Sari la conținut

epras

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

epras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Frate, au ajuns sa ma sece mai rau toti astia care-i baga in seama pe cocalari decat cocalarii in sine! N-aveti dracului altceva mai inteligent de facut?
  2. cum adica pistonul drept?? exista dominator in 2 pistoane?? si ce-i aia protectie de piston in primul rand?
  3. poi ce s-a intamplat?? cam asa era in secolul 15, nu? ce sar patriotii de poponeata in sus :) casca ma ochii, vezi ca scrie clar in coltul stanga jos "EUROPE during the 15th CENTURY"
  4. de pe un site de dincolo: bine, articolul se refera la flushing, o procedura de curatare mult mai violenta decat adaugarea unui detergent in ulei. Deci, daca schimbi filtru si uleiu la intervalele specificate in cartea tehnica, n-ai nevoie de nicio curatare. PS: transmission fluid in cazul de fata este uleiu de cutie automata.
  5. exact, uleiul e facut sa tina in el (in suspensie) toate depunerile si negreala. Deci daca e negru, inseamna ca e bun, ca mizeria sta cuminte in ulei si nu prin motor. Acu am auzit o faza haioasa despre curatarea asta, era vorba despre un motor vechi. Dupa ce i-a facut curatarea a inceput sa curga ulei pe la incheieturi. Mizeria aia se depusese cuminte pe langa garnituri si etansa destul de bine, dar dupa curatare au ramas garniturile alea scorojite. Deci, if it ain't broke, don't fix it!
  6. Vremea PS: daca-mi suspenda si contu asta pt obscenitati baaag picioarele
  7. baaa, sa va bagati poponeata in c.ur, s-o dus tot schepsisu bancului...cenzura de rahat inlocuiti macar cu "fund", tot suna mai bine.
  8. unde e asta?? sa vaz si io cu ochii mei :crack:
  9. "You're not the only one [bIZI!!!!]" era corect, nu? ontopic: Iepurasii sinucigasi? si daca nu e iepure?? aaa? si mai ONTOPIC: e funny deoarece deasupra pozei scrie Ralucone?
  10. http://i.gizmodo.com/5149220/beware-unix-t...friday-the-13th beton ultimul comentariu: :)
  11. cam trase de par asa... Gheo si Ion mergeau cu trenul de la Cluj la Sibiu . Ion rupe tăcerea Âşi zice: Ion: Auzi, mă Gheo, tu Âştii de ce ne hurducă trenu` aista ? Gheo: Nu Âştiu. Tu Âştii ? Ion: Apă` hai să-ți explic: trenu` aista are la început o locomotiva. ÂŞtii ? Gheo: ÂŞtiu dară, că nu sunt prost. Ion: N-avem nici o treaba cu ea. Merje lin, fain de tăt. Mai departe, după locomotivă imediat este vagonul cu poÂşta. ÂŞtii ? Gheo: ÂŞtiu dară, că nu sunt prost. Ne pasă nouă de vagonul cela ? Ion: Nu ne pasă. După vagonul cu poÂşta este vagonul ăla pentru domnii de la oraÂş, din ăia cu valize pătrate. ÂŞtii ? Gheo: ÂŞtiu dară, că nu sunt prost. Spune mai departe. Ion: Nici de ala nu ne pasă. Dupa vagonul domnilor de la oraÂş este vagonul pentru pălmaÂşi, nevoiaÂşi aÂşa ca noi. ÂŞtii? Gheo: ÂŞtiu dară, că nu sunt prost. Spune mai departe. Avem vreo treabă cu el ? Ion: Oleacă de răbdare. Vagonu` nost` are 2 osii: osia din față (cu care nu avem nici o treabă) Âşi osia din spate, asta pe care stă compartimentul nost`. ÂŞtii? Gheo: ÂŞtiu dară, că nu sunt prost. Osia aiasta are vreo taină cu noi? Ion: Stai o țâră. Osia are 2 roți: roata din stânga (care nu ne interesează) Âşi roata din dreapta, pe care stăm noi. ÂŞtii? Gheo: ÂŞtiu dară, că nu sunt prost. Ce-i cu roata de sub noi ? Ion: Roata aiasta are aria PI x R pătrat. Cu PI Âşi cu R nu avem nici o treabă, pe noi pătratul cela ne hurducă aÂşa`.
×
×
  • Creează nouă...