Sari la conținut

catalinxpro

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de catalinxpro

  1. Salutare.... Am si eu o problema cu scuterul am un peugeot elyseo 50 si de la un timp nu mai vroia sa traga .. asa ca l-am desfacut si cand m-am uitat la ambreiaj era blocat... era ceva spart ! Va pun o poza sa vedeti si voi.. ca nu prea ma pricep.
  2. nu am aripa pe fata ... scuterul mi se pare ok... mult mai confortabil decat alte scutere .. mai ales ca si eu sunt destul de mare... oricum la anu vreau sa imi iau motor , dar pana atunci sunt multumit cu asta! stickerele am fost obligat sa le pun pentru ca era julit ... au un rol de acoperire mai mult.. vreau sa schimb stickerele de pe carena din fata eventual sa o revopsesc ! mi se pare ok scuterul... rotile sunt cam mici dar nu ma deranjeaza ! daca tie nu iti plac scuterele nici o problema ... nu trebuie sa mergi cu asa ceva hmm.. cam asa ceva .. nu prea am idei de tunning exterior... parca nu se imbina nimic
  3. sincer sa fiu.... ce e in fata nu imi place nici mie ) in spate parca nu arata rau ... nu am permis am atestat!
  4. cam ai dreptate ala a fost pus seara... si asa dadea bine...adica sa fie simetric stanga dreapta... mergeau si inversate dar
  5. mersi! 2100lei... stikerele sunt puse de mine.. cum ti se par?
  6. Salutare ! Ce sa va zic... de curand mi-am cumparat un peugeot elyseo 50! Are si un pic de tunning : set motor de 80 cmc , curea malosi , role de variator malosi si cam atat cateva poze cu el:
  7. Salutare! am si eu nevoie de un geam pentru peugeot elyseo 50 daca are cineva asa ceva.... sau stiti vreun magazin de unde as putea sa cumpar asa ceva:) v-as fi recunoscator! multumesc!
  8. mda oricum si cand i-am pus ulei mai avea din cel vechi... si s-au amestecat ... sper sa nu fie vreo problema
  9. aha mersi mult! astazi ma duc sa vad ce gasesc... !! am pus ulei de la husqvarna 2T a fost 24 lei un litru!
  10. Salutare! Am si eu o intrebare ... de cateva zile mi-am luat un scuter peugeot elyseo 50 . Azi cand mergeam pe strada mi s-a aprins becul de la ulei... am mers vreo 5-10 km cu becul aprins. Acum vine intrebarea... Ce ulei sa ii pun? Motorul este in 2T de 80 cmc .. Este bun uleiul de dacie???Dacia Oil.. E destul de scump .. Oare e si bun?? Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...