Sari la conținut

adi_saba

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adi_saba

  1. pentru ca am primit cumplita veste de la un prieten comun...de atunci imi suna telefonul continuu. Am pierdut un prieten. Dumnezeu sa te aiba in paza Ceausescule!
  2. nu-mi vine sa cred....am fost colegi la Academia de politie. Din pacate viteza l-a dus la moarte. Pacat,mare pacat!
  3. domnu vad ca esti pus pe fapte mari! nu prea se simte criza la unii! multa bafta in continuare. Maine sper sa iti vad bestia
  4. Oooooooooooo! maestre, e bestiala! sa o calaresti pe Gutin...acolo-i place sa se joace!
  5. Vad ca in Baia Mare e o comunitate super! tineti-o tot asa! Sper ca anul asta sa ma alatur si eu voua,asta bineinteles daca voi fi primit . HAI PRIMAVARA !
  6. PT viespu : mersi pentru sfaturi ! Deci asta ar fi explicatia pentru care pe moto.it la hornet apar date diferite de la o motocicleta la alta ( larghetzza, altezza ) ? La ce se refera exact,ca prin traducere nu imi dau seama.. ?
  7. Mi-ati luat o piatra de pe suflet! va multumesc pentru sfaturi . abia astept sa intru in grupul posesorilor de Hornet.!
  8. Hm....ce bine ar fi sa fie asa! Cand am zis motodrom,m-am referit la cel unde am facut scoala.
  9. Iti multumesc pentru sfaturi. Avand in vedere ca am 23 de ani si aproximativ 60mii km facuti cu masina fara nici cea mai mica zgarietura,ma consider un om cu capul pe umeri. Nu iau motorul ca sa impresionez de aceea nu vreau o sportiva...vreau un Hornet,e fiabila,frumoasa si foarte manevrabila.A si nu am de gand sa ies cu ea pe sosea pana nu ma invat cu ea,adica o sa merg pe motodrom. Asfalt uscat si numai bine
  10. Va salut pe toti ! Am si eu o intrebare pentru voi,fericitii posesori de Hornet. Am 1.67m si 64kg,oare am sanse sa pot incaleca un astfel de motor ,e inalt rau? Eu am facut scoala pe Jawa si nu am avut nici cea mai mica problema,insa Hornetul mi se pare foarte masiv. Nu am avut niciodata ocazia sa incerc unul,asa ca va rog sa ma ajutati. La anul pe vremea asta sper sa am asa ceva,cu conditia sa mi se potriveasca....Sa ma orientez spre ss ,sunt mai joase decat neiked-urile? Va rog sa imi dati un sfat. stau de 2 saptamani pe forum si m-am documentat cat am putut,insa am o problema: inaltimea ! Va multumesc .
×
×
  • Creează nouă...