Sari la conținut

14mad

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 14mad

  1. din pacate nu-l dezmembreaza, il vinde asa cum e la 1400 eu. poate sunt interesati. Merci oricum.
  2. Salutare, am nevoie carena laterala stanga si partea inferioara (burta) ,pt un zx10r 2004-2005.Da stiu ,nu prea o sa am sanse ,dar incerc.Multumesc.
  3. pai asta am vrut sa demonstrez...se intampla si la case mari,in ideea in care daca nu-mi taia calea conservaru ,motoreta era ok si acum ,stii cum zic ...
  4. daca motoreta nu a avut tangente cu planeta ,nu are cum sa se fisureze/rupe/strambe cadru,nici macar de la datu pe o roata.Spun si ma repet ,la orice moto se poate intampla.L a fostu meu 900RR nu s-a fisurat
  5. daca e sa se fisureze,se fisureaza la orice motoreta ... sincer eu nu am vazut cadru de zx10r fisurat
  6. pune o poza sa vedem despre care model e vorba.
  7. Pozitia e ok pt pista.Pe drumurile patriei insa din pacate te cam rupe.Cu alte cuvinte nu e motoreta pt drumuri lungi.
  8. @ Roberte , schimba pinioanele,eu asa am facut . Mi-am pus -1 fata + 2 spate. O simt mai bine si pe oras avand in vedere ca pot sa ma duc linistit si cu a 3-a .Trebuie doar sa ai grija la prima treapta ,daca ma intelegi.Chiar zilele trecute m-am dat cu un model 2006 cu rapoartele stock...boooring ).In rest,asfalt uscat !
  9. am mai avut si eu de 2 ori problema asta. prima data mi s-a intins unu din cablurile ce actioneaza exup-ul si a doua oara benzina proasta , sau am prins cu apa.
  10. de asta imi este si mie frica.Lant nou si nu cumva sa fie fix ,sau in cel mai rau caz sa nu pot regla roata...
  11. Vreau sa-mi schimb si lantu (am cateva zale blocate) .Stoc are 112 zale .La raportul -1/+3 mi-ar trebui 1-2 zale in plus ?
  12. ...pt ca a fost mai ieftin si mai usor de schimbat ... am sa vad cum se comporta cu 16 / 42 si daca nu-mi place il pun pa ala de 17 in rest e cam stoc.Are doar filtru aer BMC,i-am scos primul rand de clapete de la admisie si am o finala GP.
  13. Trage bine,nu asta e problema.Totusi mi se par destul de lungi vitezele,cel putin prima treapta .Pe oras doar 1 si 2 ,daca bag si 3 mi se pare putin subturat sau ma trezesc ca am 100 +
  14. Care v-ti schimbat rapoartele (pinioanele) ? Stoc stiu ca sunt 17 cu 39 ,cel putin pe al meu din 2004.Anul trecut am schimbat doar cel de atac cu unu pe 16 dinti,dar nu prea am simtit nici o diferenta.M-am gandit sa-l schimb si pe cel de pe spate cu unu de 42 de dinti.Pareri?
  15. Setarile la furca le faci dupa cum simti tu si greutatea pa care o ai ... nu poti sa setezi suspensia dupa cum si-a setat-o altu,iar in legatura cu ECU ,iti recomand Power Commander .Sa nu te bagi sa re-scrii softu original ca poti sa zapacesti calculatoru si ala chiar nu e ieftin,mai ales ca astea vin pe cod de VIN .
  16. La cata electronica au ,nici nu ma mir ...oricum cu ultima generatie le-a cam rupt fashu la toate miarele .
  17. N-ai ce iti recomand http://www.zx-10r.net ,gasesti tot ce vrei aici . Pana in 2007 s-a mers cu acelasi rezervor,cadru, motor si pana in 2010 doar cadru si motor (cu modificari la ECU )
  18. @ Simon , merci ! da asa e @ art , aici le ai pe toate http://garth285.com/?page_id=79
  19. Furtunul principal care merge pana jos este stahlflex,iar legatura dintre etrieri e cu furtunul original .Asa a fost de cand am luat motoreta...sincer si mie mi s-a parut ciudat,dar daca isi face treaba...
  20. La toate motoretele le-am dat cate un nume,asa ma "intelegeam" mai bine cu ele .La asta dupa ce l-am revopsit tot ,un singur nume mi-a venit in minte
  21. Salutare baieti,de aproape 2 ani am si eu un ZX10R din 2004 si abia azi m-am gandit sa caut pe motociclism un topic dedicat (sa-mi fie rusine) De o saptamana i-am pus o finala GP Megaphone...Awesome ! sunet gros,flacari ii exact ce trebuie. Ce pot sa zic ,sunt f multumit de cum trage,consum ok si sta bine pe curbe.
  22. daca e suma mai mare ,poti sa-l rogi frumos pa vanzator sa treaca pa colet "Gift" si gata.
  23. Cu tot cu transport te costa aprox 350 lei +/- 10 lei .Am cont pa ebay,daca vrei te pot ajuta .
  24. 14mad

    Accidente !

    Bine ai venit intre noi astia care am cazut deja . Bine ca nu ai patit-o mai rau ,ca feru se indreapta da-l in fras.Banui ca ala cu conserva o zis ca "nu te-am vazut" .Unde-i asigurat?
  25. 14mad

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Am eu Traveler de 6 ani si inca ii mai port.Sunt chiar ok, nu intra apa ,confortabili si nu iti transpira picioru.Raport pret calitate sunt f ok .
×
×
  • Creează nouă...