Sari la conținut

14mad

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 14mad

  1. cand spui HONDA spui ALTCEVA in legura cu chestia aceasta ,nu poti compara lucrurile ,honda a stiut sa faca sasie foarte bune de foarte mult timp.

    Nu stiu daca exista cineva care sa nu aprecieze acest lucru .

    Honda in materie de sasie este altceva fata de concurenta,le-au cam iesit.

     

    pai asta am vrut sa demonstrez...se intampla si la case mari,in ideea in care daca nu-mi taia calea conservaru ,motoreta era ok si acum ,stii cum zic ...

  2. @ Roberte , schimba pinioanele,eu asa am facut . Mi-am pus -1 fata + 2 spate. O simt mai bine si pe oras avand in vedere ca pot sa ma duc linistit si cu a 3-a .Trebuie doar sa ai grija la prima treapta ,daca ma intelegi.Chiar zilele trecute m-am dat cu un model 2006 cu rapoartele stock...boooring ;)).In rest,asfalt uscat !

  3. atunci incearca si +3 pe spate :) ,o sa-ti placa senzatia ,am avut pe k5`ul de 750 doar +3 pe spate(in cutie era stock) combinat cu full arrow ,pc3 cu o harta de curse,filtru sport,sincronizat injectia,scoase bubuielile din toba si se simtea foarte foarte tare,nu ma interesa topspeedul pt ca nu aveam unde sa merg cu ea in linie dreapta si nici nu-mi place

    eu nu stiu altceva sau cum ai gandit tu problema ,de ce nu ai inceput cu foaia si dupa aceea sa schimbi in cutie ,simteai imediat diferenta si nu-ti mai trebuia sa schimbi pinionul :)

     

    ...pt ca a fost mai ieftin si mai usor de schimbat :D ... am sa vad cum se comporta cu 16 / 42 si daca nu-mi place il pun pa ala de 17 in rest e cam stoc.Are doar filtru aer BMC,i-am scos primul rand de clapete de la admisie si am o finala GP.

  4. ce vrei sa faci cu zx10`le ala ?sa decolezi pe orbita direct de pe strada :) ,eu cred ca e suficient -1 pe fata daca mai pui si +3 pe spate + daca ai si toba sport o sa faci o mare zarva prin oras cu toba

    cred ca modelul ala are putere foarte foarte buna pt anul lui ,e si foarte usor ,are un factor de fun ridicat

    daca e in mintile lui eu cred ca e "ce trebe" si asa

     

    Trage bine,nu asta e problema.Totusi mi se par destul de lungi vitezele,cel putin prima treapta .Pe oras doar 1 si 2 ,daca bag si 3 mi se pare putin subturat sau ma trezesc ca am 100 + :)

  5. @14MAD.....eram curios de niste reglaje la furca stock....si chiar cautam de ceva timp....niste setari la race ECU....

     

    Setarile la furca le faci dupa cum simti tu si greutatea pa care o ai ... nu poti sa setezi suspensia dupa cum si-a setat-o altu,iar in legatura cu ECU ,iti recomand Power Commander .Sa nu te bagi sa re-scrii softu original ca poti sa zapacesti calculatoru si ala chiar nu e ieftin,mai ales ca astea vin pe cod de VIN .

  6. Vad eu bine? Sau doar mi se pare?Pe partea dreapta ai furtun de frana normal si pe stanga ai metalic? :alcy:

    Furtunul principal care merge pana jos este stahlflex,iar legatura dintre etrieri e cu furtunul original .Asa a fost de cand am luat motoreta...sincer si mie mi s-a parut ciudat,dar daca isi face treaba...

  7. Salutare baieti,de aproape 2 ani am si eu un ZX10R din 2004 si abia azi m-am gandit sa caut pe motociclism un topic dedicat (sa-mi fie rusine) :)

     

    IMG00372.jpg
    IMG00374.jpg
    IMG00410.jpg
    IMG00411.jpg
    De o saptamana i-am pus o finala GP Megaphone...Awesome ! sunet gros,flacari ii exact ce trebuie.
    Ce pot sa zic ,sunt f multumit de cum trage,consum ok si sta bine pe curbe.
    DSC_6198.jpg DSC_6232.jpg
  8. Bine ai venit intre noi astia care am cazut deja . Bine ca nu ai patit-o mai rau ,ca feru se indreapta da-l in fras.Banui ca ala cu conserva o zis ca "nu te-am vazut" .Unde-i asigurat?

×
×
  • Creează nouă...