Jump to content

rockernebun

Membru
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

About rockernebun

 • Rank
  Nou venit pe forum!
 1. Sabaton si Alestorm in concert la Bucuretsi pe 17 noiembrie. Exista si o pagina pentru concertul : http:www.promusicprod.ro/sabaton Cica va canta si o trupa din Romania.
 2. Cica se anunta un concert WASP. Am gasit stirea aici: http://promusicprod.ro/forum/viewtopic.php?t=3791 Are cineva mai multe informatii?
 3. Pe site-ul Haggard sunt anuntate 2 concerte in Romania: http://www.haggard.de/index.php Stie cineva ceva amanunte?
 4. La o mireasa i-a cazut cortul in cap la o nunta dupa ce o fata a baut pasta masura. http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag...s_la_nunti_.php Atentie la Alcool!!!
 5. Slayer a confirmat concertul din Romania pe 26 iune la Bucuresti! http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag...din_Romania.php
 6. Cica mai sunt 350 bilete la 85 lei. Mesaj completat Cine cunoaste ceva cazare ieftina in Cluj pt data de 15 februarie???? Dau o bere pt ajutor.
 7. A aparut si comunicatul oficial din partea organizatorilor: http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag...cat_oficial.php ...deci nu cred ca mai sunt suspiciuni.
 8. Au aparut si pretul biletelor: http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag...a_-_Oficial.php Nu pot spune ca sunt scumpe, sunt chiar decente.
 9. Noi amanunte legate de festivalul Sonisphere http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag..._Sonisphere.php Mesaj completat Amanunte despre AC/DC, Metallica si Rammstein in Romania http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag..._in_Romania.php
 10. Acuma va trebui as mergem pe la biserica http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag..._in_Romania.php
 11. Se pare ca Eric Clapton va canta in Romania: http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag..._in_Romania.php Sunt curios cat de buna e locatia.
 12. Se pare ca legatura lui Ronnie Wood cu rusoaica a inceput cu "dreptul". http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag...tut__iubita.php
 13. Care ati fost la Amorphis sa vedeti cortul si incalzirea? Din cate am citit pe metalfan totul a fost ok. Mesaj completat Ia uitati si niste filmari din acest turneu:
 14. Daca iti faci site promit sa fac link spre el. ...dar sa nu fie unul porno.
×
×
 • Create New...