Sari la conținut

tibat

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tibat

  1. Va rog daca puteti sa imi dati un sfat cu privire la un ATV Linhai de 250.Porneste fain dar merge cam 200 metri si da vreo 2-3 rateuri si se opreste,dupa ce il las putin porneste si iara merge si se opreste,dar dupa ce da 2-3 rateuri,ce poate sa aibe.La prima vedere este ca si cand nu se alimenteaza,dar benzina ii vine.Va rog mult...si va multumesc...An nou fericit!
  2. Va multumesc din suflet. Mandulamx nu mai aduce si nu are de Huski.I-am scris si a zis ca nu are si nu mai aduce.
  3. Cine poate sa-mi spuna magazine care vinde piese de husqvarna,am nevoie de roata dintata de la pompa de ulei la o Husqvarna te 410 din 2000.Multumesc mult.
  4. Am desfacut motorul in lateral si am gasit dintata de la pompa de ulei praf,rupta,dar am mai gasit si o bucata care pare sa fie de la o furca,deci trebuie sa desfac tot motorul,nu stiu de unde ar putea fi.Va multumesc.
  5. Va multumesc din suflet.Sa caut un mecanic in Sibiu.Multumesc. Ce ulei imi recomandati la motor de 4t,de la magazin mi-a dat ulei motorex 10w-40 de cutie.Asa mi-a spus ca e bun,as vrea un sfat. Va multumesc.
  6. Am achizitionat un motor Husqvarna te 410.Am facut o iesire si se auzea ceva in motor,cred,ca si cand ar fi o piesa inauntru si sa oprit dintr-o data ca si cand sa blocat undeva si se auzea o frecatura,am mers asa sa ajung acasa si am oprit motorul.Cand am vrut sa il pornesc maneta de pornire era blocata,am bagat in viteza si am dat inapoi,s-a simtit cum a plecat piesa respectiva si dupa aceea am putut da la pedala,are compresie porneste.Va rog mult ce sa fac,ce ar putea fi...Va multumesc
  7. tibat

    suzuki burgman

    Salutare,am si eu un Suzuki burgman de 250,si imi pare bine sa intru si eu in comunitatea asta,va salut cu respect,sunt din Sibiu.
  8. Salutare ,si eu detin un burgman de 250 ,sunt din Sibiu,si as dori sa ne cunoastem.Prin sibiu nu cred ca sunt prea multi dar daca sunt sa facem cumva sa ne intilnim.
  9. Segmentii sunt noi,dar de la un service moto mi-a spus ca cel deschis este sus ca este cromat si acela e de foc. Asa l-am pus acum ,sper sa mearga,am montat jumatate din motor.Segmentii i-am adus din Japonia,si scrie n25,pe cei originali de cand am cumparat motorul scrie n50,nu stiu de ce.Va multumesc
  10. La o honda xr 250 r care dintre segmenti vine sus si care jos unul este inchis la culoare si unul mai deschis.Va multumesc din suflet .
  11. Dupa carte cota este de 73 mm,eu am masurat si are 73,3.La ce cota e.
  12. Cum pot sa vad la ce cota este segmentat sau nu camasa la piston si segmentii la o honda xr 250. Va rog sa ma ajutati si va multumesc din suflet.
  13. Am schimbat pistonul si segmentii.Mecanicul mi-a masurat ovalitatea cilindrului si a zis ca nu are.Dar ce am observat de segmentat l-am segmentat anul trecut pe primavara si am mers cu el, acum cind l-am desfacut sa-i schimb semeringurile la supape pistonul a fost curat(fara sa fie ulei pe capul lui),iar acum cind i-am schimbat semeringurile acum l-am desfacut din nou si avea ulei si pe capul la piston.Supapele le-am verificat sa inchida bine si sunt ok.Ce poate sa aibe,cred ca trebuie sa-mi caut alt mecanic.
  14. Garnitura este de metal,si semeringurile le-am comandat la Honda motors..Multumesc mult
  15. Fumul este albicios. Am segmentat motorul,am schimbat semeringurile la supape,am refacut cu pasta supapele sa se inchida perfect le-am verificat cu benzina nu curge deci inchide supapele.Ma gindesc ca daca era de la segmentii de la piston iesea ulei si fum pe ambele galerii dar iese numai pe unul.Va multumesc.
  16. Va rog ajutati-ma.Am segmentat motorul,am schimbat semeringurile la supape si tot iese fum ca de pe horn.Am o honda xr250.Ce ma sfatuiti,va rog.
  17. tibat

    supermoto

    Haideti in zona Saliste,va asteptam cu drag.
  18. tibat

    supermoto

    Haideti pe la Saliste-Sibiu,avem macadam cit cuprinde,pe la noi a fost si v-a fi Redbull romaniacs,va asteptam.Dati un semn de viata pe rodi_tex@yahoo.com
  19. Nr. meu este 0731375030,ma cheama Tibi. Va asteptam pe la Saliste.Duminica 29.03.09. la ora 10.30 in pompa la Aral ,la bar ne intilnim,care vor sa vina la o iesire haideti,va asteptam cu drag... V-a fii o vreme super,D-zeu mai este si biker..
  20. Degeaba avem trasee daca nu prea suntem uniti intre noi,sa ne adunam mai multi...
  21. Este super si in zona Sibiului,dar suntem cam putini pe timp urit.Care vin pe aici sa dea un semn de viata la rodi_tex@yahoo.com.Va asteptam...
  22. Am o Honda xr 250 enduro,si desi o am de un an,am tot iesit dar as vrea daca mai sunteti cu enduro si aveti drum prin Saliste dati un semn de viata.Avem pe unde merge.Astept semne de la voi pe mess rodi_tex@yahoo.com
  23. Cine doreste sa vina la iesiri pe la Saliste,sa ne scrie pe forum.Noi suntem mai noi cu motoarele enduro,dar avem si cu Atv de 600.Va asteptam.Tibi
  24. As dori sa ma mai ajute cineva in legatura cu o chestie.Mi se incinge galeriile cind pornesc,se inroseste,din ce cauza poate fi.Cineva a spus ca nu e corect reglajul la carburator aer-benzina..
×
×
  • Creează nouă...