Sari la conținut

escu-01

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de escu-01

  1. escu-01

    Yamaha Dragstar

    /index.php?/topic/675079-vand-yamaha-dragstar-xvs-1100/ salut,da,gasesti piese la xvs 1100 si se vor mai gasi mult timp.preturile?diferite.de exemplu am avut electromotorul stricat.l-am cautat in tara si l-am gasit..la orice magazin de piese moto la aproximativ 800 euro .l-am gasit si pe ebay,nou cu 110 dolari.in 10 zile l-am avut acasa.iti doresc sa faci alegerea cea mai buna ptr sufletul tau.
  2. am lovit furgoneta,am zburat amandoi de pe motor care s-a dus taras si s-a lovit de logan.eu nu l-am vazut dar mi-au spus baietii ca era si el destul de sifonat.
  3. salutare! baieti suntem bine..lasand la o parte julituri,dureri peste tot... accidentul s-a intamplat in modul clasic..mergeam pe viilor si dintr-o curte mi-a iesit in fata furgoneta aia pe care nu am putut s-o mai evit.am incercat s-o ocolesc pe stanga(cu degetul pe clacson si cu speranta ca ma aude si se opreste).cand a iesit din curte,i-am vazut capul cum privea spre dreapta.omul a tasnit din curte fara sa se asigure,nu m-a auzit/vazut si a intrat in noi.
  4. escu-01

    Yamaha Dragstar

    Salut si iti multumesc pentru site-uri.Este f interesant ce am vazut pe ele.bine recunosc,m-am uitat in treacat acum dar o sa aprofundez imediat ce iti scriu aici. numai bine iti doresc!
  5. escu-01

    Yamaha Dragstar

    Salut!Escu ma numesc si vreau sa te ajut cu sfaturi daca pot in legatura cu 1100-le.Eu am unul din 2008 si ma dau cu el cat pot de mult,afara din oras dar..foarte mult merg in bucuresti cu el.iti pot spune doar ca acest model este fantastic..ciclistica,putere,estetic.este foarte comod,cuplul maare te ajuta mult.ti se poate parea o motocicleta mare..este :-).. si te gandesti:cum naiba te descurci cu ea prin oras..bucuresti.. crede-ma ca te strecori foarte lejer ca orice alta motocicleta,printre masini,la semafor.iar de plecat de pe loc...oau!Este o motocicleta fiabila,nu prea are ce sa se strice la ea,de customizat este modelul pe care se poate face cat mai mult in acest domeniu,iti permite mult in materie de schimbari,custom.Adevarat este mai scumpa decat 650 dar marita.nu stiu..dar daca poti mai asteapta pana ai banii ptr un 1100 si nu vei fi dezamagit. Numai bine si..asfalt uscat! ps.uite si o poza cu purceaua mea
  6. poze din turcia...capadokia.au zone superbe fratilor acolo.
  7. salut fratilor..pun si eu poze cu purceaua mea
×
×
  • Creează nouă...