Sari la conținut

kawa_zx6r

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kawa_zx6r

  1. FUCK THE LAW! Pana la urma e cat de mult ne respectam propria viata si cat suntem de ignoranti! TU tata , , esti tare ignorant!
  2. video acela e o un argument in plus ca fiecare sfat conteaza si merita discutata si analizata fiecare situatie in parte!
  3. kawa_zx6r

    Accident Cheia

    ba sunteti niste ratati ca ati spus ba de numarul ala indoit! nu va e rusine! lasati racerii sa se desfasoare, ILEGAL, LEGAL, nu mai conteaza, doar suntem pe doua roti NU? RATAT ESTI TU MA pt ca: 1. prostu ala cu masina nu trea sa intoarca pe linia continua si trebe sa ia parnaie 2. smecheru ala cu moto nu trebuia sa-si indoaie cartonasu si trebe si pt asta pedeapsa; una peste alta daca incalci legea ar trebui sa ti-o iei !
  4. http://www.live[.]leak.com/view?i=78e_1241359135 stergeti [.]
  5. hai frate lasa-ne tu in pace pe incepatori si vezi de treburile tele! de cacao se fac aia care, vba lui kosh, "NU AJUNG INTREGI ACASA"! Iar tu preacuviosule ne stai in fata pe drumul care ne duce acasa! Ce-ti veni sa te iei de topicul asta? Iti ocupa loc pe server? N-ai loc de noi? Pleaca frate si posteaza in alta parte si nu mai arunca cu cacao in orice intentie buna! PS: Sau listeaza tu precuviosule niste reguli d-ale tale si explica-ne argumentat logica lor! Poate mai invatam si de la tine ceva! Sunt sigur ca ai sa ne inveti multe. Ia sa vedem poti sa te abtii si sa arzi gazu producand ceva util?
  6. si daca lasam la o parte caterincile, n-ar fi mai bine sa dezbatem problema? ia zi-ne de ce nu e bine cu faza lunga si serpuirea in intersectie ? si apoi sa raspunda si kosh de ce e bine! daca tot e topic pt incepatori discutati si voi argumentat ca sa invatam si noi cate ceva !
  7. nici eu .. eu cred ca erau niste cascadori profesionisti .. si ca tot se aproprie campionatul mondial de stund riding de la baia mare ! UN CHEERS PT amandoi ca aspirau la TITLU fara carnet! hai frate get real ! tu chiar te auzi ?! wtf cred ca imi sterg contu de pe forum ! prea multa prostie pe aici !
  8. hai ma lasa-ti-i .. ati gasit si voi un gabor fara permis si va luati de el acuma!! dati la fund frustratilor care abia ies din scoala si isi iau R1
  9. mie mi se pare fascinant cum au murit amandoi pe loc exact langa motociclete! la prima analiza n-ar fi trebuit sa fie aruncati la metri distanta de motoare? la fortele acelea !!!
  10. Care e cea mai buna trusa de scule moto?
  11. si ce am invatat eu! 1. nu lasa insarcinata pe piz_a daca stii ca mergi pe moto neechipat complet, ca sa nu creasca un copil nevinovat fara tata! 2. mergi echipat complet indiferent de cat de smecher te crezi! 3. IA-TI CARNET inainte de a merge cu moto! 4. ia lectii inainte de a face pe campioul mondial la stund riding! nu face pe grozavu! din prea multa pofta de piz_a si testosteron risti sa nu mai gusti niciodata Viata e cruda si trebuie sa fu_tem cand avem ocazia! Se pare ca ei n-au fu_ut cand au avut ocazia! I-a fu_ut viata pe ei! R.I.P.
  12. hai baietii.. ii dau dreptate precuviosului! traim in secolul in care inteligenta faca legea! daca incalci regula asta de baza risti sa ti-o iei! fara suparare! RIP pt cei doi, si poate invatam din chestia asta fiecare cate ceva.
  13. Intentionez sa-mi iau un Kawa Vulcan 800 sau un Yama XVS 650 Dragstar! Intrebarea e: "Per total care merita mai mult?" Va salut! Alex!
  14. or fi o adunatura de fiare dar HARLEY-urile astea noi arata si pb suna
  15. kawa_zx6r

    Yamaha VIRAGO ZONE

    exact! mersi ! mi-a zis instructorul de ulei ceva dar uitasem! deci sa inteleg ca daca scrie "ceva" cu cmc e vba de ulei si daca scrie "ceva" cu ml e vorba de cilindreea motorului?
  16. kawa_zx6r

    Yamaha VIRAGO ZONE

    fac scoala la poligonul ilioara pe un yamaha virago . am intrebat astazi pe domnul instructor ce cilindree are motorul de mai jos si mi-a zis ca are 250 cmc desi eu vad pe partea din dreapta a motorului, pe capac, ca scrie 1400 cmc ; in fine sper ca ma puteti lamuri si pe mine ! sunt cam nedumerit!
×
×
  • Creează nouă...