Sari la conținut

xelas19

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de xelas19

  1. bine ai venit in ''marele'' grup al posesorilor de XS400!

    Schimba-i semnalele de pe spate.

     

    Multumesc ! Semnalele sunt ultima problema, cea mai mare fiind aceea ca inca nu am pornit o. Compresie masurata 8 si 9, acum chiar nu stiu cat are de fabrica. Flansele de la carbuator sunt foate crapate trebuiesc schimbate, probleme la panoul de sigurante care nu stiu din ce motiv a fost smuls... dar are si ceva plusuri: platini noi, caburatorul nu necesita servisare. Sper sa fac rost cat mai repede de flanse sa o pornesc ! :bounce:

  2. Este motoreta care a fost in vama veche de 1 mai parcata la capatul plajei sus pe deal ?! Sigur aia e...nu am mai vazut nici una facuta repsol :bounce:. Felicitari pt munca depusa !! M am invartit vreo 10 min pe langa ea salivand ! :bounce:

  3. K&N si BMS de ex. sunt filtre "sport", "performance", constructia lor din sarma metalica si bumbac permite o admisie mai facila a aerului. restul, fabricate din hartie - champion, mann, etc sunt "clasice", identice cu cel cu care este echipata moto din fabrica.

    pe cel sport nu-l schimbi niciodata, existand posibilitatea curatarii perfecte cu kit de intretinere al acestuia, compus dintr-un flacon de degresant si unul de uns. se degreseaza, se spala cu jet de apa, se usuca, dupa care se unge cu uleiul special. costa de pana la 10 ori mai mult decat unul "clasic". performantele realizate prin simpla schimbare a filtrului de aer nu sunt sesizabile necoroborate cu o evacuare performanta (si eventual power comander). deci totul se rezuma la ce am scris mai sus. in conditiile Ro unde este mult praf eu zic ca este mai avantajos sa iti iei unul "sport", "performance", te scoti mai ieftin la intretinere.

     

     

    Ok ms pt informatii, dar vreau sa stiu despre filtrele de ulei !!! :lol: despre cele de aer stiu cum sta treaba :scratch:

     

    Ma intereseaza diferente intre filtre , in care intra mai mult ulei , care filtreaza mai bine, etc

×
×
  • Creează nouă...