Sari la conținut

dNb

Membru
  • Număr conținut

    166
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dNb

  1. inca nu am ajuns la service pentru ca ieri am iesit la o tura scurta si nu am avut nici o problema si azi m-am dus cu el la munca (~65 km)si la fel nici o problema nici de dimineata nici dupa amiaza

    Cand sa intamplat treaba am intors motocicleta pe cric...si ma gandeam ca poate am sugrumat vreun cablu ceva (nu stiu daca e posibil sa fie de la treaba asta)

  2. salut,ieri am iesit cu motoreta la o plimbare scurta,am oprit pentru 10 minute si cand sa plec nu mai pornea ca si cum bateria era goala,am reusit sa o pornesc impinsa si dupa ce am ajuns acasa am lăsat-o prima data vreo 5 minute si dupa cam o ora si de fiecare data a pornit imediat.O fi bateria de vina(nu mi sa mai intamplat pana acum)?

  3. Acum 8 minute, mihai.i a spus:

    Sunt multe cazuri de furt in Olanda?

    Eu o sa locuiesc efectiv in Haga, am lant si lacat Oxford cu alarma, dar tot imi da emotii gandul asta.

     

    V-ati inmatriculat careva motorul in Olanda? Eu il am de vreo 9 luni, deci as putea sa fiu scutit de la plata BPM si din cate am citit pe site-urile autoritatilor din Olanda va trebui sa o inmatriculez din moment ce devin rezident.

    Eu aveam blocator de disc,lant si husa pe el si tot l-au luat in vreo 3 minute

     

    https://www.facebook.com/motorgestolen/  

  4. La 08.09.2020 la 9:35, mihai.i a spus:

    Salut!

    Ti-ai facut recent rezidenta? 

    Eu o sa ma mut incepand cu 19 septembrie in Haga. Trebuie sa stau cele 10 zile in izoare. Am reusit sa imi iau chiria on-line.

    Stiu ca e un oic de bataie de cap pana imi iau BNS-ul si ca sunt ceva chestii birocratice la inceput, dar abia astept sa plec din Romania.

    aveti grija cu motoarele pe aici ca eu am ramas fara...

  5. buna seara tocmai ce mi sa furat motorul din vlaardingen rotterdam..

    poate vede cineva ceva(slabe sanse dar cine stie)oricum aveti grija de ele ca politia nu o sa va ajute maibdeloc daca e ceva...

    20191005_120702.jpg

    IMG-20190626-WA0004.jpg

    IMG-20190626-WA0006.jpg

  6. Acum 5 ore, adidas a spus:

    Mai era un baiat cu un garaj in incina spalatoriei Elefant, in Tractorul. L-am intanlit cand eram cu masina la spalat acolo si am stat putin de vorba.

    am rezolvat,mersi

  7. E atat de aglomerat si infect iar calitatea veitii in orasul asta (buc) e atat de scazuta incat incepem sa reactionam violent prea usor si asta cred ca se datoreaza instincului de conservare mai mult decat orice...

    daca s-ar face un top,probabil Romania ar fi pe undeva pe la mijloc daca nu mai jos privind violenta asta in trafic ...deci nu stiu de ce va speriati atata

  8. Sper sa nu te afecteze... atunci cand vreun sofer frustrat - caruia unu' ca cel din clip i-a rupt oglinda sau zgariat masina - o sa te arunce afara de pe carosabil si o sa faci cunostinta cu planeta sau cu flora patriei sub forma vreunui copac...

     

    Evident ca fiecare e liber sa-si exprime opiniile, d-aia e forum...

    ce filme au uni :))))
  9.  

    O să încerc eu să îți explic de ce ne deranjează asta...

    Violența și comportamentul tembel în trafic nu fac decât să ridice mingea la fileu “antimotocicliștilor” – nu-mi vine în minte alt termen – și să creeze o imagine deformată opiniei publice care și așa ne cam categorisește drept sataniști. Citește comentariile de pe link-ul pus la începutul topicului și vei realiza ce vreau să spun.

    Dacă te identifici cu băiatul ăla, treaba ta, eu sunt altfel. În plus, nu-mi place să mă împraștii pe stradă ca un retard și să râda lumea de mine… :crack:

     

    Cât despre partea a doua a comentariului tău, prefer să nu comentez, Dinapoia tasturii oricine e viteaz nevoie mare...

     

    Numai bine!

    si cui ii pasa de opinia publica...adica e doar o categorie pe permis

    mie putin imi pasa de ce faci tu pe motor sau altul,poti sa mergi tare,sa rupi oglinzi ca pe mine nu ma afecteaza cu nimic

  10.  

