Sari la conținut

alitzuca

EX+
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Highway to hell

alitzuca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu e nevoie de nimic, multumim.. Azi am fost la el, e oarecum ok.. inca il mai doare, dar e bine.. vorbeste si merge (desi fara directie, nu-si tine f bine echilibrul) deci o sa-si revina, a scapat De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, ar fi ceva.. daca cunoaste cineva vreo asistenta la municipal (el e momentan la etajul 3, nu stiu cum se numeste sectia) si vrea sa ajute, il rog sa imi trimita PM. Multumesc.
  2. O sa incercam. Azi sora lui ne-a zis ca aseara el a inceput sa zica ca nu mai stie cand a spus sa nu ne ducem la el.. si de ce nu ne-am dus sa-l vedem si la ora 2 noaptea tot insista la sora lui sa ne sune sa mergem la el ca vrea sa ne vada. Din pacate nu ne-a sunat.. iar azi l-au operat la cot, e din nou la reanimare... Maine in schimb, ne ducem sigur, sa zica oricine orice.. daca n-are chef de noi, sa ne dea afara.. stam pe holuri pana revine in toane bune si ne primeste. Banuiesc ca sedativele alea l-au ametit de tot saracu` si de-aia nu mai stie ce zice prea bine.. ba e alba, ba e neagra. Ne-am gandit sa nu pomenim nimic de starea in care e.. sa ne prefacem ca nu s-a intamplat nimic.. oriucm el mereu cand se refera la accident zice "cazatura aia"... si tot timpul intreaba in ce stare e motoru` si in ce stare e costumu`... sa luam totul mai in gluma asa (cel putin sa incercam)...
  3. Nop mai trebuie si operat la mana.. inca mai exista niste peticele de sange pe creier.. din pacate cred ca nici de revelion n-o sa fie acasa.. si trebuia sa faca revalionul cu noi (((( daca ii revine bunadispozitie pana atunci, poate il rapim din spital in noaptea aia si il aducem inapoi dimineata Oricum, sper ca maine sa revina la ganduri mai bune si sa ne lase sa mergem la el..
  4. Mda.. azi l-au mutat in salon dar nu vrea sa ne lase sa mergem la el.. si cica e foarte deprimat.. si a zis ca nu vrea sa mearga nimeni (
  5. Mda.. sper ca nu mai are mult de stat acolo.. azi am vb cu sora lui si mi-a spus ca respira singur, ca i-au scos drena din splina si mai are doar una la rinichi.. dimineata s-au dus la el si le-a cerut de mancare.. Si le-a zis ca el vrea sa plece de acolo, ca s-a plictisit.. ca de ce il tin aia acolo cand el n-are nimic (inca i se da morfina din cate ma inteles ) si ca el vrea sa il lase sa plece acasa, sa se duca la facultate si sa se vada cu prietenii... Ca el nu intelege de ce nu-l lasa sa plece mai repede de acolo... ) Deci el, asa... e bine. Insa i-au mai facut azi o tomo si inca se mai vad pete maricele de sange la creier... Maine aflam ce se face in cazul asta... Oricum, daca asta nu ii incetineste vindecarea, luni s-ar putea sa il putem vizita
  6. Multumim, multumim nu, inca nu respira singur.. e tot la aparat.. cand o sa reuseasca sa respire o sa-l mute in salon si mai e problema cu cotul.. a venit azi chirurgu si nu il opereaza acum.. deci probabil se va suda asa si va trebui sa i-o rupa mai tarziu si sa i-o puna cum trebuie..
  7. Stef a reusit astazi sa se ridice in fund si sa manance!! Si vorbeste.. sapt viitoare il scot de la terapie intensiva..
  8. Iti multumesc foarte mult pentru intrebare, insa (din fericire) raspunsul este nu. Momentan nu e nevoie decat de putere si vointa din partea lui si de interes maxim din partea medicilor (si a asistentelor injurate ). Daca va fi vreodata nevoie disperata de ceva de genul asta, am sa strig pe-aici...
  9. Astazi am aflat cam asa: a vorbit putintel cu sora lui.. nu foarte coerent, nici foarte clar, dar i se citea pe buze ce vrea sa spuna.. cica le injura pe asistente.. nu stiu din ce motiv, el foooarte rar injura, nu era unu d-ala pt care "pm"era semn de punctuatie. Chestia asta ma cam pune pe ganduri.. ori il doare f tare si nu stie ce i se intampla si d-aia le injura, ori se poarta alea naspa cu el.. ( (oricum ar fi, e foarte nasol) Cica a facut si o infectie la unul dintre plamani (probabil de la drena) iar azinoapte a facut febra Ai lui spera ca pana de revelion sa il scoata de la reanimare si sa reuseasca sa il mute de la municipal.. Noi sunam o data - de doua ori pe zi, deci am sa te tin la curent... (eventual pe privat daca aici nu se va putea de atatea offtopicuri..)
