Sari la conținut

Frentzi

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Frentzi

  1. Nu pot sa cred!! Ieri dimineata am ramas si yo fara semnalizari, cred ca ar fi releul dar nu sunt sigur, luminile si claxonul merg, sigurantele sunt bune, blocul de limini am unu de rezerva si nici asta nu e, nu stiu ce ar mai putea fi.
  2. Si a mea face un zgomot la relanti, nu stiu cat de grav este, nu se inrautateste zgomotul, dar persista. Daca ajungi la constanta lasa-mi un privat si ne vedem, abia acum am citit pe forum ca posibil sa vii
  3. Salutare tuturor, nu prea mai sunt dominatoare pe aici sau mi se pare mie? In toamna trecuta am schimbat pistonul, rectificat cilindru si schimbat anumite piese la partea electrica, asa ca acum merge brici, de cand il am niciodata nu a pornit si mers asa de bine. As vrea sa unblu sa ung melcul de la kilometraj lucru pe care nu l-am facut niciodata. Ne mai auzim pe aici, zi buna!
  4. Buna tururor, un manual de reparatii pt un domi din ‘92 are cineva? Domi-ul meu are bubã la motor!
  5. Vin cu noutati, la fasungul de la pozitia fata era in scurt si de acolo s-au topit firele. Am pus niste papuci noi, izolat firele topite si separate intre ele. Facut proba si e ok, dar musai sa schimb firul de pozitie si cateva lucruri de mantenanta. Multumesc pt sfaturi!
  6. Vin cu noutati, problema este la partea electrica, mi s-a topit o siguranta in panou, si la câteva fire s-a dus camasa. Am izolat firele si incerc sa schimb niste mufe din panou. Daca merge o sa fie pt. o saptamana cât mai stau pe aici si desigur schimb panoul si parte din instalatie data viitoare. Mobra imi place mult asa ca incerc sa o pun la punct. Daca mai sunt dominatoare prin C-ta mi-ar place sa cunosc si alti posesori. Multumesc pt raspunsuri!
  7. Asa este, mi s-au topit mai multe fire pe care le-am izolat si sper sa fie ok. Azi vreau sa merg sa cumpar mufe si sa pot folosi mobra. Multumesc de link, sun azi sa vb cu ei. Multumesc pt raspuns!
  8. Buna tuturor, caut panou de sigurante pentru un Honda Dominator 650, mi s-a topit o siguranta si nu cred ca-l mai pot salva. Stiti vreun centru de dezmembrari in Constanta, sau cineva care dezmembreaza? Multumesc
  9. Buna tuturor, am un dominator din ‘92 pe care il folosesc cand vin in tara, ieri l-am pornit si am mers cu el prin oras cu treaba 3-4 iesiri scurte. Va zic pe scurt ce s-a intamplat si daca ma puteti ajuta cu vreun sfat. Eram in mers cand imi dau seama ca nu merge turometru si semnalizarile, opresc si cand sa pornesc nu mergea nici contactul, am schimbat o siguranta de 15A si plec acasa. Mi-a mai sarit odata aceeasi siguranta, dupa care nu se mai aprinde nimic la ea. Bateria nu este, ca am pus alta de litiu buna si nimic. Locuiesc in C-ta, si daca este cineva care ma poate sfatui fac cinste desigur. Multumesc anticipat si drumuri uscate! Am gasit buba, era siguranta de 20A care se afla sub sa, dar am nevoie de cablul care iese din bobina si merge la bujie, ca s-a rupt. Gasesc asa ceva , sau tre sa caut SH?
  10. Astazi mi-a ajuns si mie motocicleta la Madrid serviciu impecabil, recomand 100%
  11. Salutare tuturor, vreun dominator prin constanta gasesc si eu? Am luat unul recent si vreau sa fac cateva comparatii Daca e cineva prin c-ta lasati tlf va rog Multumesc
  12. Azi când am vb cu ei nu mi-au spus ca le fac. Mulțumesc lucian, aștept și alte sugestîi. Nimeni cu vstrom 1000 nu si-a pus coburi de aluminium?
  13. Bună seara, este cineva care a adaptat coburile de la "Heavy duties" la vstrom 1000 nou? Am sunat azi și nu au suporți decât pt vstrom K. Vreo sugestie? Mulțumesc
  14. Pentru o vstrom 1000 L6 vreau preț pt. Cele laterale cu suporți și ce opțiuni ar fi? 48 și 41, iar următoarele mai mici care ar fi? Faceti și scut pt motor? As dori dacă se poate fotografii: georgefrentescu@Yahoo.es Și un telefon de contact, multumesc » Post actualizat in 26 Mar 2017 11:36 Sí top case pt 2 căști » Post actualizat in 26 Mar 2017 11:39 Sí top case pt 2 căști
  15. Frentzi

    nu sunt romani?

    George mă numesc,am un vstrom 650, locuiesc în madrid și as vrea sa mai întâlnesc și alți romani pt ieșiri de sf.de săptămâna. Tel. meu 626790140
  16. Nu m-am uitat pe olx, vroiam sa iau din ebay nou dar original, la reprezentanta vor 50€ și mi se pare abuziv pt un plastic.Mie mi s-a rupt brațul care e prins pe carena. » Post actualizat in 06 Sep 2015 11:53 Nu m-am uitat pe olx, vroiam sa iau din ebay nou dar original, la reprezentanta vor 50€ și mi se pare abuziv pt un plastic.Mie mi s-a rupt brațul care e prins pe carena. » Post actualizat in 06 Sep 2015 11:53 Nu m-am uitat pe olx, vroiam sa iau din ebay nou dar original, la reprezentanta vor 50€ și mi se pare abuziv pt un plastic.Mie mi s-a rupt brațul care e prins pe carena. » Post actualizat in 06 Sep 2015 11:53 Nu m-am uitat pe olx, vroiam sa iau din ebay nou dar original, la reprezentanta vor 50€ și mi se pare abuziv pt un plastic.Mie mi s-a rupt brațul care e prins pe carena.
  17. Bună seara tuturor,mă numesc George și sunt posesorul unei vstrom 650 k9. Vreau sa știu dacă pe eBay se găsesc piese originale,as avea nevoie de o semnalizare completa fata stânga. Multumesc
  18. Frentzi

    nu sunt romani?

    Mergi si informeaza-te la o scoala,iti faci un calcul si gata. Nu vezi ca e din ce in ce mai scump sa-ti scoti carnet? yo merg zilnic cu moto si pt mine se merita,dar asta depinde de fiecare.
  19. Frentzi

    nu sunt romani?

    salut, personal nu stiu pe nimeni,dar pune-o in s mano sau pe forumuri.ce vrei sa-ti iei? nu mergi in vara asta acasa?
  20. Frentzi

    nu sunt romani?

    Buna seara. Am sa sparg gheatza si sa fac un apel la cei care sunt plecati in spania, ca n-ar fi rau(daca vretzi,sigur)sa ne prezentam intai aici si de ce nu la cate o plimbare. Ma numesc george locuiesc in madrid(constantza) si sunt posesorul unei suzuki v-strom de 650 din 2009. Astept sa se prezinte si altzii!
  21. frumoasa tura si asteptam si alte iesiri de pe acolo. numa bine!
  22. va salut pe toti! yo as vrea sa merg in august in tara, sigur sunt multi romani prin spania,si nar fi rau sa se prezinte fiecare.
×
×
  • Creează nouă...