Sari la conținut

salsa

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    suzuki burgman 400

salsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mai baieti, asta cu reprezentanta merge dor sa-ti cumperi piese, eu am fost, si mi-au cerut 1 mil pe ora numai manopera, si le-am zis daca il tineti 20 de ore, va fac si actele ca nu il mai iau, daca iti place, ti-l faci singur, eu cel putin la asa concluzie am ajuns,nu ma pricep dar totul are o logica,eu l-am spalat cu presiune si cred ca a intrat apa in bord sau la contact, ca ,rar, dar se mai intampla imi da km peste cap instant, face ca toate visele, va promit ca am sa-l desfac , toata fata, tre sa-i dau de cap,verific firele , verific mufele, le usuc cu feonul si tre sa mearga, le izolez si tre sa mearga.al meu saracu sta pe strada nu are parte de garaj, e prea mult pt el si pt mine, am sa-l rezolv, si promit ca am sa pun si poze.oricum suntem cativa si ne putem sfatui intre noi, care mai aveti prieteni cu burgman, dati-le sfoara sa ne sfatuim aici,avem motorete scumpe , putine, si numai daca comunicam intre noi , zic eu, le rezolvam.
  2. BAIETI, azi 7 martie l-am facut bucatele bucatele de la 8 dim e ora 14 , e gata , l-am facut singur cu un pusti de m-a mai ajutat, dar in rest singur singurel, am spalat motorul , piesele pe acolo, ce credeti voi ca avea?! sub bobina de inductie are 2 papuci , dintr-unu zburase firul, asa mi l-am facut singurel, deci mi-am dat doctoratul!!
  3. deci suntem 4 :eu, viitore, burgman. si bmw. corect?!
  4. Azi mi-am dat masterul, am demontat si montat burgmanul de 5 ori,spalat curatat, carb suflat, etc, nu va imaginati,nu prindea mai mult de 70km\h asa ca demonteaza si monteaza,m-a prins noaptea, mergea, la un moment dat se oreste brusc, iar a pocnit bujia, acum merge bine, m-a ajutat un prieten, dar nu merge cum mergea, itrerupe din scanteie in sarcina, nu mai stiu ce sa-i mai fac, ma gandesc la o mie de variante, bobina de inductie, cdi, habar nu am, important e ca nu mai merge cum mergea,............... restul e can-can, nu stiu pe unde o fi luat apa, ce s-a intamplat, se pare ca va trebui sa-l demontez tot, bucati.
  5. aici am sa va scriu datele reprezentantei din popesti leordeni, este chiar la intrare in popesti pe partea dreapta, dupa biserica aia mare de pe stanga la 200m pe dreapta se afla reprezentanta: s.c elf workshop s.r.l. sos oltenitei nr 10 , tel:021 369 85 10 mobil:0731 suzuki (0731 789 854 ) aste sunt datele pe care le am si eu de pe o carte de vizita www.elfworkshop.ro
  6. La asta m-am gandit si eu, avand in vedere ca in ziua aia dupa drumul de dus, am oprit-o si dupa 7 ore deabea a pornit, mai aveam un pic si ramaneam fara baterie deloc, pana la urma a pornit, dupa ce am ajuns acasa, dupa ce a trecut noaptea, nu a mai pornit, cred ca e vreun condens pe undeva,sa vedem fisa, papucii,bujia, habar nu am, sper sa nu fie cdi-ul ca am ramas pieton.!!!
  7. am intrat cu burgmanul prin niste baltoace, am ajuns cu el acasa si de sambata dupa ce s-a racit, nu mai pleaca, stiti careva ce poate sa aiba?!