  10. Daca ati citi topicul cu atentie, cineva discuta despre chestia asta. D-aia am raspuns legat de vinovatia morala. Daca citesti si mai cu atentie topicul, undeva, cand am povestit despre accident si despre raportul politiei am spus ca in raport scrie ca el este vinovat si nu m-am exprimat absolut deloc asupra acestei chestii. (dpdv LEGAL) Tot ce am spus acolo era dpdv moral. PENTRU MINE ala e vinovat de tot ce am scris acolo. Repet (a o suta mia oara) .. nu m-am exprimat dpdv LEGAL si nici nu ma voi exprima pana nu voi auzi varianta LUI!!! Insa asta nu inseamna ca nu am dreptul sa-l urasc pe cretinul care nu a fost in stare sa franeze si a intrat in el. Deci il voi injura cat am chef si nimeni nu imi poate lua acest drept. Si da, am permis din iulie 2006. (si NU, nu am facut niciun accident, nu am intrat in nimeni din spate, nu am accidentat niciun om, o sg data am zgariat masina pe usa fata-dreapta, in parcare)
  11. si cu asta ai spus tot. ai aratat de ce esti in stare. sper ca esti mandru de tine. te simti mai BARBAT acum, nu-i asa..? sa visezi frumos
  12. Tu ori nu stii sa citesti, ori iti place sa o tii una si buna intr-o prostie rara! De cate ori vrei sa iti mai spune CITESTE DRACULUI TOPICUL!!! CE AM SCRIS ACOLO NU (DECI NUUUU) ERA DESPRE VINOVATIA LEGALA!!! Daca nu reusesti sa intelegi la ce ma refeream, macar nu te mai baga in discutie, nu ajuti cu nimic si nici nu spui ceva constructiv, care sa fie de folos cuiva. Deci nu inteleg in conditiile astea de ce mai simti nevoia de a iti etala mareata intelepciune. Sa stii ca nu pari mai interesant cu postarile astea de atotstiutor agresiv si dizgratios!!
  13. se pare ca nu ai citit topicul indeajuns de bine. Stiu cum a avut loc accidentul si stiu ca orice al face, semnalizeaza sigur!! Il cunosc prea bine si nu facea el d-astea nasoale!! Mi se pare ca vorbesti doar ca sa nu taci si ca deviezi de la subiect in ultimul hal. Mai bine te-ai intoarce si ai citi cu atentie ce s-a discutat pana acum pe forum si mi-ai reciti postarile! L.E. ca se pare ca si tu ai editat in timp ce scriam eu: ERA VORBA DESPRE VINOVATIA MORALA!!!! Deci inca odata iti spun sa te intorci sa citesti postarile din urma si sa nu mai aberezi aiurea ca vorbesti total pe langa si interpretezi intr-un mod total eronat!
  14. ah, ma scuzati.. my mistake.. credeam ca la topicul asta se discuta cazul acesta. Probabil ar fi trebuit sa caut la topicul "cai verzi pe pereti" discutiile in legatura cu acest caz....
  15. si daca iti sare unu in fata cand esti la volan si il accidentezi urat de tot, de ajunge in coma, tot nevinovat esti. Asta insemna ca te simti nevinovat? Acum vreo 2-3 sapt mi-a sarit un bleg de caine in fata cand conduceam si-am pus o frana de m-au durut mainile de cum m-am tinut de volan. Nu eram vinovata daca dadeam peste el dar tot nu m-ar fi lasat sa dorm cateva luni si m-as fi simtit ca naiba. Una e sa nu fi vinovat dpdv legal si alta e sa nu te SIMTI vinovat dpdv moral. Oricum ar fi, ala care l-am impins pe Stef din spate e destul de vinovat. Daca avea reflexe si punea frana, nu se ajungea aici.. sau daca il lasa sa se bage. Nu cred ca a facut depasirea la limita-limitei ca permis cat. B are de 2 ani si a condus masina zi de zi. Nu se poate spune ca era un incepator amarat si teribnilist care nu stia cum se face o depasire si la ce riscuri e expus. Deci imbecilul care l-a impins ar fi putut fi atent macar la semnal si sa il lase sa se bage. El era deja in fata lui cand l-a atins deci ar fi putut frana daca nu era complet idiot!!
×
×
  • Creează nouă...