Sari la conținut

Krapu'

Membru
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Krapu'

  1. Alt rezervor sau daca nu te intereseaza foarte mult partea estetica si crapatura nu e pe o suprafata rotunda sau cu colturi, gaureste-l cu burghiul si pune un surub cu doua saube cu diametru > 3 cm si oring-uri sub saibe, de fiecare parte a peretelui. Binenteles o piulita pe partea cealalta ;)

    nu pot sa pun saibe ca ii mare gaura si ii chiar jos in colt

  2. salutari din nou!

    ma confrunt cu o problema si nu gasesc solutii... in urma cu doi ani am dat cu motorul de pamant si am spart rezervorul de plastic. are o crepatura de vreo 3 centimetri.am infundato cu chit de fibra de sticla dar mereu imi crapa si curge benzina. daca o lipesc cu plastic nu tine pentru ca benzina ataca acel plastic.

     

    daca aveti careva vreo idee cum sa il fac sa nu mai am probleme va rog sa ma ajutati si pe mine!

  3. Salutari din nou!

    As avea mare nevoie de discuri de ambreiaj pentru un gilera de 125 cmc(diametru exterior129mm,diametru interior102mm,grosime3mm)...am tot cautat noi dar nu am gasit...

    Sunt mecanic,de multa vreme caut o firma de piese de motociclete,dar nu prea am gasit,majoritatea au doar consumabile,echipamente si cauciucuri,cand le ceri piese din motor ridica din umeri... asa ca daca stiti pe cineva care se ocupa serios de piese va rog anuntati-ma!

  4. Salutare , totulA A inceput in timp ce mergeAm, s-A oprit brusc , tot absolut tot, lumini, contact , becuri din bord, nu mai dadea nimic, Am verificAt pAnou de sigurante si erA ok, dupa ce A ajuns lA garAj am descoperit ca erA din cotAct , se sparseseplaca , din interiorul lui, Am schimbAt contActul, dar becul de "neutral" din bord nu se mai aprinde, am verificat intreg circuitu , si nu pare sa aiba nmc, in plus nici la bobine nu imi mai ajunge curent, precizez , ca dupa ce am schimbat contactul toate celelalte functionau, relee, electromotor , lumini, nu stiu, singutra mea banuiala se indrerapt acum spre cdi, urmeaza sa il verific si p el, nu stiu, aveti cumva alte pareri sau sugestii, a mai patit cineva asa ceva, astept parerile voastre

    Scrie romaneste si dupa aia mai vedem

  5. Salutare prieteni. Am cumparat mai in toamna o aprilia pegaso de 650 si am o nelamurire ,nu stiu daca e normal sa se auda la motor un '' tacanit '' daca pot sa-i spun asa, ca si cum ar fi o batae de tachet dar nu e pentru ca am dus-o la un mecanic si i-a verificat si a spus ca e ok,nu a putut sa-si dea seama nici el de la ce ar proveni acest zgomot putin mai aparte.Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca e ok?

     

    nu ai putut localiza tacanitul? este in chiuloasa sau jos in motor?

  6. Buna sunt ady din bistrita si as avea o problema cu robinetul de benzina. Intr-o zi m-am hotarat sa imi vopsesc motoru si mi-am desfacut rezervorul, scotand si robinetul de benzina de la rezervor,iar acum dupa ce l-am montat am obervat ca curege benzina neetansandu-se cum trebuie. Mai mentionez ca s-a vopsit si locul unde a fost robinetul. Am comandat garnitura noua dar mai departe nu stiu cum sa procedez. Va rog mult sa ma ajutati sa imi fak motoru si pot iesi linistit cu el fara teama de a lua foc din mers pt ca benzina ar curge direct pe motorul incins.

    PAI PUNE SI TU O POZA SA VEDEM CUM ARATA

    nu cumva ii de antimoniu si ai strans prea tare si a crapat???

  7. Incalzeste fuzeta cu ceva, aluminiul se dilata mai mult la caldura decat fierul si o sa il poti scoate mai usor.

    Dar cat de uzati sunt pivotii aia ??? Daca nu ai incredere, sudeaza surubul de corpul cilindric, il felul asta esti sigur sa o sa iasa si corpul cilindric, si totodata incalzesti si fuzeta.

    ok man,mersi mult de sfaturi. o sa incerc varianta ce mi-ai propus-o si sper sa reusesc de data asta. sunt foarte uzati asa ca trebuie sa ii schimb urgent ca imi pica roata. :blink:

  8. Este o presa care face treaba asta (daca vrei iti fac un desen cu ea), dar daca ai pivoti noi poti sa il prinzi menghina si bati in brat cu un ciocan, dar sa pui o bucata de lemn tare intre brat si ciocan, daca nici asa nu merge incearca sa sudezi ceva de pivot(sa il poti prinde mai bine in menghina) si sa incalzesti bratul.

