Sari la conținut

kawa_zx6r

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kawa_zx6r

  1. Ai uitat sa precizezi ca ai mers si fara echipament. Si ai mai uitat ca tu nu esti motociclist pentru simplul fapt ca NU ai permis.

    Bravo mai, esti tare, tine-o tot asa.

    Din pacate nu toti suntem asa tari ca tine, mai sunt si fraieri care respecta legea, care mai citesc si teorie...etc

     

    By the way, tu ce cauti pe acest topic? Este pentru incepatori, ceea ce nu este cazul tau.............zmeule!!!!!!!!!

     

    FUCK THE LAW!

    Pana la urma e cat de mult ne respectam propria viata si cat suntem de ignoranti!

     

    TU tata , :eek: , esti tare ignorant!

  2. bai suntetzi ratatzi ? vorbiti, ca omu are numarul indoit, ? ce legatura are asta cu faptul ca bou a intors, pe linie continua,, aa nu suntem noi exemplu, iti spun io bai carnatule ca nu numarul indoit te face sa nu fi exemplu, ci sa mergi ca omu prin oras, chiar si cu numarul indoit, dar nu face tu slalom printre masini, si nu te da pe-o roata la romana, si nu ii da 200 in pasaj la lujerului,. atunci esti exemplu,, bai obositule , :angry: Numai si numai de cacaturile astea, va arde, sa criticati, sa judecati,, da fitzi in p,,la mea, uameni ca toti, gresim, sau la totzi ni se intampla, s-o patzim mai devreme sau mai tarziu,,

     

    Ca sa fiu in ton cu baeti de aici, man, vezi ca nu aveai lantzu uns,,, naspa,, data viitoare uitate si tu, cand mai pleci de acasa ca poate daca il aveai uns, puneai frana de motor si iti zic io nu se intamplau toate astea, neatentule :blink:

     

    Lasand mistou deoparte , Sanatate multa, riderului, si sper sa isi revina repede cat despre motor,, stiu sunt bani multi si daca nu ai casco, te-ai lins pe bot de motor, dar,, viata ta, e NEPRETUITA, asa ca dal draq de fier,

     

    ba sunteti niste ratati ca ati spus ba de numarul ala indoit! nu va e rusine! lasati racerii sa se desfasoare, ILEGAL, LEGAL, nu mai conteaza, doar suntem pe doua roti NU?

     

    RATAT ESTI TU MA pt ca:

    1. prostu ala cu masina nu trea sa intoarca pe linia continua si trebe sa ia parnaie

    2. smecheru ala cu moto nu trebuia sa-si indoaie cartonasu si trebe si pt asta pedeapsa;

    una peste alta daca incalci legea ar trebui sa ti-o iei !

  3. Orice accident se intampla datorita incalcarii de catre cineva a cel putin unei reguli (cu exceptia impactului cu un meteorit). Ori bikeru, ori conducatorul auto, ori administratorul drumului care nu semnalizeaza corespunzator, nu intretine drumul..etc..incalca niste reguli.

    Tu vrei sa scoti miezul din fanta pe forum cu un topic in care expui adevaruri axiomatice....si crezi ca ai inventat roata.

    Oricum e de apreciat ca in cei 9000 de km ai descoperit atat de multe reguli si mai ales bunavointa de a le impartasi cu ceilalti membri ai comunitatii

     

    inchide frate topicul.....ca te faci de k.ko

     

    PS(cand ai auzit prezicerile ca nu apuci craciunul, ai bagat motocicleta sub prelata...si ai asteptat ca sa le dovedesti cat de fraieri sunt?. Iti reamintesc ca e o sarbatoare anuala.....deci....te poti baga la asteptare, urmand ca la anu cand faci 11000 de km.....sa completezi acest topic al invataturilor intr-ale motociclismului al lui neagoe basarab catre fii sai neajutorati).

     

    hai frate lasa-ne tu in pace pe incepatori si vezi de treburile tele!

     

    de cacao se fac aia care, vba lui kosh, "NU AJUNG INTREGI ACASA"! Iar tu preacuviosule ne stai in fata pe drumul care ne duce acasa! Ce-ti veni sa te iei de topicul asta? Iti ocupa loc pe server? N-ai loc de noi? Pleaca frate si posteaza in alta parte si nu mai arunca cu cacao in orice intentie buna!