    Intreb și eu:in loc de atata teorie care deja devine penibila si oricum fiecare-si tine partea, n-ar fi mai simplu ca fiecare dintre teoreticieni +fiecare dintre cei care combat teoriile+fiecare "maestru" sa vina cu rezultatele unui test real? Ca doar nu e mare branza, sa ai cwoaie si sa vrei doar. Simplu, nu? Sau pana la primavara transformati franarea in accelerare cu atat teorie?

    pai jumate dintre ei nu prea stiu sa franeze..deci ce sa arate

  11. De ce am o senzatie de deja vu atunci cand mai apare cate un accident mortal ? Pai datele sunt incredibil de asemanatoare cu restul accidentelor TANAR (20 de ani, incepator) pe o motocicleta relativ PUTERNICA (pentru un incepator) care moare in conditiile date. Ok, nu spun ca meritau asta, daca dobitocul ala nu traversa pe acolo totul era ok pana data viitoare (poate in seara asta poate maine seara poate peste 3 seri, nu stiu). Nu e ciudat ca doar aceste categorii de varsta (experienta)/motociclete sunt implicate in accidente de genu ? OK, stiu, nu am nevoie de confirmare ! nu a fost vina lor dar oamenii au murit cu dreptatea in mana, nu cred ca e prea placut, nu ?

    Fratilor haideti sa va spun eu cine e de vinva : EDUCATIA in primul rand si HORMONII (stiu ca suna aiurea, dar asa e). Pai haideti sa incepem cu EDUCATIA si sa luam motociclistul : Cum iti perimiti tu ca motociclist sa te urci pe motor cu o pereche de adidasi in picioare si cel mai probabil niste pantaloni amarati de blug (nu-mi dau seama din poze) ? Cum iti permiti tu ca motociclist sa iei un pasager in spate (o pustoaica de vreo 17 ani) cu "echipament" asemanator ? SI DA STIU, probabil cu tot echipamentul din lume in conditiile actuale tot mureau dar nu asta vreau sa scot in evidenta. Ceea ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca ACEST MOTOCICLIST nu era educat in "ale'motociclismului" si "mama natura a motociclistilor" nu accepta asa ceva, doar simplu fapt ca esti constient de PERICOL si porti un echipament adecvat te v-a salva de necazuri, pentru ca esti educat si iti CONSTIENTIZEZI pozitia de motociclist si tot ce inseamna motociclismul in general.

    Pe pietonul (inconstient) nu-l mai iau la rost ca a-ti facut-o voi suficient de bine mai sus.

    Ok cu educatia am rezolvat-o. Acum HORMONII : Pai fratilor de ce atunci cand apare un nou accident mortal este implicata o motocicleta SPORT/SS/RR ? De ce nu vad macar jumatate din accidentele mortale pe motociclete touring/choppere/enduro etc etc ? DE CE ? Chiar rog pe cineva sa-mi raspunda la intrebarea asta. De ce 90% din accidente au in prim plan o motocicleta de genu ? Ok. acum nu zic ca nu au fost oameni care au murit pe motociclete de genu dar scuzati-ma rata este muuult mai mica si cred ca abia aici se poate invoca acel procent de 0.0001 ghinion.

    Nu voi lasa nici un RIP pentru ca sunt altii care o fac de ceva vreme si o fac chiar foarte bine, mult mai bine decat as putea-o face eu vreodata.

    O seara buna,

    woow clar

  12. On: Cattre initiatorul topicului, foarte bine ca ai descris toata patania, uneori nu strica sa auzi aceleasi lucruri la nesfarsit. Fa-ti mobra si mai multa atentie pe viitor. Stai linistit, din astea inveti, altii stim si noi ca au iesit din goace de la ma-sa in pozitie racing, cu casca in cap si ghidonul in mana

     

     

    Zi mi si mie, te rog, de unde ai scos procentajul asta de 75% in cazul culpei ? Pune mana si citeste toata rubrica de accidente, mai ales pe cele care s-au lasat cu RIP, si vino cu un procent mai realist. De dat din clanta e usor

    stai linistit ca sunt o gramada care nu apar pe aici

  13. Servus domnilor. Cer un sfat celor priceputi. Situatia e cam asa: m-am lasat de fumat de vre-un an jumate si m-am ingrasat in jur de 10 kg. Nu mananc altceva, mai mult (asa mi se pare mie) si nici mai des decat inainte. Normal ca nici pantalonii nu ii mai pot incheia. Am 1,80 si 80 kg acum, la 39 de ani. De vreo 4 luni merg la sala si in loc sa-mi scada burta mi-au crescut tzatzele. Ce exercitii sa fac? Am inteles ca abdomenele nu ajuta prea mult (cre'ca jumate din timpul de la sala fac abdomene). Ma seaca treaba asta cu burta, mai ales pentru ca is activ, nu stau toata ziua cu curu' pe scaun. Please help me ca vine vara si nu-mi place sa umblu cu rucsacu-n fata. Bafta mare si merci.

    incearca sa mananci mai sanatos... de 4-6 ori pe zi

    bea mai multa apa

    fa mai multt cardio

  14. Asa m-am nascut eu. Tu nu te bagi? Sau viteza la net e buna la tine

     

    Ba eu mi-am luat ducati doar ca sa stau in fata. Altfel eu nu vin. Merg pe ideea: dai un ban dar stai in faţă. Deci primul loc e al meu

    nu ca am auzit ca tu te dai pe circuite(selena =))))))si m-am speriat

    ps. te-au facut astia verde ca esti mascariciul forumului?sau.....

×
×
  • Creează nouă...