Sari la conținut

Satana

Super Membra
  • Număr conținut

    1.382
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Satana

  1. Am postat si acolo; nu te-ai uitat cu atentie. Ma gandeam ca am mai mult succes aici . multumesc, oricum. Adevarat. Merci
  2. Hell-o, Sper ca postez unde trebuie; un amic m-a rugat sa apelez la voi, intrucat i s-a fisurat vasul de expansiune la Ducati 906 Paso. Mai multe detalii nu stiu, doar ca este disperat! Va rog, daca aveti de vanzare sau stiti pe cineva care are de vanzare, sunati la 0768.121.401 - Nicu, sau dati-mi PM cu datele voastre de contact ca sa va pun in legatura cu el. Merci anticipat. X. Daca topicul trebuie mutat altundeva, rog moderatorii s-o faca.
  3. Na, mai! Ti-am aprobat mesajul.

    Cuculetz!!!

  4. Kiddo, daca te-ai suparat si pe mine ca mi-am dat cu parerea..nu stiu ce sa mai spun. Astept sa-mi dai report....
  5. Bebe, stii ca imi plac animalele, insa nu cand sunt un pericol. Strainii se impart in 2 categorii: cei care ne acuza ca suntem jegosi si avem animale agresive pe strazi si altii care n-au ce face acasa si-i foote de soarta cainilor din Romania, in conditiile in care ei nu se confrunta cu problemele noastre...eu i-as exporta pe toti in Deutschland. "Romania, taramul mortii!", "Cele mai multe animale din Uniunea Europeana au fost ucise cu cruzime in Romania!", "Romania, afara din Uniunea Europeana!", "Vom boicota produsele romanesti!", "Rusine, Romania!" - sunt doar cateva dintre lozincile pe care nemtii le-au scandat la adresa Romaniei in timpul mitingului impotriva eutanesierii cainilor fara stapan care a avut loc la Berlin. - UITE CINE SCANDEAZA..NEMTII taramu' mortii..vai de capu' meu! Stai linistita ca un grup de pensionari cu 2 inhalari pe teava nu au cum sa boicoteze produsele romanesti: 1. pt ca nu exportam prea multe- si sunt in majoritatea lor materiale de constructii; 2. pt ca sunt interese economice de nivel inalt, astfel ca nu se va baga nimeni sa pericliteze relatia economica dintre Ro si Germanica. stii ca ii iubesc, insa exagerarile nu-mi plac. Ajut un caine cand stiu ca am o baza; degeaba hranesc unu' care se aciuiaza la bloc, ca mai rau il amagesc.
  6. Hai ca te luminez eu Tipa se numeste Yolandi visser. Mesaj completat si sa nu uitam de prea-minunata, super-extraordinara
  7. Bai....e noul KTM DUKE de 125 cmc..bestiala animaluta; si mai e facuta-n India... BINE V-AM GASIIIIIT!
  8. Minunati-va.....eu am depasit deja faza de "scarba". http://www.gandul.info/international/invat...sulmani-7983264
  9. Si pana la urma, tu cu cin' te certi fata?Ca ateii au dureri dorsale din pricina religiei, crestinii isi vad de treaba lor..te-ai gasit tu samburele din fanta,miezul din dodoask sa zici.........ceva, ca nici tu nu stii de ce ai deschis topicu' asta. Poate doar asa..ca sa ia lumea act de existenta ta islamo-degeabica.
  10. In ANALelele forumului, in fundul paginii! Acolo vor ramane invatamintele mele! O sa-mi fac blog dupa ce-mi fac cont pe facebook:D Fannyflint, stiu ca citesti! Stiu ca ma blestemi sa ard in flacarile iadului(heh!) pentru ca intorc lumea cu fundul la credinta musulmana. Iarta-ma..e un forum liber, unde fiecare-si spune parerea.
  11. Hai sa revenim la muzzulmani, va rog! Ajunge cu fotosinteza!!! ps: Tousi, multumesc fanilor mei! si eu sunt fanul vostru nr.1!!!
  12. Asa si? TE OFTICI? Ofticatule! O sa ma duc sa stau in intuneric, sa astept si o statuie(sau o diploma! ma multutmesc cu putin!)
  13. Propovaduiesti violenta? Esti un musulman undercover?! Buuuusted! Mesaj completat Te astept, fiica mea!
  14. Tu sa taci! I-ai facut "semnatura" islamizdei, numai ca ea a uitat sa taie ce trebe' d'acolo..ai ajutat-o! 69 cu Carpatinul sa fie pentru tine! Tradator de neam si patrie! @bEatrice: no, beibi..nu-s eu aia:D @ana: nu te nervoza, ingerella! mesajul tau a ajuns(multiplicat, ce-i drept!) la mine!!!! Me too!!!!
  15. ingerasa mea cu ochii albastri....cum as putea sa te urasc?! Noi am avut parte de momente..unice, intime! N-am sa uit niciodata mangaierea ta cand eram supusa acelei suferinte! Mesaj completat Eu sunt aia,mai! Ce naiba?!
  16. Satana

    B4 MOTORS

    ..si tu ai crezut-o?!
  17. Budd, beibi, nu fi panicat..cat ai zice "hopa", daca esti stricat, te repara..o p**a roz din fier cu luminite! O p**a roz din fier cu luminite!!!!!! 2dan cata, ia cauta-ma tu pe fb Subiectul acestui topic este :islamismul. Va rog, nu mai poluati subiectul acesta. O urma de bun simt.......
  18. Cand o sa ma rogi sa las focu' mai mic, sa fac smoala mai lichida, o sa ai dovada existentei mele ne vedem in raiul pacatosilor!!!!
  19. Va urasc: @ana maria, @budd, @dan cata @anacalagon, Dumnezeu sa te binecuvanteze,fiule! @ana maria, fataaaaaa..ai brocolli la cap?! Cum sa ma manance ca pe Zambilica? Mie, seful meu drag mi-a dat ca "obligatie" de munca sa stau pe forum si sa incerc sa distrug psihologic anumiti useri. Salariul mi-l calculeaza in functie de reusitele in acest sens! Bossu' akbar! @all:nu ai fb, nu existi. D'aia Budd se minte singur si crede ca o sa scape..insa tot la mine o sa ajungi! Sa te vad cum inoti in smoala, mediocrule!
  20. @Fanny, fata... da' in Quran nu apar versete de genul celor postate de tine? Alea despre curvie maxxxima si strans de țâțe???
  21. @kretz: blasfemie! Ii ponegresti pe musulmani! ps:Jihad!
  22. Avem pauze la job..ne lasa sefii sa sustinem orice este anti-islamism! Cel putin, asa-i in cazul meu. Allahu Akbar & my boss too
×
×
  • Creează nouă...