     

    Seccesuri!

    am reusit sa il depresez de pe brat dar nu il pot scoate din fuzeta

    am batut pe ea dar nu prea tare ca mi frica sa nu crape,ca e de aluminiu...

    cand am incercat sa il scot cu o presa improvizata dintr-o teava si o saiba mare prin care sa intre surubul imi da impresia ca se smulge surubul din pivot si ramane corpul cilindric in interior si nu mai am cum il apuca dupa aia sa il scot

  9. salut. de curand mi-am cumparat un piaggio nrg , cand lam luat pornea mai greu , si ii dadeam bujia jos sa io mai curat poate porneste mai repede , si tot vedeam pe bujie apa ...pana cand mam hotarat sa desfac motorul sa vad poate are apa in el .. iam scos tot lichidul de racire de pe instalatie si desfac setul motor , cand il desfac surpriza avea numai apa in el , nu avea nici o garnitura la chiuloasa , toate bune am zis ca scap iefit , am merg mi-am cumparat un set de garnituri , iam pus cele 2 garnituri pe chiuloasa , si lam montat inapoi .iam bagat lichid de racire pe instalatie , si ii dau o pedala 2 pana porneste , dp ce a pornit lam lasat vro 5 minute sa mearga la relanti sa vad daca circula apa in instalatie , dp ce a mers el vro 5 minute pun mana pe un furtun de la instalatia de racire am vazut ca e cald unu era rece zic ca gata circula apa , dupa vro cateva minute scuterul meu se opreste ...dau bujia afara ma uit putin la ea , surprinzator vad putina apa pe ea ...am zis ca poate vine din carter apa , poate mai are in carter apa ...ii dau eu la pedala fara bujie si pe acolo pe la bujie arunca numai apa ...As vrea sa stiu pe unde mai poate intra apa in motor , la cilindru mam uitat nu e spart ...mia-ti putea da un sfat? Va multumesc frumos !!

    din cate spui tu ,probabilai o fisura in chiulasa sau cilindru...

    daca garnitura de chiulasa ii ok si suprafetele de imbinare(intre cilindru si chiulasa) perfecte atunci nu are cum sa ajunga apa in motor pe acolo

    dar mai e ceva: daca un furtun e cald si altul rece nu e bine ... poate fi pompa defecta

    nu stiu exact unde ai pompa de apa dar la unele motociclete cand se strica simeringul de la pompa de apa,patrunde apa in ulei(la motoare in 4 timpi)sau in carter(motoare in 2 timpi)

    uitate unde ai pompa de apa(probabil are legatura cu carterul,scapa simeringul apa,care ajunge in motor,asta in cazul in care este in 2 timpi)

    succes!

  10. Povestea mea simpla si trista :

    Acum o luna si jumatate mi am cumparat un rs125 2004 am venit pe ea in jur de 100 km ,a mers perfect.Am ajuns acasa am bagat o in garaj si azi am incercat sa o pornesc baterie nu avea deci am impins o ,mai greu dar a luat o.Am mers cca 100 metri si s a oprit...am incercat iar sa o imping si nimic ramane roata pe spate infranata ,si mi se pare ca si cutia schimba foarte greu,m au si tras si tot degeaba se vede clar motorul nu mai da peste cap...precizez avea ulei si in bidon preventiv pusesem si in benzina apa avea,am scos bujia si am incercat sa o imping fara si la fel face cand dau drumu la ambreial ramane roata blocata.Ce ar putea fi ???ms de ajutor Andrei

     

     

    ai avut apa sau antigel?(ma gandeam sa nu fi inghetat si sa fie fisurat cilindrul)

    incearca sa vezi daca nu e blocat motorul

    eventual dai curent de la o masina(incearca sa actionezi ambreiajul in timp ce dai la automat,te ajuta in cazul in care e problema la cutie)

    dar oricum cel mai bine ar fi sa desfaci sa vezi

    bafta!

  11. salut, poate ca de la mine vrei sa cumperi cagiva, nu sunt sigur.oricum gasesti si piese noi dar si second la dezmembrari. eu am cautat discuri de ambreaj cam 3-4 zile si am gasit de la dezmembrari in stare foarte buna la pretul de 8 lei discul. Bafta!

    da ai ghicit din prima.am intrebat pe forum ca sa vad de piese pentru ca o vrea un unchi de-a meu si io ma ocup si de reparatii.

    de aceea ma interesa ca daca i-o recomand si nu i-o pot repara dupa aia din lipsa de piese,apar probleme...

    ne mai sfatuim si te anunt

    spor la toate!

×
×
  • Creează nouă...