     

    PS: Sau listeaza tu precuviosule niste reguli d-ale tale si explica-ne argumentat logica lor! Poate mai invatam si de la tine ceva! Sunt sigur ca ai sa ne inveti multe. Ia sa vedem poti sa te abtii si sa arzi gazu producand ceva util?

  4. :angry: :blink: mor de ras. Cu ce garantezi omule, sa stiu daca merita incercat? ;)

     

     

    si daca lasam la o parte caterincile, n-ar fi mai bine sa dezbatem problema?

     

    ia zi-ne de ce nu e bine cu faza lunga si serpuirea in intersectie ? si apoi sa raspunda si kosh de ce e bine!

     

    daca tot e topic pt incepatori discutati si voi argumentat ca sa invatam si noi cate ceva !

  5. Îmi pare rău de cele întîmplate Âşi sincere condoleanțe familiilor îndoliate.

     

    Nu cred că lipsa carnetului are vreo legătură cu cauzele producerii acestui accident. Nici înmatricularea sau neînmatricularea motocicletelor. Faptul că nu au făcut treaba asta pe un drum public nu mi se pare în nici un caz o circumstanță agravantă, ba dimpotrivă.

     

    Ce aÂş avea de spus ar fi despre lipsa de comunicare între ei, Âşi, eventual, de către cei care asistau de pe margine. Mai exact, cînd fac aÂşa ceva mă duc Âşi vorbesc mai întîi cu colegul. Dacă alerg lîngă el ne punem viața în mîinile celuilalt (de exemplu nu mă simt în siguranță la intrarea pe viraj atunci cînd Âştiu că în spatele meu e cineva care nu Âştie să frîneze). Dacă nu au observat prezența celuilalt, atunci cei care căscau gura de pe margine (am înțeles că au existat aÂşa ceva) puteau să facă un efort să le atragă atenția.

     

    Una peste alta nu cred că acest accident (mai exact circumstanțele în care s-a produs) intră în aceeaÂşi găleată cu cel al puÂştiului care avea o oră de Âşcoală Âşi a percutat cu R6-le o maÂşină prin spatele blocului.

     

    nici eu .. eu cred ca erau niste cascadori profesionisti .. si ca tot se aproprie campionatul mondial de stund riding de la baia mare ! UN CHEERS PT amandoi ca aspirau la TITLU fara carnet!

     

    hai frate get real ! tu chiar te auzi ?! wtf cred ca imi sterg contu de pe forum ! prea multa prostie pe aici !

  6. hai baietii.. ii dau dreptate precuviosului!

    traim in secolul in care inteligenta faca legea! daca incalci regula asta de baza risti sa ti-o iei! fara suparare!

    RIP pt cei doi, si poate invatam din chestia asta fiecare cate ceva.

     

    si ce am invatat eu!

     

    1. nu lasa insarcinata pe piz_a daca stii ca mergi pe moto neechipat complet, ca sa nu creasca un copil nevinovat fara tata!

    2. mergi echipat complet indiferent de cat de smecher te crezi!

    3. IA-TI CARNET inainte de a merge cu moto!

    4. ia lectii inainte de a face pe campioul mondial la stund riding! nu face pe grozavu! din prea multa pofta de piz_a si testosteron risti sa nu mai gusti niciodata

     

    Viata e cruda si trebuie sa fu_tem cand avem ocazia! Se pare ca ei n-au fu_ut cand au avut ocazia! I-a fu_ut viata pe ei!

     

    R.I.P.

  7. Ma doare dat fiind faptul ca Alex a fost vecin cu mine ce atata impresi de motociclism nu cunosc pe nimeni din astia care scrieti aici aberatii acum 15 ani nu existati "perfectilor"

     

    Ma doare dat fiind faptul ca Alex a fost vecin cu mine ce atata impresi de motociclism nu cunosc pe nimeni din astia care scrieti aici aberatii acum 15 ani nu existati "perfectilor"

     

    invata ba sa scrii

  8. exact! mersi ! mi-a zis instructorul de ulei ceva dar uitasem! deci sa inteleg ca daca scrie "ceva" cu cmc e vba de ulei si daca scrie "ceva" cu ml e vorba de cilindreea motorului?

  9. fac scoala la poligonul ilioara pe un yamaha virago . am intrebat astazi pe domnul instructor ce cilindree are motorul de mai jos si mi-a zis ca are 250 cmc desi eu vad pe partea din dreapta a motorului, pe capac, ca scrie 1400 cmc ; in fine sper ca ma puteti lamuri si pe mine ! sunt cam nedumerit!

    post-44156-1236768376_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...