Sari la conținut

DaniFZS

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DaniFZS

  1. Eu il tin in scara blocului insa am cumparat o alarma auto si am modificat-o. Modulul de inchidere centralizata l-am modificat pentru pornire din telecomanda iar goarna, pentru ca era prea mare am schimbat-o si mi-am luat una din aia mica si plata care face galagie mare. Si cu 160 lei noi dorm linistit noaptea. Pe scuter am pus un afis cu "Atentie Alarma" si pana acum, in vreo 8 luni de zile nu s-a atins de el decat un vecin curios care s-a tirat imediat cand a inceput aia sa tipe ca disperata. M-am aperiat si eu care stau la etajul 4 de zgomotul care rasuna pe scara blocului de parca era alarma de vapor. Oricum solutia cu alarma va poate scuti de neplacerea de a va fi furat scuteru, iar la scutere , pe sub carene, este spatiu garla de montat asa ceva.
  2. Am un Yamaha BW50 Original din 1993 cu care ma mai plimb din cand in cand (fac piata cu el). Are 27000 km si de 3 veri ma chinui sa-i crap motorul ca sa-i pun un kit de putere (altfel nu ma indur sa dau banii pe kit). Vreau sa spun ca in afara de rolele de la variator si cureaua de transmisie nu i-am schimbat nimic pana acum si inca prinde 75Km/h fara probleme. Atata vreme cat folositi ulei bun (full sintetic) nu are ce sa se strice.
  3. DaniFZS

    Pocketbike-uri

    Dupa mine astea sunt ori pentru copii, ori pentru adulti care nu au nici macar mintea copiilor. Fereasca sfantu' sa intri cu o din aia sub rotile vreunei masini ca te face una cu pocketu tau. Deci, inaine de a iesi cu una pe strada, ganditi-va de zece ori. Pe pista si cu echipament corespunzator merge.
  4. Intre Yamaha si MBK nu exista nici o diferenta. Am avut un scuter Yamaha BW' S 50 si unul MBK BOOSTER si in afara de faptul ca scria altceva pe ele, erau identice pana la ultima piulita. Ca sa intelegeti de ce trec scuterele Yamaha ca scutere MBK facute in Europa, ganditi-va ce la preturi ar fi ajuns daca nu ar fi avut un timbru cu MBK INDUSTRIES. Deci, ele sunt facute pe oriunde in alta parte decat Europa(unde mana de lucru este foarte scumpa), vin ca piese in Franta la MBK (care este tot Yamaha), sunt asamblate, li se pun abtibildurile cu Yamaha sau MBK, le pun timbru de MBK cum ca ar fi fabricate in Franta. Astfel, ele sunt scutite de taxele vamale de 30%. Deci, in afara de culoare si ce scrie pe ele nu difera nimic. Afirmatia cum ca piesele de MBK ar fi mai slabe calitativ este o aberatie tocmai pentru ca toate piesele sunt piese de originale Yamaha (garantat). Sper ca v-am lamurit
  5. Salut baieti. Acum o luna am cumparat si eu un motor din Galati (eu sunt din Constanta). Norocul meu ca omul s-a ocupat de radiere. Mi-a trimis prin posta urmatoarele acte: 1. cartea de identitate 2. ultima fila a certificatului de inmatriculare cu viza ITP valabia pana in 2006 3. fisa de inmatriculare pe care sunt trecut si eu si fostul proprietar 4. certificatul de radiere pe care este specificat ca motorul a fost instrainat catre mine. Intrebarea mea este urmatoarea: imi mai trebuie factura sau cvc la dosarul pentru inmatriculare daca motorul este deja radiat ? (factura a ramas la fostul proprietar pentru radiere)
×
×
  • Creează nouă...