Sari la conținut

charlie

EX+
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    BUCURESTI
  • Numar Moto
    *-**-***

charlie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. interesanta jucaria . oare are si senzor de perimetru ? nu am citit decat decat despre senzor de shoc . pe la mine pe aici e problema si cu copii care calaresc motoreta ( asistati de parinti evident ) sau diversi " jmekeri " .
  2. stie cineva unde se vand si se instaleaza alarme moto de calitate ? as vrea ca informatiile sa fie sigure , nu vesti aflate de la prietenul prietenului matusei celui care si-a luat ....
  3. man , ai avut noroc fara limite !!! bine ca ai scapat , dar as vrea sa stiu ce a avut de zis tiristul ? macar a oprit sa vada ce s-a intamplat cu tine ? multa sanatate si sa te tina norocul in continuare !! P.S. FRATILOR PRIORITATEA NU INSEAMNA SIGURANTZA !!! S-AUZIM DE BINE SI OKIU' AGER !!!
  4. degete ? au ars de mult . acum imi ard creierii si in curand o sa fac combustie spontana ! multzumesc pt urare si sper sa nu ai parte de necazuri . GOD SPEED !
  5. multumesc . sanatate si bafta . fara mult noroc se pare ca o se ne imputinam rapid . s-auzim de bine !!!!
  6. da man nu zic ca nu ai dreptate poate am bruscat putin franele . cine nu s-ar fi speriat ? 30 de m la 40-50 km/h ar fi ok cand ai anticipat ce vrea sa faca cel din fatza . problema e ca a oprit fara sa mai aiba un motiv si daca faci o socotela elementara si vezi cam ce distantza faci la viteza aia in timpul de reactie ai sa vezi ca nu e kiar asa usor , mai ales ca plouase si pe jos era un amestec destul de alunecos de la lucrari . oricum vreo 10 m i-am facut pe burta ca pinguinii .... oricum bine ca nu a fost mai rau !
  7. imi pare sincer rau pt mopedist si este evident ca soferul ambulantei , conform legislatiei in vigoare , nu avea dreptul sa provoace un accident . sunt totusi multi scuteristi si mopedisti care care habar nu au de reguli de circulatie dar in skimb fac tot felul de minuni in trafic . recent i-am vazut pe 2 care calareau un scuter de sarea pistonu' din sarmana jucarie si care au trecut pe rosu kiar prin fata mea fara nici un stres gen sa se asigure , etc , iar altul era sa se opreasca in mine pt ca nu avea destula frana sau cine stie la ce visa cu okii deskisi . oricum ii doresc sanatate si poate mai invata si altii cate ceva .
  8. CAND : sfarsitul lunii mai UNDE : DN1 intrarea in Predeal AUTOR : subsemnatu' CUM : semafor de limitare a traficului ( drum in lucru ) carosabil ud + pietris si nisip de la lucrari se da liber la circulatie pt sensul in care circulam . demarez , fiind al doilea in coloana cu un passat de MS in fatza mea . de pe partea dreapta a drumului intra in trafic o dacia rosie de BV . passat franeaza . eu franez . passat evita trecand usor pe contrasens . eu franez usor si urmaresc desfasurarea evenimentului . passat nu loveste dacia , eu eliberez frana ma pregatesc sa accelerez . passat ajunge in dreptul dacia si pune frana oprind BRUSC in loc la aprox 30 m in fata mea ( probabil ca sa se certe cu dacia care nu a dat prioritate) . incerc sa franez , derapez insa , las moto sa cada pe partea stg , moto aluneca pana sub passat iar eu pe burta ajung pe contrasens . totul s-a intamplat la 40-50 km/h . URMARI : luxatie + fractura umar stg , iar moto destul de grav . multumesc lui D-zeu ca am scapat doar cu operatie ( cu surub , placa si tot tacamul ) si ca mana se va recupera aproape in intregime CUM , CUM , CUM SE POATE ??!!!! UNDEVA POATE AM GRESIT SI EU , DAR TOTUSI ..... FRATILOR AVETI MARE GRIJA CA E PLIN DE NEBUNI !!!!!!!!!!!!!! P.S. soferul passatului vine la mine senin , cu un zambet ciudat si zice ca nu m-a vazut !!!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...