Sari la conținut

Frentzi

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Frentzi

  1. Acum 2 ore, mobiletron a spus:

    am ramas fara lumini si semnalizare si am parcurs ultimii cinci km pe inserat la limita vizibilitatii. Am incercat in locatie sa gasesc defectul dar nu am reusit (sigurantele nu sunt arse)

     Nu pot sa cred!! Ieri dimineata am ramas si yo fara semnalizari, cred ca ar fi releul dar nu sunt sigur, luminile si claxonul merg, sigurantele sunt bune, blocul de limini am unu de rezerva si nici asta nu e, nu stiu ce ar mai putea fi. 

  2. La 10.07.2023 la 23:02, mobiletron a spus:

    Zilele acestea am umblat la distributie din cauza unui zgomot pe care il auzeam in mod special la relanti

     Si a mea face un zgomot la relanti, nu stiu cat de grav este, nu se inrautateste zgomotul, dar persista.

    La 13.07.2023 la 21:48, mobiletron a spus:

    Faza tare e ca am deja 200km parcursi de cand am umblat la distributie si zgomotul vad ca nu a revenit dar plec maine la o intrunire de moto cu atas la Calarasi si posibil si pe la Constanta si vad daca revine zgomotul.

    Daca ajungi la constanta lasa-mi un privat si ne vedem, abia acum am citit pe forum ca posibil sa vii

  3. Salutare tuturor, nu prea mai sunt dominatoare pe aici sau mi se pare mie? In toamna trecuta am schimbat pistonul, rectificat cilindru si schimbat anumite piese la partea electrica, asa ca acum merge brici, de cand il am niciodata nu a pornit si mers asa de bine. As vrea sa unblu sa ung melcul de la kilometraj lucru pe care nu l-am facut niciodata. 
    Ne mai auzim pe aici, zi buna!

  4. Vin cu noutati, problema este la partea electrica, mi s-a topit o siguranta in panou, si la câteva fire s-a dus camasa. Am izolat firele si incerc sa schimb niste mufe din panou. Daca merge o sa fie pt. o saptamana cât mai stau pe aici si desigur schimb panoul si parte din instalatie  data viitoare. Mobra imi place mult asa ca incerc sa o pun la punct. Daca mai sunt dominatoare prin C-ta mi-ar place sa cunosc si alti posesori. Multumesc pt raspunsuri!

  5. Buna tuturor, am un dominator din ‘92 pe care il folosesc cand vin in tara, ieri l-am pornit si am mers cu el prin oras cu treaba 3-4 iesiri scurte. Va zic pe scurt ce s-a intamplat si daca ma puteti ajuta cu vreun sfat. 
    Eram in mers cand imi dau seama ca nu merge turometru si semnalizarile, opresc si cand sa pornesc nu mergea nici contactul, am schimbat o siguranta de 15A si plec acasa. Mi-a mai sarit odata aceeasi siguranta, dupa care nu se mai aprinde nimic la ea. Bateria nu este, ca am pus alta de litiu buna si nimic.  Locuiesc in C-ta, si daca este cineva care ma poate sfatui fac cinste desigur. 
    Multumesc anticipat si drumuri uscate!

    Am gasit buba, era siguranta de 20A care se afla sub sa, dar am nevoie de cablul care iese din bobina si merge la bujie, ca s-a rupt. Gasesc asa ceva , sau tre sa caut SH?

  6. Pentru o vstrom 1000 L6 vreau preț pt. Cele laterale cu suporți și ce opțiuni ar fi? 48 și 41, iar următoarele mai mici care ar fi? Faceti și scut pt motor? As dori dacă se poate fotografii: georgefrentescu@Yahoo.es

    Și un telefon de contact, multumesc

    » Post actualizat in 26 Mar 2017 11:36

    Sí top case pt 2 căști

    » Post actualizat in 26 Mar 2017 11:39

    Sí top case pt 2 căști

  7. George mă numesc,am un vstrom 650, locuiesc în madrid și as vrea sa mai întâlnesc și alți romani pt ieșiri de sf.de săptămâna. Tel. meu 626790140

  8. Nu m-am uitat pe olx, vroiam sa iau din ebay nou dar original, la reprezentanta vor 50€ și mi se pare abuziv pt un plastic.Mie mi s-a rupt brațul care e prins pe carena.

    » Post actualizat in 06 Sep 2015 11:53

    Nu m-am uitat pe olx, vroiam sa iau din ebay nou dar original, la reprezentanta vor 50€ și mi se pare abuziv pt un plastic.Mie mi s-a rupt brațul care e prins pe carena.

    » Post actualizat in 06 Sep 2015 11:53

    Nu m-am uitat pe olx, vroiam sa iau din ebay nou dar original, la reprezentanta vor 50€ și mi se pare abuziv pt un plastic.Mie mi s-a rupt brațul care e prins pe carena.

    » Post actualizat in 06 Sep 2015 11:53

    Nu m-am uitat pe olx, vroiam sa iau din ebay nou dar original, la reprezentanta vor 50€ și mi se pare abuziv pt un plastic.Mie mi s-a rupt brațul care e prins pe carena.

  9. Mergi si informeaza-te la o scoala,iti faci un calcul si gata. Nu vezi ca e din ce in ce mai scump sa-ti scoti carnet? yo merg zilnic cu moto si pt mine se merita,dar asta depinde de fiecare.

  10. Buna seara. Am sa sparg gheatza si sa fac un apel la cei care sunt plecati in spania, ca n-ar fi rau(daca vretzi,sigur)sa ne prezentam intai aici si de ce nu la cate o plimbare. Ma numesc george locuiesc in madrid(constantza) si sunt posesorul unei suzuki v-strom de 650 din 2009. Astept sa se prezinte si altzii! :laugh:

×
×
  • Creează nouă...