Sari la conținut

escu-01

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de escu-01

  1. Seara buna tuturor...

     

    Vin si eu cu o intrebare catre voi. Vreau sa iau o motocicleta Yamaha la mana a 2-a, fabricata intre 1999 si 2005. Oscilez intre Yamaha Drag Star 1100 (XVS1100 A), Yamaha Wild Star si Yamaha Royal Star.

     

    Ce model imi recomandati?

     

    Se mai gasesc piese pentru ele? Daca da, cat timp se mai gasesc piese dupa ce un model iese din fabricatie? (intreb asta deoarece daca imi va placea doresc sa o tin mult timp).

     

    Multumesc

    /index.php?/topic/675079-vand-yamaha-dragstar-xvs-1100/ salut,da,gasesti piese la xvs 1100 si se vor mai gasi mult timp.preturile?diferite.de exemplu am avut electromotorul stricat.l-am cautat in tara si l-am gasit..la orice magazin de piese moto la aproximativ 800 euro :angryfire: .l-am gasit si pe ebay,nou cu 110 dolari.in 10 zile l-am avut acasa.iti doresc sa faci alegerea cea mai buna ptr sufletul tau.

  2. salutare! baieti suntem bine..lasand la o parte julituri,dureri peste tot...

    accidentul s-a intamplat in modul clasic..mergeam pe viilor si dintr-o curte mi-a iesit in fata furgoneta aia pe care nu am putut s-o mai evit.am incercat s-o ocolesc pe stanga(cu degetul pe clacson si cu speranta ca ma aude si se opreste).cand a iesit din curte,i-am vazut capul cum privea spre dreapta.omul a tasnit din curte fara sa se asigure,nu m-a auzit/vazut si a intrat in noi.

  3. Salutare tuturor,

    Ma pot lauda si eu cu o noua achizitie ca si cele despre care se discuta p-aici. Mai precis cu un 1150 GS din 2002. Nu mi-a fost foarte usor sa trec de la DR-ul meu de 650 la animalu asta, dar recunosc ca incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. L-am adus personal din inima Bavariei de la un neamt autentic care, zic eu, a avut grija de el, chiar daca a facut destul de multi kilometri.

    Foarte misto motorul,felicitari!Cat a costat?

  4. Faina jucarie ai domnu' @escu-01. Dupa Harley gama Star Motorcycle de la Yamaha e cea mai diversa cand vine vorba de modificari. Sunt site-uri de ramai masca ce se poate face din ele, chiar si americanii au o mare pasiune pentru modelul ROAD STAR care la noi e WILD STAR.

     

    Site-ul lor http://www.starmotorcycles.com/star/products/lifestylehome/ref/d3d3LnlhbWFoYXN0YXJtb3RvcmN5Y2xlLmNvbQ==/home.aspx

     

    sau alt site http://www.starmotorcycles.com/star/starvbs/StarVBSShow.aspx

     

    http://www.starmotorcycles.com/star/brochures/star_brochures.aspx

    Salut si iti multumesc pentru site-uri.Este f interesant ce am vazut pe ele.bine recunosc,m-am uitat in treacat acum dar o sa aprofundez imediat ce iti scriu aici.

    numai bine iti doresc!

  5. @Darian : mersi frumos de raspuns... am zis ca nu are rost sa stric vulcanul , pentru ca e frumoasa si asa , doar ca eu acum am alte tampenii in cap. si s-ar putea sa muncesc la vulcan mult si bine si sa nu iasa ce vreau si sa si il stric , asa ca mai bine imi iau ce e usor de facut ( mai pentru incepatori cu buget mai mic) si aia e.

    acum imi e teama sa iau dragstarul de 650 pentru ca o sa mi se pare ca un scuter la putere fatza de vn750, care e ca un naked asa :)). dar poate nu e un lucru rau , ca ma cam mananca palma si sunt totusi incepator headscratch.gif. dar tot imi e sa nu ma plictisesc pana accelereaza :) , s-ar putea sa nu se simta asa rau din cauza cuplului la turatii mai mici ca la vulcan , nu stiu ?!! voi ?

     

     

    @IceLord: intre timp m-am mai documentat si eu , ms de linkuri. era interesant o parerea de la cineva care a avut si 650 si 1100. ma interesaza mai mult daca stai pe ele aproape la fel sau e diferenta mare de conform si poate daca se merita mai mult 650 pentru ca este mai ieftin , mai usor si merge mai bine prin oras decat 1100.

     

    m-am cam axat pe asta 650 , pentru ca de la el e luat si vulcanul si tipul de acolo , de treaba a zis ca ar face si schimb cu vulcanul meu ( sau in caz ca o sa il vrea cineva mai rpd cu banii jos sa il vand ) .acum sa mai vorbesc cu el , poate imi poate aduce ceva mai bun

     

    Salut!Escu ma numesc si vreau sa te ajut cu sfaturi daca pot in legatura cu 1100-le.Eu am unul din 2008 si ma dau cu el cat pot de mult,afara din oras dar..foarte mult merg in bucuresti cu el.iti pot spune doar ca acest model este fantastic..ciclistica,putere,estetic.este foarte comod,cuplul maare te ajuta mult.ti se poate parea o motocicleta mare..este :-).. si te gandesti:cum naiba te descurci cu ea prin oras..bucuresti.. crede-ma ca te strecori foarte lejer ca orice alta motocicleta,printre masini,la semafor.iar de plecat de pe loc...oau!Este o motocicleta fiabila,nu prea are ce sa se strice la ea,de customizat este modelul pe care se poate face cat mai mult in acest domeniu,iti permite mult in materie de schimbari,custom.Adevarat este mai scumpa decat 650 dar marita.nu stiu..dar daca poti mai asteapta pana ai banii ptr un 1100 si nu vei fi dezamagit.

    Numai bine si..asfalt uscat!

    ps.uite si o poza cu purceaua mea :)post-43621-0-86958800-1333910696_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...