Sari la conținut

marius317

Membru
  • Număr conținut

    309
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de marius317

  1. kawasaki-ninja-h2r-10.jpg

    kawasaki-ninja-h2r-12.jpg

    kawasaki-ninja-h2r-15.jpgkawasaki-ninja-h2r-16.jpg

    kawasaki-ninja-h2r-18.jpg

    kawasaki-ninja-h2r-20.jpg

    kawasaki-ninja-h2r-21.jpg

    kawasaki-ninja-h2r-22.jpg

    kawasaki-ninja-h2r-23.jpg

    kawasaki-ninja-h2r-24.jpg

    E haios ca deși nu e de strada, pe ceasurile de bord se vad săgețile de semnalizare.

    » Post actualizat in 01 Oct 2014 14:10

    De fapt, vad ca are și poziții, faza lunga, faza scurta... avarii. Deci ii schimba carenele, gumele și cu ea la EICMA.

  2. :) ma bucur ca e Team Green.

    Toate articolele scrise o califica SBK. Nu vad cum ar putea părea naked . S-au străduit sa sublinieze ca design-ul a ieșit din " Kawasaki’s Gifu wind-tunnel". Cum sa fie naked?! E felul lor de a spune ca restul au prea multe carene ;) Iar un exercițiu ingineresc nu justifica toată campania care a precedat lansarea și nici referirea la moștenirea H2 care era o mobra de strada. Ca sa nu mai vorbesc ca săgețile spre concurenta fitzoasa din Eu par evidente: janta de MV F4, bascula de Ducati, codita de Aprilia RSV4. Nu m-ar surprinde ca H2-ul sa fie cu un far mai mic și unul mai mare

    Iarăși, toate gizmo-urile despre care vorbesc ca le va avea sugerează tot un SBK și eu nu vad un ampatament mare. În plus, ar putea sa le facă diferite, cum a făcut și BMW cu Boxer Cup... una mai lunga, alta mai scurta.

    :))) Nu luati in seama comment-ul meu....eu vedeam doar prima pagina din topic...probleme tehnice

  3. :) ma bucur ca e Team Green.

    Toate articolele scrise o califica SBK. Nu vad cum ar putea părea naked . S-au străduit sa sublinieze ca design-ul a ieșit din " Kawasaki’s Gifu wind-tunnel". Cum sa fie naked?! E felul lor de a spune ca restul au prea multe carene ;) Iar un exercițiu ingineresc nu justifica toată campania care a precedat lansarea și nici referirea la moștenirea H2 care era o mobra de strada. Ca sa nu mai vorbesc ca săgețile spre concurenta fitzoasa din Eu par evidente: janta de MV F4, bascula de Ducati, codita de Aprilia RSV4. Nu m-ar surprinde ca H2-ul sa fie cu un dar mai mic și unul mai mare :))

    Iarăși, toate gizmo-urile despre care vorbesc ca le va avea sugerează tot un SBK și eu nu vad un ampatament mare. În plus, ar putea sa le facă diferite, cum a făcut și BMW cu Boxer Cup... una mai lunga, alta mai scurta.

  4. Argumentatia ta e nelalocul ei, nu faptul ca ai avea / nu ai avea vreo vina. EU nu am fost acolo, foarte corect, desi mi-as fi dorit . Am comentat postul tau.

    Mi s-a parut de 2 lei, daca te deranjeaza centii, sa te chinui sa explici ca stii... de fapt care e problema...? nu e niciuna, trebuie sa iti asumi riscuri. Cumva, pare de bun simt sa spuna asta cei afectati mai degraba, nu ? Evident, o fi fost un accident, shit happens...

    Uite ce e...nu e treaba mea, doar am observat de pe margine niste postari lungi in care un X, nefiind acuzat de nimeni de nimic, incerca sa demonstreze ca de vina au fost cei care au stat in calea cortului. Banuiesc ca tot tu vei confirma ca nu e treaba mea :))) si iti dau dreptate.

