Sari la conținut

MZRider18

Membru
  • Număr conținut

    156
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Myrtana
  • Carnet moto din
    09 (A + B )
  • Motocicleta
    BMW F 650 ST '98
  • Numar Moto
    de obicei curat,in repaus sub husĂŁ
  • Club
    i ride alone atm...

Informații profil

  • Interests
    surviving & living better

MZRider18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok,am luat datele de contact de pe prima pagina,in caz ca apare ceva. Ne vedem maine.
  2. Incerc sa ajung maine dupa-amiaza atunci.Pe la ora 4-5 ar fi ok ?
  3. Salutare! Am un BMW F 650 ST, iar de ceva timp a inceput sa nu imi mai tina ralantiul.In plus mai scapa rateuri si parca nu se mai tureaza asa de bine.Carburatia nu a fost facuta de 3 ani. M-ar interesa niste preturi, plus pret montaj pneu spate(actualul Pirelli s-a crapat pe margini si vreau sa cumpar unul nou). Probabil si o parere de ansamblu asupra motocicletei la general daca se poate. Multumesc anticipat!
  4. Moarte noroiului de taie aderenţa topicului!
  5. Din ce am inteles din poza de mai sus scrie ca latimea standard este 80 (cel putin asta recomanda fabricantul).80 trebuie sa fie latimea iar talonul este 100.Nu stiu insa daca se potriveste pe jantă cea de 90.Succes!
  6. Daca n-ai vrut monocil/V2 ce sa iti fac,astea sunt 4 in linie..si inca e de 1 mie...daca ai fi luat un 250 cc ce mai ziceai. Eu in locul tau(mai ales ca esti incepator) m-as concentra mai mult si la altele in afara de mansonul din dreapta...
  7. )))))))))))) si benzina cine ti-o pune?
  8. la ultimele fraze esti prea tare wayne ) dar asta e realitatea..................si nimic nu se va schimba curand,ba din contra...din ce in ce mai multe cadavre dau de B si merg pe sosea ca pe camp....
  9. Desenul il stii ..dar tabla adunării ai invatat-o pana la urmă? Parcă aveai ceva probleme cu cele 3 jumătăţi.
  10. Da,am alergie la astia ca tine care se cred miezu si incep sa strănut.Din pacate sunteti din ce in ce mai multi.Ar trebui sa purtăm măsti ,ceva ca să nu ne imbolnavim.. si gata ca m-am distrat destul cu tine,vezi că te asteaptă sapa pe camp.
  11. @ kosty In primul rand e fericita ca nu a dat nastere la un pterodactil ca tine.Tu ,fiind un copil facut pentru alocatie(ca sa citez pe Performance Solutions) nu ai de unde sa stii chestiile astea.Si rade cand vede ca nu stii alt subiect decat " mata " si "cat baga bo$$".Nu serios,i-am dat sa citeasca topicul asta si dupa cateva posturi a ras cand a vazut ce oligofren esti.Te pot asemana cu o banda de casetofon care este blocata pe repeat.Deosebirea e ca in cazul tau se crapa si caseta de la atata ras(a se citi prostie).Am inteles ,ai invatat cateva cuvinte noi.Ai avut o copilarie trista si toata lumea facea baza de tine.Acum ai vandut vaca familiei si desi nu stii alfabetul/tabla inmultirii ti-ai luat un "motor" cu care incerci să parvii,.Si gata esti "mociclist" de circuit.aa pardon de haznaua aia de Bulbuceni. Spre deosebire de tine,restul stim sa glumim fara sa adresam injurii.Proasta crestere e la tine acasă.Face pui.Sau a facut deja..
  12. @ wtf ENGAGE! warp 240! @Denton mai ne descretim si noi fruntile......pacat ca a inceput cu injuriile,oricum e prea amuzant ca sa ii dea cineva ban.
  13. La tine la sat ai ramas fara tzaranci? Acum am inteles,daia ai 69 la numar...ai schimbat viteza ,esti pe invers acum.
  14. In ce dialect vorbesti acum? Klingoniana? Houston we have a problem! We are running out of oil!
×
×
  • Creează nouă...