Sari la conținut

Satana

Super Membra
  • Număr conținut

    1.382
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Satana

  1. Hell-o,

     

    Sper ca postez unde trebuie; un amic m-a rugat sa apelez la voi, intrucat i s-a fisurat vasul de expansiune la Ducati 906 Paso. Mai multe detalii nu stiu, doar ca este disperat!

     

    Va rog, daca aveti de vanzare sau stiti pe cineva care are de vanzare, sunati la 0768.121.401 - Nicu, sau dati-mi PM cu datele voastre de contact ca sa va pun in legatura cu el.

     

    Merci anticipat.

     

    X.

     

    Daca topicul trebuie mutat altundeva, rog moderatorii s-o faca.

  2. Cu acest reply, sper sa se inchida porcaria asta de off-topicareala asta, daca nu, voi da report, indiferent despre cine este vorba. Aveti ceva de spus, va rog, fiti pe subiect - En500, plimbari, probleme tehnice, si d-astea. Ca suntem pe un forum de motociclism pana la urma, Speedy, si despre asta trebuie sa fie vorba.

    Sau de fapt, este vorba despre orice aici, mai putin motociclism... La ce subiecte sunt, si ce oameni...

    Din greseala am vazut ca citea Alex aseara pe topicul ca cainii, cum o PASAGERA isi dadea ea cu parerea pe subiecte d-astea sociale, pe un forum moto... Ii mai dadea si reply lu' barba'-su cu " :( "... Ce penibil... Cum ar fi sa-i dau si eu reply lu' barbata-miu cu " :D "? Doamne... :D

     

    Kiddo, daca te-ai suparat si pe mine ca mi-am dat cu parerea..nu stiu ce sa mai spun. Astept sa-mi dai report.... :D

  3. Bebe, stii ca imi plac animalele, insa nu cand sunt un pericol.

    Strainii se impart in 2 categorii: cei care ne acuza ca suntem jegosi si avem animale agresive pe strazi si altii care n-au ce face acasa si-i foote de soarta cainilor din Romania, in conditiile in care ei nu se confrunta cu problemele noastre...eu i-as exporta pe toti in Deutschland.

     

    "Romania, taramul mortii!", "Cele mai multe animale din Uniunea Europeana au fost ucise cu cruzime in Romania!", "Romania, afara din Uniunea Europeana!", "Vom boicota produsele romanesti!", "Rusine, Romania!" - sunt doar cateva dintre lozincile pe care nemtii le-au scandat la adresa Romaniei in timpul mitingului impotriva eutanesierii cainilor fara stapan care a avut loc la Berlin.

     

    - UITE CINE SCANDEAZA..NEMTII :( taramu' mortii..vai de capu' meu!

    Stai linistita ca un grup de pensionari cu 2 inhalari pe teava nu au cum sa boicoteze produsele romanesti:

    1. pt ca nu exportam prea multe- si sunt in majoritatea lor materiale de constructii;

    2. pt ca sunt interese economice de nivel inalt, astfel ca nu se va baga nimeni sa pericliteze relatia economica dintre Ro si Germanica.

     

     

    stii ca ii iubesc, insa exagerarile nu-mi plac. Ajut un caine cand stiu ca am o baza; degeaba hranesc unu' care se aciuiaza la bloc, ca mai rau il amagesc.

  4. Fratilor, intreb si eu pe aici, ca nu stiu pe unde: Cine e solista asta? http://toothteeth.tumblr.com/post/4046410423 Cum o cheama? Cum se numeste piesa? Am apucat sa vad doar cateva secvente din videoclipul asta, si atat. Nu am dupa ce criterii sa o caut pe goagal, poza nu da rezultate pe tineye.com, nu stiu cum sa dau de ea si imi sta pe creieri de vreo 2 zile.

    Din ce am apucat sa vad din videoclip, tipa canta la un moment dat pe WC, cu chilotii in vine, si mai apare un alb foarte amuzant de baga niste rap, iar pe fundal are niste desene alb/negru... Careva, vreo idee?

     

     

    Hai ca te luminez eu :bounce:

     

    Tipa se numeste Yolandi visser.

    Mesaj completat

     

     

     

    si sa nu uitam de prea-minunata, super-extraordinara

  5. doctore, cu sufletul la gura astept luna ramadan, crede-ma! si nu cred ca sunt indoctrinata, nu mi-a bagat nimeni islamul pe gat, nimeni nu poate sa faca asta. nimeni nu are voie sa faca asta. Vezi sa nu ajungi la virginele alea de inanitie!

     

    sa te sinucizi inseamna sa ajungi direct in iad. Inseamna ca tu ai ratat ocazia...pacat, ne vedeam in Iad.

    o sa revin cu pareri despre versetele biblice, mohammed si coran. Cui dracu' ii pasa cu ce revii tu, cata vreme NU AI SPUS NICI PANA-N ZIUA DE AZI CE AI INTENTIONAT CU TOPICUL ASTA?! Se numeste "dezechilibru psihic", papusa...

    deocamdata, o alta scena din biblie, geneza, cap. 19: Extragi si tu ce-ti indica debla aia pe care o tii pe umeri ca ar fi in folosul tau.......nu ai demonstrat nimic.

