Jump to content

dragos.petrutiu

INACTIV
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About dragos.petrutiu

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://brandingcluj.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hunedoara/Cluj-Napoca
 • Motocicleta
  inca nu

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  astept honda transapl sau ktm dakar
 • Interests
  Enduro, munte, foto, alpinism, <br />Inginerie, strategie, branding
 1. de ce n-am venit si eu la cetea ( faine "bai romane" merci de poza cu stalpul scenei visi
 2. Alte poze de la Festivalul Cetatilor Dacice Fain festival, fain oameni
 3. Si eu sunt dezamagit ca premiul s-a dat pentru un festival de film care se intampla o data in an. Acum sa nu te astepti ca primaria sa aplice o strategie dezvoltata de doua studente. Asta nu se va intampla. Scopul nostru a fost de a initia branduirea Clujului. AIESEC-ul nu face branding, provoaca oameni, organizatii si institutii, creaza un cadru. Vor urma dezbateri publice pe aceasta tema. Bine-ar fi sa se aleaga ceea ce e sugestiv. Am inceput vacanta, de-asta am stat mai putin pe forum. Am fost la Cricau, la Serbarile Cetatilor Dacice. Proiectul nu e abandonat. S-a terminat prima etapa, urmatoarea urmeaza in toamna. au fost inovativi, veseli si entuziasti. ai bea o tuica cu bulion?
 4. faina tura, faine locuri. ma bucur tare mult pentriu voi le stiu de cand mergeam pe acolo cu bicicleta ture faine in continuare !
 5. multumesc asteapta numai sa vezi ce vor iesi la Cricau din poza pun Hunedoara/Cluj-Napoca in profil. Sunt mandru ca sunt hunedorean !
 6. ne stim. am fost cu voi la casa de copii de craciun la motomos craciun
 7. si eu vin imi aduc costumul de dac si sunt gata de lupta. mancam romani
 8. eu merg Dacii liberi
 9. s-a terminat proiectul AIESEC de Branding Cluj. mai jos sunt aparitiile media: http://www.napocanews.ro/2009/06/primaria-...nding-cluj.html http://www.adevarul.ro/articole/cluj-capit...e-cetatuie.html http://www.adevarul.ro/articole/cluj-ce-cr...l-orasului.html http://www.adevarul.ro/articole/cluj-tema-...ui-pierdut.html http://cluj.time4news.ro/educatie-cultura/...i-necomerciale/ http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=26085 http://www.qbox.ro/qbox/cluj-stire-detalii...iale--5391.html http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/stud...090612-09470153 ce zici? hai pe forumul http://brandingcluj.ro s-a terminat cu proiectul AIESEC de branding Cluj. mai jos sunt aparitiile media: http://www.napocanews.ro/2009/06/primaria-...nding-cluj.html http://www.adevarul.ro/articole/cluj-capit...e-cetatuie.html http://www.adevarul.ro/articole/cluj-ce-cr...l-orasului.html http://www.adevarul.ro/articole/cluj-tema-...ui-pierdut.html http://cluj.time4news.ro/educatie-cultura/...i-necomerciale/ http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=26085 http://www.qbox.ro/qbox/cluj-stire-detalii...iale--5391.html http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/stud...090612-09470153 ce zici? hai pe forumul http://brandingcluj.ro
 10. eu m-am saturat de: lipsa de viziune pomanagii smecheri badigarzi - mari ca bradu', prosti ca gardu' saliva pe strada mita & pachte lipsa planificarii lipsa culturii pile tupeu jegos lipsa argumentelor pertinente glume proaste TAF-uri autobuze din '60 lipsa pistelor de bicicleta extrema dreapta tarani veniti la oras messenger & hi5 mai scriu cand ma mai satur de ceva
 11. Brandul nu e hidrocarbura, nici macar hidrocarbura aromatica. Brandul e o viziune pe termen lung stabilita in concordata cu ceea ce poate livra produsul respectiv. Nu e deloc un simbol astract. E o asociere subiectiva cu ceva. Cand auzi Coca Cola cu ce-l asociezi? Bautura capabila sa-mi astampere setea. Emblema=stema - in branding e vorba de logo/identitate vizuala. Reclama e partea creativa care sustine propagarea brandului. multumesc pentru ca ti-ai exprimat opinia despre dezvoltarea Clujului si pozitionarea acestuia pe multiculturalism. pe langa veniturile 2nd hand, sunt si venituri cu 7 ani de-acasa si utile pentru oras? sau Guten Tag Hello, Bonjour reprezinta si astea partea multilingvista a orasului.
×
×
 • Create New...