  8. Salutare, am rezolvat, un baiat de nota 20 m-a ajutat, de ce nu aveam nici macar cu unul, acum am 4,ai multumesc lui mihai din ploiesti, ps:nu cautati in targ vitan ca nu aveti ce gasi,mai am eu cateva numere de baieti proprietari de burgman, care le desfac pt piese, sper sa ne mai ajutam cu ei,apropo, la intrare in popesti leordeni e o reprezentantza suzuki,am gasit si acolo trebuia sa fac comanda si imi venea peste o saptamana , costa 90 ron, baietii sunt de treaba, si pot comanda orice, au su service dar nu stiu preturile la service. mai am nevoie de "scarita"(talpicul)pe care pune pasagerul din spate piciorul, pe partea dreapta, suportul ala din plastic care are 2 suruburi incastrate in el, initial era perfect, dar un taximetrist s-a gandit ce e bine sa imi intoarca in fata la 70km\h si a ramas de-a latul, impactul a fost iminent, asa am ramas fara scarita aia am scapat ieftin, puteam sa ma nenorocesc din cauza unu rahat de taximetrist cu 7 clase!!!
  9. fratilor am mermelit-o, iar am ramas fara articulatia de cauciuc dintre carburator si filtru de aer,cine are asa ceva si ma poate ajuta, va rog, contra cost eu nu stiu de unde sa iau, de maine nu mai am cu ce ma deplasa,
  10. he he, inca unu in bucuresti, hai baieti sa ne numaram, cam cati om fi? HAIDETI SA NE PREZENTAM SI SA FACEM CUNOSTINTA,si sa specificam si zonele si orasele pe unde stam, CE ZICETI?! Am sa incep eu: 1. CLAUDIU CRISTEA--BUCURESTI SECT 4 (BIG BERCENI)
  11. gata baieti, l-am facut, sunt fericit, zboara, nu a mers niciodata asa, era rupt mansonul de cauciuc dintre carburator si filtru de aer, noroc cu un amic de avea un cbr desfacut, mi-a dat de la el un manson,tre sa il dau inapoi, care stiti de unde sa iau, spuneti-mi, va veni vremea cand am sa-l inapoiez. oricum e perfect, brici!
  12. Naspa treaba, am un zgomot urat la motor, unii zic , tachetii, altii ambielajul, habar nu am ce am sa ma fac,nu l-am desfacut in romania niciodata , dar imi e frica , ca am sa-l desfac cat de curand, nu cred ca o sa mai fie cum a fost,habar nu am..............un burgmanist trist! asfalt uscat voua !
  13. al meu este din 2001, si mi s-a spus de la service ca arre soc automat, nu se actioneaza manual, eu unul cred ca nu functioneaza, deoarece nu are cum il pornesti o turatie schimbata fata de cum merge el de obicei, in schimb vreau sa va spun ca l-am pornit cand am dorit eu, si la -12 grade.a pornit dupa 1 luna la sfert, e o singura mentiune de facut, el in momentul cand pui contactul are pompa de benzina electrica, isi trece singur benzina2-3 secunde, acele 2-3 secunde nu sunt suficiente pt ai umple carburatotul, asa ca tre sa pui contactul de 2-3 ori il lasi sa-si traga gaz, dupa care de 23 ori aceleratia la maxim , ca un fel de spritz, dupa care ai dai la electromotor, si porneste garantat, asta daca nu ai alte belele la burgman,astept sa va lasati si date de contact aici(adresa de mess)asa poate mai discutam mai multe particularitati, ne mai sfatuim de una de alta. asfalt uscat burgmanisti!si propo sa intre toti care au maxi scutere peste 125 indiferent de marca, mie imi plac toate, nu conteza ce firma este, numai chinezariile nu imi plac. ps:de 2-3 ori aceleratia nu de 23:)))
  14. Salutare burgmanisti!, ma bag si eu cu voi, am unu de 400 sunt din bucuresti, am facut cu el 6000 si nu are nici pe dreaq, benzina si gaz, am zis bine benzina, ca atunci cand l-am luat ,am bagat din instinct(basic) motorina,asa am ajuns cu el la service de nu aveam nici 1 km facut cu el:))) m-ar interesa si pe mine un service bun, unde sa se priceapa lumea bine la ele, sau sa ne ajutam intre noi, aia care stiu mai multe ,sa ai invete si pe cei care nu stiu.. id-ul meu de mess este :claudiucristea2000 mai vb pe mess sau de ce nu, aici! toate bune!! cine louis, de unde gasim piese, am o carena laterala crapata, nu gasesc pe nicaieri piese de nici o culoare, lampa de la frana e crapata, as dori sa o achizitionez si pe aceea!!!!
×
×
  • Creează nouă...