    Am supus cam acelasi lucru din primul post...daca nu intelegi...o sa incerc cu onomatopee si interjectii: bum bum...au...au...ajungem noi undeva si vei pricepe ca nu iti doresc decat toate cele bune si asfalt uscat ! :cheers:

     

    marius, din pacate pt tine, cei doi centi nu te ajuta nic macar sa iti pornesti sistemele pare.. ori nu ai citit tot ori esti prost, sper ca prima varianta. eu am delimitat fte bine treburile. una era treaba cu acel cort si am zis ca imi pare rau. era totusi o motoreta tipla si era pacat. apoi, partea a doua, am spus ca pe langa acest eveniment nedorit, trebuie tinut cont de riscuri atunci cand intri pe circuit, nu in parcare. daca in parcare cortul a facut motoreta buba mic mic, pe pista e poaibil sa faci buba mare.. bum bum.. au au. si tipla se duce dracului si e pacat de ea. hardcore, man eu t inteleg, ma-sa de ghinion. rezolva cu semeringurile si ia carene, o sa fii mai linistit. dafway e pornit p caterinci mereu si cu diplomatia nu e bun prieten hahhaha

  5. ...

    Este notabil cum uzezi de atatea cuvinte si concluzii fara continut, doar pentru a a incerca sa convingi audienta ca daca te duci la curse...ESTE DE ASTEPTAT SA TE LOVEASCA UN CORT !!!

    Sunt curios, daca i s-ar fi infipt unui individ un tarus in creieri... cum ii explicai tu judelui, ca fiind pe circuit, victima trebuia sa poarte casca... Kind of lame...just my 2 cents

     

    Imi pare rau ca nu am putut sa ajung...poate next wee...Mi-ar fi parut bine sa merg cu voi Niko...Cred ca mobra a fost inaltime ?!

    :pics:

  6. Ai scris frumos, cu talent si modestie...Ar fi pacat sa nu incerci mai mult, poate o carte...Impresionat de acest topic. Imi pare rau ca baietii ca tine spala vase in Dublin, nu ca ar fi ceva dezonorant...si eu am spalat, dar imi pare rau ca Doru_Bmw are dreptate, pe aici nu a mai ramas nimic, oamenii de valoare prefera sa plece si nu poti decat sa le dai dreptate. In fine, multumim pentru frumoasa povestire.

    Cum ti se pare noua motoreta ? E usor diferita... ;) Are caracter si ea... :)

  7. Esti simpatic... :hug:

    Te invidiez, intr-adevar...ai dreptate...Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor va fi imparatia cerurilor ! Daca tu, tot ce visezi sunt km cu motocicleta si mai crezi ca si altii viseaza acelasi lucru, cred ca ai fost binecuvantat cu o pace de minte, care intr-adevar nu iti va aduce decat multumire si fericire. Cum spuneam... te invidiez ;)

    Deci, baga mare si multa sanatate !

    Eu nu fac de ris pe nimeni, voi va faceti singuri, nu aveti educatie si bun simt, nu stiti sa respectati nici virsta nici experienta si cel mai rau, nu ascultati sau nu invatati de la ceilalti.

    Pentru cultura ta, sint in club pentru ca vreau si merit, nu sint frustrat sau obosit, am si logan si pisicuta, dar fac 15-20.000 km/an cu motocicletele, distante la care voi doar visati din pacate.

  8. On topic...opreste-te in Curtea de Arges, manaca daca vrei si fa plinul la motoreta. Cu orice ai merge, intre baraj si Valea cu Pesti (in stanga vei merge deci)...drumul este o bataie de joc. Iti vine sa te asezi pe o piatra si sa incepi sa plangi. Poti sa te opresti la Casa Argeseana, este la 200 de m dupa ce treci de Baraj, undeva pe stanga drumului din dreapta (ca sa fie clar)...se mananca bine...poti sa iti faci curaj pentru ce va urma. Dupa ce depasesti partea de drum prost...vei uita repede de el. Pana la Balea vei mai avea pe traseu cabanele Piscul Negru si Capra. La Balea va fi o diferenta de temperatura, dar nu iti lua haine in plus ca nu e chiar asa...

  9. Pfff...frustrat si obosit mai esti, mai !

    Faci de ras pe unii care or sa zica ca ti-ai luat un BMB-eu rasuflat doar ca sa faci parte si tu dintr-un ”club” ca in celelalte nu te primeste nimeni...Atunci, despre tine ce sa zic ca esti, meltean cu Logan sau cocalar cu Ursulet ? Mai ai si 53 de ani...pff..

    Frumose filmarile facute de un expert, daca nici de aici nu invatati ceva este mare pacat.

