Sari la conținut

Gerard

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tg-Jiu.Hotel Anna.
  • Motocicleta
    --------
  • Numar Moto
    -

Gerard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gerard

    Prezentati-va!

    si azi ti-am vazut motorul in spate la Terasa Anna ma tenta.. sa ma urc pe el .Poate facem o plimbare zilele astea
  2. Gerard

    Prezentati-va!

    Salut Jimmy!Mi-ar face placere sa ne cunoastem ,apropo cred ca te-am vazut astazi..Eram in fata la Anna si tu intrai pe Comuna din Paris,aveai un combinezon
  3. Gerard

    Prezentati-va!

    Multumesc tuturor pt ajutor!Intai voi lua cartonu` ..dupa imi voi cumpara motorul.Cu siguranta la Serban voi face scoala,este si aproape de mine..dar cred ca voi da in primavara si atunci imi voi lua si motorul, va trebui sa investec ceva banuti si in echipament.Trebuie sa mai am putina rabdare .Cam la cat ajung casca,armura si toate necesare..echipament de vara?Voi avea nevoie de sfaturi in legatura cu ce motor sa aleg..ceva asa mai pt incepatori,sport dar nu foarte puternic.
  4. Gerard

    Prezentati-va!

    Multumesc pt sfaturi Ivan!Dar cum sta treaba cu scoala moto? o pot face daca nu am inca un motor?examenul cum se da? am inteles ca trebuie sa faci slalom printre jaloane..dar cred ca pt asta este necesar sa ai motorul tau sau al cuiva.Stiu ca in trecut nu puteai lua carnetul daca nu aveai in propietate un motor. Prefer Suzuki GS500.dar se gaseste cam pe la 2000 Sh?
  5. Gerard

    Prezentati-va!

    Salutare tuturor!Ma numesc Cosmin,am 19 ani si sunt din Tg-Jiu.In seara asta cautand pe net am descoperit acest forum,am citit toata Sectiunea Gorj ,m-am uitat pe toate pozele,sunt super..felicitari baieti! Din pacate eu nu am un motor,nu am condus niciodata unul,doar in spate ca pasager.Este o senzatie super..Intotdeauna mi-au placut motoarele,de mic imi doresc unul.Pana acum mi-as fii luat,dar nu dispun de suficiente fonduri,nu ma pricep la mecanica si nu am nici un prieten motociclist :unsure:De fiecare data cand aud sunetul unui motor ma trec fiorii .Acum as fii dispus sa fac un imprumut pt a-mi cumpara un motor,si as avea nevoie de sfaturile voastre si ajutorul vostru.Gasesc ceva in jur de 2000euro SH?Daca imi voi lua as avea nevoie de cineva care sa imi explice cum sta treaba,sa ma invete sa conduc .Sper ca acum nu o sa ziceti toti ca...Iar un pusti care vrea motor si viseaza nu stiu ce,doar sa se dea mare si etc.Pur si simplu asta imi doresc si nu imi este frica,nu ma intereseaza riscul,nimic..Voi nu a-ti fost ca mine la inceput?Ma rog unii dintre voi,probabil altora v-a fost mai usor a-ti avut parinti motociclisti,prieteni care sa aiba un motor sa va invete cu el RESPECT!
×
×
  • Creează nouă...