Sari la conținut

adriangbs

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adriangbs

  1. Merge burgman.ro. Baga ceva vorbe de ocara.

  2. Hai ca am dat drumu la forum burgman.ro. Treci la treaba!

  3. cum vine vremea buna, iesim sa ne inmultim; sau macar sa incercam.
  4. Al meu nu consuma ulei, cel putin nu am observat eu asta. Am observat insa cate o erectie spontana atunci cand depasesc 170/h. ce sa fie oare?
  5. Victor se pare ca se pricepe cel mai bine dintre toti, la mecanica. Una peste alta, este vorba de erectie. In rest nu mai conteaza nimic. Ai pierdut averi si bani, Ai pierdut si grau-n spic, Dar cand sonda ti se scoala, Parca n-ai pierdut nimic.
  6. Pai casier platitor esti tu Soimule, Bogdan e capitan ca doar are deja secund si ei nu se cearta, iar eu sunt beneficiarul unei excursii fara griji. Cine se mai alatura, vine pe aceeasi pozitie cu mine. Putem pleca pe 15 sept si revenim pe 19 sept.
  7. Facem o excursie in Croatia? Bucuresti-Turn Severin-Belgrad-Zagreb-(cuvant urat)(oras in Croatia)
  8. ora 16:00 la spring time; sedinta cu platintzile. caravana burgman muzica, antren, voie buna. cine nu voteaza, nu conteaza.
  9. maine la 10 merg pana la balotesti. ne vedem la 7 la arc?
  10. bai, eu nu mai ies. cand va intoarceti sa nu uitati sa aratati pozele. salut revenirea in forta a lui Vittore. din pacate a venit cu ploaia.
  11. Ce-I drapt am cam neglijat camera. Iese soarele si-o pun la treaba.
  12. motoreta, daca te doare capul poti sa te duci la cabinetul medical. nu uita sa pui poze de la doctor. sper sa nu fie ceva grav. Am vorbit cu bugmaniciu meu si vrea sa-si faca ziua la Snagov, dar, nu e inca sigur, cand. A mai zis ca vrea sa primeasca ceva cadouri. Sa postez aici ce-si doreste?
  13. soimu, m-am interesat, burgmanu e de ORAS, dar merge si in afara. nu se chinuie asa cum spui tu; eu cred ca tu vrei sa promovezi piticu. stii ce am constatat? ca ideile mele nu-ti mai plac. esti suparat pe mine cumva? nu am nici o vina pentru scaderea ratingului SUA la AA+ si crede-ma chiar nici o vina pentru evenimentele sangeroase de la Londra.
  14. hai ma soimu, drumul este exemplar, iar decorul s-a schimbat. intreaba-l pe bogdan. eu zic sa mergem sa vezi; n-o sa-ti para rau.
  15. soimu, nu stiu cand ai fost ultima oara la snagov sat, dar pot sa-ti spun ca sunt niste curbe minunate. se pot face exercitii folositoare. eu zic sa incercam.
  16. Gata am revenit. Multumesc pentru avertizare. Daca nu erai tu, acum cautam burguletzul prin mures. Am avut noroc. A plecat descumpanit, a crezut ca e de 400 si ca e visiniu. I-am zis de unde poate sa faca rost.
  17. Excelenta iesire! Cafea, tigari, soare, ce sa mai, superior.
  18. Bine ati revenit sanatosi. Data viitoare insa, daca mai plecati si nu ma anuntati pe unde sunteti si la ce ora veniti, sa stiti ca ne suparam si nu va mai las la joaca. Pai se poate sa stau eu cu grija si sa pazesc forumul sa vad daca sunteti teferi? Eeeeeeee!
  19. Aveti grija la drum maine! Sa va luati tot ce va trebuie cu voi ca sa nu fiti nevoiti sa va opriti si sa cereti la altii; da? Bogdan, tu mai ales, sa nu uiti, iar tu, Soimule, ce sa mai spun, sa nu uiti nici tu! Daca totusi, pe drum, nu aveti incotro si e musai, sa stiti ca eu va inteleg. Poate treceti si prin partile alea, ca e frumos tare si sa-mi aduceti si mie. Cred ca o sa vreau doua. Cred ca ar trebui sa aduceti mai multe poate mai vrea cineva de pe forum, mai intreb si eu. Este noua jumate si nu stiu nimic de voi. Postati de indata ce ajungeti, ca sa stiu ca sunteti bine.
  20. de ce nu mai vrei? Ce-o mai face Vittorio? Victor, mai da si tu un semn, ca fara tine, viata e PUSTIU!
  21. Soimule, la intalniri te rog sa nu mai aduci piticul! E ca si cum as aparea eu in chiloti la tine, la revelion. Se poate?
×
×
  • Creează nouă...