Sari la conținut

MZRider18

Membru
  • Număr conținut

    156
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de MZRider18

  1. Salutare!

     

    Am un BMW F 650 ST, iar de ceva timp a inceput sa nu imi mai tina ralantiul.In plus mai scapa rateuri si parca nu se mai tureaza asa de bine.Carburatia nu a fost facuta de 3 ani.

    M-ar interesa niste preturi, plus pret montaj pneu spate(actualul Pirelli s-a crapat pe margini si vreau sa cumpar unul nou). Probabil si o parere de ansamblu asupra motocicletei la general daca se poate.

     

    Multumesc anticipat!

  2. Da,am alergie la astia ca tine care se cred miezu si incep sa strănut.Din pacate sunteti din ce in ce mai multi.Ar trebui sa purtăm măsti ,ceva ca să nu ne imbolnavim.. si gata ca m-am distrat destul cu tine,vezi că te asteaptă sapa pe camp.

  3. @ kosty In primul rand e fericita ca nu a dat nastere la un pterodactil ca tine.Tu ,fiind un copil facut pentru alocatie(ca sa citez pe Performance Solutions) nu ai de unde sa stii chestiile astea.Si rade cand vede ca nu stii alt subiect decat " mata " si "cat baga bo$$".Nu serios,i-am dat sa citeasca topicul asta si dupa cateva posturi a ras cand a vazut ce oligofren esti.Te pot asemana cu o banda de casetofon care este blocata pe repeat.Deosebirea e ca in cazul tau se crapa si caseta de la atata ras(a se citi prostie).Am inteles ,ai invatat cateva cuvinte noi.Ai avut o copilarie trista si toata lumea facea baza de tine.Acum ai vandut vaca familiei si desi nu stii alfabetul/tabla inmultirii ti-ai luat un "motor" cu care incerci să parvii,.Si gata esti "mociclist" de circuit.aa pardon de haznaua aia de Bulbuceni.

    Spre deosebire de tine,restul stim sa glumim fara sa adresam injurii.Proasta crestere e la tine acasă.Face pui.Sau a facut deja..

  4. si cum se " promoveaza" baietii ? cu ochelari de soare si in pantaloni scurti dand ture in "gol" ?...........daca vrei sa faci un mic marş moto macar echipeaza-te decent pt sportul pe care il practici......mai ales daca e mediatizat.

    Sanatate familiei si RIP pt rider.

×
×
  • Creează nouă...