Sari la conținut

marius317

Membru
  • Număr conținut

    309
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    XJR1300SP Custom

Informații profil

  • Interests
    5252

Vizitatori Recenți Profil

1.015 citiri profil

marius317's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. E haios ca deși nu e de strada, pe ceasurile de bord se vad săgețile de semnalizare. » Post actualizat in 01 Oct 2014 14:10 De fapt, vad ca are și poziții, faza lunga, faza scurta... avarii. Deci ii schimba carenele, gumele și cu ea la EICMA.
  2. )) Nu luati in seama comment-ul meu....eu vedeam doar prima pagina din topic...probleme tehnice
  3. ma bucur ca e Team Green. Toate articolele scrise o califica SBK. Nu vad cum ar putea părea naked . S-au străduit sa sublinieze ca design-ul a ieșit din " Kawasaki’s Gifu wind-tunnel". Cum sa fie naked?! E felul lor de a spune ca restul au prea multe carene Iar un exercițiu ingineresc nu justifica toată campania care a precedat lansarea și nici referirea la moștenirea H2 care era o mobra de strada. Ca sa nu mai vorbesc ca săgețile spre concurenta fitzoasa din Eu par evidente: janta de MV F4, bascula de Ducati, codita de Aprilia RSV4. Nu m-ar surprinde ca H2-ul sa fie cu un dar mai mic și unul mai mare ) Iarăși, toate gizmo-urile despre care vorbesc ca le va avea sugerează tot un SBK și eu nu vad un ampatament mare. În plus, ar putea sa le facă diferite, cum a făcut și BMW cu Boxer Cup... una mai lunga, alta mai scurta.
  4. marius317

    ZX6R - 636

    Dap, de unde e si motocicleta...doar ca sta acolo numai iarna sau in vizita...Spor la vanzare !
  5. /index.php?/topic/702979-kawasaki-zx6r-636-2005-culoare-verde-bucuresti/
  6. marius317

    ZX6R - 636

    Mobra intra la vanzare: /index.php?/topic/702979-kawasaki-zx6r-636-2005-culoare-verde-bucuresti/
  7. Argumentatia ta e nelalocul ei, nu faptul ca ai avea / nu ai avea vreo vina. EU nu am fost acolo, foarte corect, desi mi-as fi dorit . Am comentat postul tau. Mi s-a parut de 2 lei, daca te deranjeaza centii, sa te chinui sa explici ca stii... de fapt care e problema...? nu e niciuna, trebuie sa iti asumi riscuri. Cumva, pare de bun simt sa spuna asta cei afectati mai degraba, nu ? Evident, o fi fost un accident, shit happens... Uite ce e...nu e treaba mea, doar am observat de pe margine niste postari lungi in care un X, nefiind acuzat de nimeni de nimic, incerca sa demonstreze ca de vina au fost cei care au stat in calea cortului. Banuiesc ca tot tu vei confirma ca nu e treaba mea )) si iti dau dreptate. Am supus cam acelasi lucru din primul post...daca nu intelegi...o sa incerc cu onomatopee si interjectii: bum bum...au...au...ajungem noi undeva si vei pricepe ca nu iti doresc decat toate cele bune si asfalt uscat !
  8. Este notabil cum uzezi de atatea cuvinte si concluzii fara continut, doar pentru a a incerca sa convingi audienta ca daca te duci la curse...ESTE DE ASTEPTAT SA TE LOVEASCA UN CORT !!! Sunt curios, daca i s-ar fi infipt unui individ un tarus in creieri... cum ii explicai tu judelui, ca fiind pe circuit, victima trebuia sa poarte casca... Kind of lame...just my 2 cents Imi pare rau ca nu am putut sa ajung...poate next wee...Mi-ar fi parut bine sa merg cu voi Niko...Cred ca mobra a fost inaltime ?!
  9. Ai scris frumos, cu talent si modestie...Ar fi pacat sa nu incerci mai mult, poate o carte...Impresionat de acest topic. Imi pare rau ca baietii ca tine spala vase in Dublin, nu ca ar fi ceva dezonorant...si eu am spalat, dar imi pare rau ca Doru_Bmw are dreptate, pe aici nu a mai ramas nimic, oamenii de valoare prefera sa plece si nu poti decat sa le dai dreptate. In fine, multumim pentru frumoasa povestire. Cum ti se pare noua motoreta ? E usor diferita... Are caracter si ea...
  10. Dayana, sa ai drumuri frumoase ! Am aflat pana la urma de peripetiile tale de la Lumi. dar nu stiam ca ai user pe aici. Te salutam, Marius si Crina.
  11. Esti simpatic... Te invidiez, intr-adevar...ai dreptate...Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor va fi imparatia cerurilor ! Daca tu, tot ce visezi sunt km cu motocicleta si mai crezi ca si altii viseaza acelasi lucru, cred ca ai fost binecuvantat cu o pace de minte, care intr-adevar nu iti va aduce decat multumire si fericire. Cum spuneam... te invidiez Deci, baga mare si multa sanatate !
  12. Pai e o conexiune freudiana...
  13. Aaa....scuze, te-ai si intors...felicitari !
  14. On topic...opreste-te in Curtea de Arges, manaca daca vrei si fa plinul la motoreta. Cu orice ai merge, intre baraj si Valea cu Pesti (in stanga vei merge deci)...drumul este o bataie de joc. Iti vine sa te asezi pe o piatra si sa incepi sa plangi. Poti sa te opresti la Casa Argeseana, este la 200 de m dupa ce treci de Baraj, undeva pe stanga drumului din dreapta (ca sa fie clar)...se mananca bine...poti sa iti faci curaj pentru ce va urma. Dupa ce depasesti partea de drum prost...vei uita repede de el. Pana la Balea vei mai avea pe traseu cabanele Piscul Negru si Capra. La Balea va fi o diferenta de temperatura, dar nu iti lua haine in plus ca nu e chiar asa...
×
×
  • Creează nouă...