Sari la conținut

barbu567

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    barbu567@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Club
    X RIDERS BACAU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA XLR 125; KTM EXC 200

barbu567's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In primul rand organizez acest concurs intr-o zona care la noi in tara nu a mai fost exploatata, in al doilea rand e pe gratis, iar in al treilea rand vreau sa fac reclama sa vina lumea daca voi incepeti cu negativisme, nu cereti detalii despre cine poate sa participe etc..... poate ca sunt un incepator al acestui sprot, am doar 13 ani de cand ma dau pe teren, si stiu poate mai bine ca voi cu ce se mananca acest sport
  2. Într-un cadru natural deosebit, la poalele Munților Rodnei, adrenalina se va depozita, duminică, 3 iunie, în rezervoarele motocicletelor și ATV-urilor iubitorilor și practicanților concursurilor off-road. Enduro „Păunița” se află la prima ediție și se va desfășura în comuna Poiana Ilvei, la inițiativa și sub organizarea S.C. Teonelis Agroturism S.R.L., cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud. Ediția I a Cupei „Păunița” – Enduro Cross – Poiana Ilvei din 3 iunie 2012 va avea probe de tip Open pentru motociclete și ATV/Quad, concursul desfășurându-se pe un traseu de pădure, accidentat, cu lungimea de aproximativ 10 kilometri. Înscrierile se pot face începând de sâmbătă, 2 iunie, la Pensiunea „Păunița” din Poiana Ilvei sau pe adresa de e-mail barbu567@yahoo.com, sau la telefon 0741 105 599. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 3 iunie, în jurul orelor 17:00, câștigătorii având parte de premii surpriză, diplome, cupe și medalii. Toți participanții vor beneficia de surprize la ceaun, dar și de o atmosferă specifică evenimentelor de tip enduro, cu multă muzică și animație, toate într-un cadru natural deosebit. Pentru participanții ce vor sosi în Poiana Ilvei de sâmbătă, 2 iunie, organizatorii au pregătit și o zonă de campare a corturilor. Ioan Scridonesi – organizator – a promis că acest eveniment, aflat la prima sa ediție, se va perpetua și în anii următori, Enduro „Păunița” dorindu-se a fi un eveniment-simbol al Văii Ilvelor, în special pentru Poiana Ilvei – comună cu un real potențial turistic.
  3. Într-un cadru natural deosebit, la poalele Munților Rodnei, adrenalina se va depozita, duminică, 3 iunie, în rezervoarele motocicletelor și ATV-urilor iubitorilor și practicanților concursurilor off-road. Enduro „Păunița” se află la prima ediție și se va desfășura în comuna Poiana Ilvei, la inițiativa și sub organizarea S.C. Teonelis Agroturism S.R.L., cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud. Ediția I a Cupei „Păunița” – Enduro Cross – Poiana Ilvei din 3 iunie 2012 va avea probe de tip Open pentru motociclete și ATV/Quad, concursul desfășurându-se pe un traseu de pădure, accidentat, cu lungimea de aproximativ 10 kilometri. Înscrierile se pot face începând de sâmbătă, 2 iunie, la Pensiunea „Păunița” din Poiana Ilvei sau pe adresa de e-mail barbu567@yahoo.com, sau la telefon 0741 105 599. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 3 iunie, în jurul orelor 17:00, câștigătorii având parte de premii surpriză, diplome, cupe și medalii. Toți participanții vor beneficia de surprize la ceaun, dar și de o atmosferă specifică evenimentelor de tip enduro, cu multă muzică și animație, toate într-un cadru natural deosebit. Pentru participanții ce vor sosi în Poiana Ilvei de sâmbătă, 2 iunie, organizatorii au pregătit și o zonă de campare a corturilor. Ioan Scridonesi – organizator – a promis că acest eveniment, aflat la prima sa ediție, se va perpetua și în anii următori, Enduro „Păunița” dorindu-se a fi un eveniment-simbol al Văii Ilvelor, în special pentru Poiana Ilvei – comună cu un real potențial turistic.
  4. Într-un cadru natural deosebit, la poalele Munților Rodnei, adrenalina se va depozita, duminică, 3 iunie, în rezervoarele motocicletelor și ATV-urilor iubitorilor și practicanților concursurilor off-road. Enduro „Păunița” se află la prima ediție și se va desfășura în comuna Poiana Ilvei, la inițiativa și sub organizarea S.C. Teonelis Agroturism S.R.L., cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud. Ediția I a Cupei „Păunița” – Enduro Cross – Poiana Ilvei din 3 iunie 2012 va avea probe de tip Open pentru motociclete și ATV/Quad, concursul desfășurându-se pe un traseu de pădure, accidentat, cu lungimea de aproximativ 10 kilometri. Înscrierile se pot face începând de sâmbătă, 2 iunie, la Pensiunea „Păunița” din Poiana Ilvei sau pe adresa de e-mail barbu567@yahoo.com, sau la telefon 0741 105 599. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 3 iunie, în jurul orelor 17:00, câștigătorii având parte de premii surpriză, diplome, cupe și medalii. Toți participanții vor beneficia de surprize la ceaun, dar și de o atmosferă specifică evenimentelor de tip enduro, cu multă muzică și animație, toate într-un cadru natural deosebit. Pentru participanții ce vor sosi în Poiana Ilvei de sâmbătă, 2 iunie, organizatorii au pregătit și o zonă de campare a corturilor. Ioan Scridonesi – organizator – a promis că acest eveniment, aflat la prima sa ediție, se va perpetua și în anii următori, Enduro „Păunița” dorindu-se a fi un eveniment-simbol al Văii Ilvelor, în special pentru Poiana Ilvei – comună cu un real potențial turistic.
×
×
  • Creează nouă...