     

    Decit sa plecati la drum si sa agresati soferii auto cu depasiri pe stinga si dreapta simultan, cu tobele goale si lipsa de respect pentru toti ceilalti, mai bine stati la calculator si cititi, daca puteti sau priviti!

     

    Din cauza vitezistilor inconstienti au ajuns toti motociclisti sa fie uriti de oricine, este nedrept, contribuie legile timpite si dealerilor care aduc toate gunoaiele de la tiganii de italieni, luate ca deseuri si vindute la preturi de vedete.

  10. Pasagera se simte mai bine cu el...asta e important...

    Imposibil sa atenteze la bagaj...poate pe un alt tip de motocicleta...cred ca e o impresie / temere care circula nefondat...nu pot sa-mi imaginez cum te-ai putea agata in el, iar ultima data cand am verificat nu imi lipsea nimic... :) Pasagera hotaraste daca il vrea sau nu...manerul, desigur ;)

    Parerea mea, vizual pare o idee buna manerul ala pe rezervor, dar practic... :nono:.

     

    Daca e de plastic probabil ca flexeaza sus-jos la un drum cu denivelari, daca e de metal, atenteaza grav la integritatea dotarii pilotului in caz de zbor.



    De o Transalpina nu are nimeni chef ?

  11. Sa o stapanesti sanatos! Sa ai / aveti calatorii / momente cat mai frumoase !

    Arata asa cum ma asteptam... arata foarte bine !

     

    Am inteles si sunt de acord cu tine...cred ca e valabil si pentru majoritatea celorlalte SS-uri moderne, nu numai pt. zx10. Insa cred ca se datoreaza si tipului de consumator care se indreapta spre aceste motociclete. Nu cred ca Niko face parte dintre respectivii...dar ceva prudenta in plus nu strica...Asadar, alatura-te si ureaza-i numai de bine... ;)

    sincer ... imi place mai mult pe verde .... si cu pasagera IN HOTELasta daca mai ajung ... ca uite ce zic astia aici:According to data published in 2007 by the Insurance Institute of Highway Safety in the USA, the ZX-10R has that country's highest collision damage loss claim rate of any motorcycle registered between 2000 and 2006.[2]

    Plus ca mai e si un fel de marketing...sinistru, dar astfel de statistici atrag si mai mult pe unii temerari.

     

    Trebuie sa recunosc ca si mie imi place mai mult pe verde...poate o vopseste :))

    De aceea imi place mult si BMW-ul tau, poate sa am ocazia sa il vad mai de aproape...

  12. Hei, felicitari ! Pai cu maner nu e mai OK ? Cum ti s-a parut ?

    Da Kawa rulz...de acord ! Isi msi dau ei cu stangul in dreptul cateodata sI umbresc initiative ca Z1 sau GPZ900R...dar in ptincipiu...rulz :)

    .

    Pasagera nu a trebuit să fie convinsă, Kawasaki rulz. Îmi place cum se stă pe ea. Şaua e înaltă si destul de confortabilă, singura buba este poziţia pasagerului în momentul unei franari bruşte...vine foarte în mâini si mai tre să arcuiasca si spatele că să fie totul perfect (poziţia pisicii :D). Per ansamblu, ZX10 e o motocicleta bestiala

     

    Dezvolta un pic...

    o fi kavasaki o super moto insa SIRIU NU E PENTRU EA

  13. Hai ma ca s-a mers prudent, fara forja...relaxat si in grup compact...eu asa am ramas cu impresia... Desi, avand in vedere cat timp am pierdut cu toate peripetiile, mi s-a parut ca ne-am intors f. repede. La alte iesiri cu racer wanabees, cu tras mai tare de gaz, fara pasager si pauze mult mai scurte, parca a durat mai mult



    Sa imi zici si mie cum pacalesti pasagera sa stea pe ZX10, ca imi iau si eu...

    Cu parere de rau l-am vandut in iarna, mi-a placut foarte mult motocicleta aia, dar...am zis sa-mi iau si eu ceva mai nou,mai puternic, mai de pista- ocazional. Ma tot uit la miare, cel mai probabil cand fac rost de bani va fi un Kawa Zx10 2006-2007 ca totusi merg si pe strada si cu pasagera, e un pic mai mare decat alte miare moderne.

×
×
  • Creează nouă...