Sari la conținut

charlie

EX+
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de charlie

  1. man , ai avut noroc fara limite !!! bine ca ai scapat , dar as vrea sa stiu ce a avut de zis tiristul ? macar a oprit sa vada ce s-a intamplat cu tine ? multa sanatate si sa te tina norocul in continuare !!

     

     

    P.S. FRATILOR PRIORITATEA NU INSEAMNA SIGURANTZA !!! S-AUZIM DE BINE SI OKIU' AGER !!!

  2. Recuperare rapida fra, pentru ca stiu cum iti ard degetele sa te vezi pe 2 roti din nou!!!! :cheers:

    Bafta si sanatate maxima!

     

    degete ? au ars de mult . acum imi ard creierii si in curand o sa fac combustie spontana ! B) :P

    multzumesc pt urare si sper sa nu ai parte de necazuri . GOD SPEED !

  3. Recuperare rapida.

     

    Totusi nu pot sa nu fiu carcotas:n-ai putut sa opresti in conditii de siguranta in 30 m la 40-50kmh?!?!?!?!?!?!?!?!

    Poate te-ai "speriat" mai mult decat trebuia si ai bruscat franele, desi din punctul meu de vedere aveai spatiu berechet pentru franare.

    Poate viteza era un pic cam mare pentru conditiile de drum.Si io am pus-o jos ca un idiot din cauza ca "nu am adaptat viteza la sinele de tramvai"

     

    Sa ne vedem sanatosi.

     

    da man nu zic ca nu ai dreptate poate am bruscat putin franele . cine nu s-ar fi speriat ? 30 de m la 40-50 km/h ar fi ok cand ai anticipat ce vrea sa faca cel din fatza . problema e ca a oprit fara sa mai aiba un motiv si daca faci o socotela elementara si vezi cam ce distantza faci la viteza aia in timpul de reactie ai sa vezi ca nu e kiar asa usor , mai ales ca plouase si pe jos era un amestec destul de alunecos de la lucrari . oricum vreo 10 m i-am facut pe burta ca pinguinii .... oricum bine ca nu a fost mai rau !

  4. imi pare sincer rau pt mopedist si este evident ca soferul ambulantei , conform legislatiei in vigoare , nu avea dreptul sa provoace un accident . sunt totusi multi scuteristi si mopedisti care care habar nu au de reguli de circulatie dar in skimb fac tot felul de minuni in trafic . recent i-am vazut pe 2 care calareau un scuter de sarea pistonu' din sarmana jucarie si care au trecut pe rosu kiar prin fata mea fara nici un stres gen sa se asigure , etc , iar altul era sa se opreasca in mine pt ca nu avea destula frana sau cine stie la ce visa cu okii deskisi . oricum ii doresc sanatate si poate mai invata si altii cate ceva .

  5. CAND : sfarsitul lunii mai

    UNDE : DN1 intrarea in Predeal

    AUTOR : subsemnatu'

    CUM : semafor de limitare a traficului ( drum in lucru )

    carosabil ud + pietris si nisip de la lucrari

    se da liber la circulatie pt sensul in care circulam . demarez , fiind al doilea in coloana cu un passat de MS in fatza mea .

    de pe partea dreapta a drumului intra in trafic o dacia rosie de BV . passat franeaza . eu franez . passat evita trecand usor pe contrasens . eu franez usor si urmaresc desfasurarea evenimentului . passat nu loveste dacia , eu eliberez frana ma pregatesc sa accelerez . passat ajunge in dreptul dacia si pune frana oprind BRUSC in loc la aprox 30 m in fata mea ( probabil ca sa se certe cu dacia care nu a dat prioritate) . incerc sa franez , derapez insa , las moto sa cada pe partea stg , moto aluneca pana sub passat iar eu pe burta ajung pe contrasens . totul s-a intamplat la 40-50 km/h .

    URMARI : luxatie + fractura umar stg , iar moto destul de grav . multumesc lui D-zeu ca am scapat doar cu operatie ( cu surub , placa si tot tacamul ) si ca mana se va recupera aproape in intregime

     

    CUM , CUM , CUM SE POATE ??!!!! UNDEVA POATE AM GRESIT SI EU , DAR TOTUSI .....

     

    FRATILOR AVETI MARE GRIJA CA E PLIN DE NEBUNI !!!!!!!!!!!!!!

     

    P.S. soferul passatului vine la mine senin , cu un zambet ciudat si zice ca nu m-a vazut !!!!!!!!!

×
×
  • Creează nouă...