     

    educativa poveste, nu? Beshi fetita...beshi. Pune-ti broboada-n cap si lasa-ne cu labareala asta ieftina. La cat esti de incuiata, crede-ma pe cuvant ca mai-mai ti-as propune sa ne intalnim si sa-ti bag eu religie-n cap....Cu Biblia in mana dreapta, of course!

     

     

    Si pana la urma, tu cu cin' te certi fata?Ca ateii au dureri dorsale din pricina religiei, crestinii isi vad de treaba lor..te-ai gasit tu samburele din fanta,miezul din dodoask sa zici.........ceva, ca nici tu nu stii de ce ai deschis topicu' asta. Poate doar asa..ca sa ia lumea act de existenta ta islamo-degeabica.

  6. In ANALelele forumului, in fundul paginii! Acolo vor ramane invatamintele mele!

    O sa-mi fac blog dupa ce-mi fac cont pe facebook:D

     

    Fannyflint, stiu ca citesti! Stiu ca ma blestemi sa ard in flacarile iadului(heh!) pentru ca intorc lumea cu fundul la credinta musulmana. Iarta-ma..e un forum liber, unde fiecare-si spune parerea.

  7. Io zic, fetelor, daca dintre voi sunteti cateva la Bucuresti si presupunand ca Fanny e tot la Bucuresti, de ce nu puneti mana de la picior sa-i dati un beep si s-o scoateti la o cafea/ceai si sa-i scoateti islamismul din cap?? :)

     

     

    Propovaduiesti violenta? Esti un musulman undercover?! Buuuusted!

    Mesaj completat

    macar crestinii aia au evoluat , uite unii sunt atei altii cer binecuvantare satanei

    @Satano promit ca de ajung prin bucuresti anu asta, cu motor sau pi gios, te caut pt binecuvantarea aia...

     

     

    Te astept, fiica mea!

  8. Draga mea Satana, ne mai radem si noi. Prea e serioasa treaba. Islamismul ma excita la fel de mult ca un 69 cu ursul brun carpatin.

     

    :) Tu sa taci! I-ai facut "semnatura" islamizdei, numai ca ea a uitat sa taie ce trebe' d'acolo..ai ajutat-o! 69 cu Carpatinul sa fie pentru tine! Tradator de neam si patrie!

     

    @bEatrice: no, beibi..nu-s eu aia:D

     

    @ana: nu te nervoza, ingerella! mesajul tau a ajuns(multiplicat, ce-i drept!) la mine!!!! Me too!!!!

  9. AUzi..da sefu tau nu face angajari?! Ca m-as baga si eu la un asa " job request" :)

    Ma urasti?!?!?! :P

     

     

    ingerasa mea cu ochii albastri....cum as putea sa te urasc?! Noi am avut parte de momente..unice, intime! N-am sa uit niciodata mangaierea ta cand eram supusa acelei suferinte!

    Mesaj completat

    Mda, cauti satane pe hi5 si dai de Fergie :)

     

     

    Eu sunt aia,mai! Ce naiba?!

  10. Budd, beibi, nu fi panicat..cat ai zice "hopa", daca esti stricat, te repara..o p**a roz din fier cu luminite! O p**a roz din fier cu luminite!!!!!!

     

     

    2dan cata, ia cauta-ma tu pe fb :)

     

     

     

    Subiectul acestui topic este :islamismul. Va rog, nu mai poluati subiectul acesta. O urma de bun simt....... :P :)

  11. Va urasc: @ana maria, @budd, @dan cata

     

    @anacalagon, Dumnezeu sa te binecuvanteze,fiule!

     

    @ana maria, fataaaaaa..ai brocolli la cap?! Cum sa ma manance ca pe Zambilica? Mie, seful meu drag mi-a dat ca "obligatie" de munca sa stau pe forum si sa incerc sa distrug psihologic anumiti useri. Salariul mi-l calculeaza in functie de reusitele in acest sens! Bossu' akbar!

     

    @all:nu ai fb, nu existi. D'aia Budd se minte singur si crede ca o sa scape..insa tot la mine o sa ajungi! Sa te vad cum inoti in smoala, mediocrule!

  12. traiesc... dar nu am simtit ca e nevoie de vreun reply al meu... ce sa zic? ca sunteti offtopic? la discutii libere e voie si oricum din offtopic poate iesi ceva bun, macar pentru unii

     

    discutie aprinsa azi la work... biblie versus coran... se trezeste un coleg, care la citirea (copy/paste) acestui fragment din biblie, ezechiel, capitolul 23:

     

     

    Si nu i-ai dat cu Coranu'-n cap?!?!?!

    Arde-l pe odalisc!

  13. NU LASATI 5TOPICUL SA MOARA!!!!!!!!!!!!

     

    Nu ma faceti sa "initiez" o petitie!

    Mesaj completat

    Bine, mai..inainte sa moara de-a binelea topicu'asta(si asta pt ca sunteti niste pacatosi:ignoranta e unul dintre cele mai mari pacate ale omenirii! E urmatorul dupa preacurvia cu privirea! Dieeeeee), vreau doar sa transmit fanilor mei ca-i respect si le multumesc pentru atentie!

     

    PS:stiu ca citeeeeeeesti si azi! Floricelele curvistine iti transmit salutari de la geam, iar eu....pai eeeeeuuuu.......te pup,Bradut! Cel mai mult! Cel mai tare! Cel mai apasat!

×
×
  • Creează nouă...