09Q iti recomand sa incerci sa obtii de la asiguratorul din romania(sau comisia de supraveghere a asigurarilor) o hartie care sa ateste daca ai avut sau nu daune platite din rca. aici variaza pretul platit in functie de clasa in care te afli ( mai pe scurt daca nu ai avut evenimente platesti mai putin).
  2. Si daca tot suntem la capitolul vanzari, anunt si eu ca imi vand Umbra. Detalii : /index.php?showtopic=597650
  3. Vineri plec in jurul pranzului ( poate si mai devreme daca scap de la treaba ). Traseul : Bucuresti - Rm. Valcea - Sibiu- Arad ..etc. Moto: Honda Shadow 600 Viteza: Limita legala Plec cu treaba asa ca nu stau la poze , vizite etc. Daca sunt doritori dati un semn.
  4. Salut! Intrebare pt posesorii de shadow 600: Are careva instalat soclu pt bricheta? Apar probleme la instalatia electrica? - Vreau sa alimentez un GPS
  5. Parerea mea este ca sunt prea mici. Eu am de la Iron horse , de 27 litri si vin ok.
  6. Numarul treptelor difera in functie de anul de fabricatie. Din cate stiu eu pana in 1995 aveau 4 trepte , dupa aveau 5.
  7. 150 ron / luna motorul si 360 ron /luna masina parca. Parere personala: la banii astia ar fi putut si ei sa isi asume raspunderea daca iti dispare ceva din masina sau de pe motor dar sunt cam nesimtiti. Din nefericire sunt si cam singurii in zona asta...
  8. In zona piata muncii-hala traian-foisorul de foc nimic nimic???
  9. Plecare vineri dimineata devreme! Viteza 120 +- 10
  10. Mda in principiu n-as investi timp si bani pt ca la final sa arate asa... Pe de alta parte poate ca daca bate soarele nu ai cum sa nu fi vazut de soferi... Asta daca nu cumva esti chiar tu orbit de lumina.
  11. ok in cazul asta ne vedem acolo, notez si nr tau de telefon in cazul in care apare ceva
  12. ok: 1) Daca nu e nimeni impotriva confirm si eu prezenta la arc pe 1 august dimineata 2) Pe 7-9 august mi se pare ca e reuniune la odorheiul secuiesc in cazul in care aveti chef poate mergeti si pe acolo
  13. Salut! Sa inteleg ca daca vreau si eu sa merg trebuie sa stau separat? N-am Virago am Shadow 600, de aia intreb.
  14. Daca are careva chef de o plimbare cu viteza legala plus 2 zile de chefuit in stil medieval dati un semn aici! http://www.sighisoara-medievala.ro/ Eu plec vineri dupa masa si ma intorc luni cand o fi! Bafta, asfalt uscat!
  15. da multumesc pt link! Am luat manualul pt shadow din 97 care are 140 mb si e complet. In principiu banuiesc ca nu e prea mare diferenta intre shadow din 94 cum am eu si unul din 97. Ma rog exceptand cutia de viteze!
  16. Salut! Are cineva manualul complet de honda shadow 600 ? Tot gasesc pe net o varianta de aprox. 50 de pagini care probabil e extrasa dintr-un manual complet de service. Daca stiti vreun link ceva unde as putea sa-l gasesc ....
  17. Am vazut cum se desfac bujiile dar totusi s-ar putea sa fie de la masa bateriei. Tin minte ca nu am reusit sa o strang foarte bine atunci cand am schimbat bateria din motive de spatiu stramt. O sa o scot sa o incarc si o sa o montez din nou si dupa aia mai vedem. Thx
  18. bujiile se desfac ca la masina? La motor n-am prea umblat de aia intreb.
  19. Salut! Am si eu o problema: daca o las mai mult de 3-4 zile in garaj, in momentul in care vreau sa plec cu ea porneste foarte greu, de multe ori porneste numai impinsa. Bateria a fost schimbata recent si pare ok pt ca invarte electromotorul insa pur si simplu nu porneste. Dupa ce o pornesc si se incalzeste merge bine cateva zile. A mai avut careva problema asta?
  20. Ms m-au ajutat f mult pozele si acum stiu exact unde sa caut. Mai ramane problema cu dimensiunile coburilor . Am vazut un dragstar 1100 parca, care avea coburile prinse cu sfori pt ca erau prea mari si se sprijineau pe toba, respectiv pe protectia de la lant. Inca nu m-am lamurit exact cam care ar fi cele mai mari care incap pe un shadow 600. Sper sa nu patesc la fel.
×
×
  • Creează nouă...