Sari la conținut

stel_ice

Membru
  • Număr conținut

    247
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    stelian.mocanu83@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    BMW F650
  • Numar Moto
    VN 31 NOI
  • Club
    Guguboyz

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Hornet BMW F650

stel_ice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Maestre, daca te pot ajuta cu ceva...o fac cu placere numai sa apelezi. Numa bine. Mesaj completat Imi vand bijuteria.... BMW F650 ST 1997, 38.000 km arata si merge impecabil. Consumabile bune, TOP CASE GHIVI de 52 L Parbriz Pret 1850 Euro. Mesaj completat
  2. pai m-am intalnit cu ceilalti hornetisti, ma asteptam sa fii cu ei...... am vrut sa te sun, dar nu am gasit numarul tau in telefon, doar stiu sigur ca-l aveam..... ei...plm...uite ca te-am gasit.... te-am bagat Hornet 2007.... oricum nu am scuza.... puteam sa cer la careva numarul La ce harmalaie era acolo nu mi-a dat asta prin cap. ...
  3. Bro, asa ceva nu se uita niciodata.... te-am cautat la SMAEB, ca asa aveam chef de dat datoria cu dobanda dar nu ai fost. Am baut-o cu Georgian, dar datoria ramane in continuare.... asa ca de nu vin la BM ... ramane cu alta ocazie. Snatate multa si asfalt uscat si curat. momentan una virtuala.
  4. Merge careva la concert in seara asta? la ROMEXPO?
  5. Maine pe la ce ora ajungi la SMAEB, ori pui moto la expozitie si stai toata ziua? Sper sa fie vreme buna sa ajungem si noi din Vrancea. Sanatate multa.
  6. O fi fost el steel dog, dar cu steel bike i-am rupt un picior.
  7. Maestre, o sa ajung la SMAEB.... ca vreau sa te trag de urechi in avans. Si mi-ar face si mai mare placere sa te trag si la BM, dar pana atunci ma voi multumi la SMAEB. Sanatate multa.... si asfalt uscat si fara maidanezi. Duminica am luat eu unul de mi-a indoit schimbatorul de viteze. .
  8. Tovarasi, duminica seara am patit-o. Am lovit un caine maidanez (Romanie de cacao) si am scapat doar cu schimbatorul de viteze dat peste cap si o usoara zgarietura pe motor. Schimbatorul s-a indreptat fara probleme si sper sa nu apara alte probleme in timp. Sanatate multa si feriti-va si de cainii maidanezi
  9. Hai cu vremea buna, ca abia astept sa vin la BM.
  10. Da, ma bate pe mine gandul. A mea chiar e impecabila. Adusa in decembrie din Italia, abia inmatriculata, model '97. revizie facuta saptamana tercuta. stelian.mocanu83@yahoo.com
  11. Aseara am facut schimbul de ulei. In afara de faptul ca nu am gasit garnitura capacului filtrului de ulei.... asa ca am lasat-o pe cea veche, totul a decurs bine. Dileme: Uleiul se verifica cu motocicleta pe cricul central, sau cu motocicleta pe roti in pozitie dreapta? Verificarea corecta a uleiului se face cu joja neinfiletata? Cam unde trebuie sa fie uleiul pe indicatiile jojei? Multumesc anticipat. Sanatate si asfalt uscat si curat.
  12. Fratilor, vreau sa schimb uleiul la nemtoaica si nu reusesc sa desfac surubul de sus de la cadru. Acel subur este si joja de ulei? Exista vre-un pericol daca il fortez? Multumesc anticipat....... Asfalt uscat si curat.
  13. La Multi Ani Arycy. Sa-ti dea Dumnezeu Sanatate, fericire si numai bucurii. Sa auzim de bine.
  14. Va multumesc pentru ideea cu Darian. Am vazut cateva capodoperi ale lui asa ca o sa apelez cu incredere. Sanatate.
  15. Salutare. Si-a modificat careva seaua la motocicleta? A mea e foarte zgariata si agatata in 2 locuri. Daca aveti ceva idei plz Help! Sanatate, numai bine.
×
×
  • Creează nouă...